2017-re a luxus termékek 42%-át fogják kitenni az ékszerek és az órák mellett
Kína a luxuspiacot is letarolja
0 hozzászólás
Munkatársunktól    2012.10.29

Nem titok, hogy Kína a világuralom felé halad. Övék a világ legnagyobb arany piaca, és afelé tartanak, hogy másodikok legyenek a legnagyobb luxuscikkeket felvásárlók között.


Egy iparági jelentés szerint Kína az elkövetkező öt évben lekörözi Franciaországot, Nagy-Britanniát, Olaszországot és Japánt a luxuscikkek piacán, és ő lesz a második az Egyesült Államok mögött. A gazdasági válság a fejlett országokban (többek között a jelenlegi második legnagyobb piaccal rendelkező Japánban is) alacsony keresletet eredményezett, ezért Kína a gyorsan növekvő középosztály és a folyamatosan fejlődő luxuscikkek értékesítési hálózata révén, nagyon meghatározó játékossá vált a piacon.


A BRIC országok, Brazília, Oroszország, India és Kína, tartanak igényt a legnagyobb mennyiségű luxuscikkre, és 11%-át fogják az idén magukénak tudni a világ luxus eladásaiból mintegy 33 milliárd dollár kereskedelmi értékben, szemben a 2007-es 4%-os értékkel.

A dizájner ruhaneműk az előrejelzések szerint 2017-re a luxus termékek 42%-át fogják kitenni az ékszerek és az órák mellett.

Prémium Valentino lakkcipő
Párizs egyik legpatinásabb butikjában, a L’Eclaireurben vásárolhatjuk meg ezt a nem akármilyen minőségű cipőt a Farfetch segítségével.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
MĂĄrcius 21-ĂŠn kerĂźlt megrendezĂŠsre a TrafĂłban az ÁthallĂĄsok cĂ­met viselő konferencia ĂŠs beszĂŠlgetĂŠs, melynek legfőbb cĂŠlja az volt, hogy bemutassa a KĂĄdĂĄr-rendszer utolsĂł ĂŠvtizedĂŠnek kultĂşrĂĄjĂĄt vagy ellenkultĂşrĂĄjĂĄt.