Riccardo Tisci kveti a trnon Gallianot
Ki lesz a Dior j vezet tervezje?
4 hozzszls
Szab Adrienn    2011.05.20

Március óta nagy hír, hogy John Galliano nem éppen bölcs viselkedése miatt távozni kényszerül a Diortól. A cég, ahogy azt akkori cikkünkben is megírtuk, zéró toleranciát mutat az efféle, antiszemita és fajgylöl megnyilvánulásokkal szemben, melyeket Galliano tanúsított. Az ügy körül innentl fogva már nem is az neve forgott, hanem óriási kérdjelek, ki követi a Dior vezettervezjét a trónon?


Az eseménydús hónap végén több forrásból az az információ szivárgott ki, hogy Riccardo Tisci, a Givenchy egykori kreatív igazgatója lesz a Dior új vezet tervezje. A Stlye.com egyik szerkesztje, Derek Blasberg egy Katy Pery koncert után hallotta, ahogy errl beszélgetnek a backstageben. Jó újságíró lévén, gyorsan ki is kotyogta a frissen szerzett híreket, miszerint a Dior leszerzdtette Tiscit. Ekkor még azonban semmi sem volt biztos. A remek tervez éppen azon örvendezett, hogy hamarosan a divathéten bemutathatja legújabb munkáját, szó sem volt nyilatkozataiban a Diorral kötött szerzdésérl. Tovább gyengítette az infot egy másik név, mégpedig a Lanvintól Alber Ebaz-é, akivel tulajdonképpen holtversenyben vágtathat a címért Riccardo Tisci.

A fashionista oldala nemrégiben közzétette, hogy az olasz tervez lesz a Christian Dior új vezettervezje és ezzel egyben kreatív igazgatója is. Igazi megállapodás azonban, csak szeptemberen fog születni a céggel, és szerzdésrl is csak sszel beszélhetünk. Mostanra már szinte biztossá vált, hogy innentl Tisci ruháiban pompázhatunk, ha a Diornál vásárolunk.


Jön az újabb kérdés, mi lesz a Givenchynél? Nos, elreláthatólag Haider Ackermann veszi át Riccardo Tisci helyét. Galliano rendesen felforgatta a luxusmárkák vezettervezinek világát egyetlen bal húzással, de így mindenki elrébb léphetett egy lépést a játékban. Hála dühkitörésének és az ideglevezetés furcsa módjának, most mások hasznot húzhatnak munkáját romba dönt, végzetes hibájából.

Van egy kis gond! Nem biztos, hogy jól hat a cégre Galliano menesztését követen, az a várható stílusbeli nagy változás, ami bizony be fog következni. Ugyanis az enyhén gótikus ihletés, sötét színeket alkalmazó Tisci, ha berobban a virágmintás, színes Galliano helyére, azzal mindent felrúgnak. Ez, egyes szakértk szerint a vevi kör teljes lecseréldésével is járhat. maga azt nyilatkozta, hogy: „Én egy nagyon melankolikus formában mutatom ki a szeretetem, valamint a romantikát és az érzékiséget, ami bennem van.” Örömmel és kíváncsisággal telve várjuk a végs eredményt, és azt a furi kimutatási módját mindennek a szépnek és jónak.

Szeptemberbe tehát pont kerül az ügy végére és kiderül, hogy Tisci nyeregben marad-e az szig, vagy másnak a pozícióváltásával forgatják fel a divat világát.

Kapcsold cikkek
A brit divattervezt, John Gallianot, múlthét csütörtökön Párizsban letartóztatta a francia rendrség, mert egy párra antiszemita megjegyzéseket tett és állítólag meg is támadta ket.
3,908,850 Huf / 12,650 Eur
9,733,500 Huf / 31,500 Eur
Mivel az utóbbi idkben egyre gyakrabban esik szó ilyen-olyan módon a bulvármédiáról, ezért úgy döntöttünk, hogy egy asztalhoz ültetjük a Starity és a Trendmagazin vezetjét.
Hennel Ádám a Fix HD magazin msorában beszélt a Trendmagazinról, valamint a jövbeli tervekrl.
Az utóbbi idben számtalan kérdés merült fel a Trendmagazinnal kapcsolatban, amikre most megérkeztek a válaszok!
avatar
Csili
-
2011.05.21. 05:06
4
nekem sose volt szimpi a Galliano:S az utdjrl meg szinte semmit nem tudok :)de biztos j lesz..
avatar
Jonny
-
2011.05.20. 17:44
3
szimpatikus a Dior hozzllsa az gyben
avatar
Adrihanna
-
2011.05.20. 16:22
2
biztos, hogy nagyon j lesz =) n kvncsi vagyok miben fog vltozni a stlus, azt mondjk tbben, hogy teljesen j vilg robban be a Diorba =) gy ltszik most minden talakul =)
avatar
andy
-
2011.05.20. 16:09
1
remlem bevlik s j rucikat tervez!
Stlusos Fabi sneaker
Rendkívül stílusos és egyedi fekete sneaker a Fabi tervezitl. A dizájnerek egy átlagos - ámde minségi - fekete brcip helyett alkottak valami mást. Egy kicsit extrábbat.

Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
A folyamatosan kiújuló izraeli-arab konfliktus 1982-ben egy újabb fordulóponthoz érkezett, közben Michael Jackson Thriller cím albuma világsikert ért el, Steven Spielberg E.T.-je pedig Golden Globe-ot nyert.