Bevásárlótáska, toll, napelemes töltő
Kiegészítőkkel rukkolt elő a BMW
0 hozzászólás
Munkatársunktól    2013.10.22

Az i3 Ă©s az i8 megjelenĂ©se után a BMW egy kiegĂ©szĂ­tő kollekciĂłval is előállt a rajongĂłinak kedveskedve. A BMW i-kollekciĂłjának kiegĂ©szĂ­tői szorosan kapcsolĂłdnak a bajor vállalat környezetbarát elkĂ©pzelĂ©seihez. A más luxusautĂł márkák által általában kiadott kiegĂ©szĂ­tőkkel ellentĂ©tben, a BMW i-kollekciĂł nem csak a gazdagság Ă©s az önbizalom kifejezĂ©sĂ©t szolgálja, hanem hasznos Ă©s mindennapi eszközöket is felvonultat.


A bevásárlĂłtáska, a laptoptáska Ă©s a notebook tartĂłs Ă©s modern anyagokbĂłl kĂ©szĂĽlnek (cserzett bőr Ă©s PET-ből előállĂ­tott filc hatásĂş textil is szerepel az alapanyagok között). Minden kiegĂ©szĂ­tőn van valamilyen kĂ©k szĂ­nű kiemelĂ©s, Ă©s termĂ©szetesen mindegyiken ott a BMW felirat Ă©s jelvĂ©ny. A kollekciĂł további tartozĂ©ka egy matt hatásĂş alumĂ­nium 16GB-os USB stick, illetve egy napelemes töltő, amivel MP3-at, mobiltelefont is tölthetĂĽnk, ám a kollekciĂł elengedhetetlen kellĂ©ke mĂ©g a BMW kulcstartĂł, golyĂłstoll Ă©s nyakpánt is. A kiegĂ©szĂ­tők oktĂłbertől vásárolhatĂłk meg 15 Ă©s 99 EUR közötti árakon. A legolcsĂłbb a toll Ă©s a nyakpánt, a legdrágább a bevásárlĂłtáska.

Cimkék: BMW ,
A.P.C. kockás zakó
Az A.P.C. új kollekciójának egyik legmodernebb és legfiatalosabb zakója most megvásárolható a Saks Fifth Avenue segítségével.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
Hazánkban kikiáltották a Magyar Köztársaságot, az USA 41. elnökeként beiktatták George H. W. Bush-t, Tim Burton Batmanje pedig letarolta a mozikat.