Kicsi de erős
Jövőre jön az új 2-es BMW
Munkatársunktól    2013.12.06    1 hozzászólás

A BMW napvilágra hozta a 2-es szĂ©riájának legĂşjabb coupe változatát, ami lĂ©nyegĂ©ben az 1-­es coupe továbbfejlesztett változata. A szĂ©ria Ăşj modellje, a GranCoupe nevet kapta, Ă©s a várakozásoknak megfelelően sokkal modernebb dizájnt, Ă©s formát kapott, mint a kistestvĂ©re. Az első lámpái nagyobb látĂłszöget kaptak, Ă­gy mĂ©g több fĂ©nyt ad a vezetőnek az utakon, az autĂł elölnĂ©zetből elegánsnak, de mĂ©gis agresszĂ­vnak mondhatĂł, mivel az első lökhárĂ­tĂł kĂ©t oldalán kialakĂ­tásra kerĂĽlt egy­-egy nagyobb lĂ©gbeömlő. A kettes szĂ©ria coupe változatát 2014­-ben követi majd egy cabrio tĂ­pus is, amely szintĂ©n a GranCoupe stĂ­lusát fogja megörökölni, de nem felejtkeznek el egy M modellről sem a BMW mĂ©rnökei.

Cimkék: autó, BMW ,
Boss Black csíkos ing
A Nordstrom is készül már az év végére, így egyre több termékük jelenik meg akciós áron, ahogy az itt látható Hugo Boss Black ing is.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
1987-ben Jasszer Arafat vezetĂ©sĂ©vel megindult az első palesztin intifáda, a Föld elĂ©rte az ötmilliárdos nĂ©pessĂ©get, a mozikat pedig meghĂłdĂ­totta Gordon Gekko.