2017-re a luxus termékek 42%-át fogják kitenni az ékszerek és az órák mellett
Kína a luxuspiacot is letarolja
0 hozzászólás
Munkatársunktól    2012.10.29

Nem titok, hogy Kína a világuralom felé halad. Övék a világ legnagyobb arany piaca, és afelé tartanak, hogy másodikok legyenek a legnagyobb luxuscikkeket felvásárlók között.


Egy iparági jelentés szerint Kína az elkövetkező öt évben lekörözi Franciaországot, Nagy-Britanniát, Olaszországot és Japánt a luxuscikkek piacán, és ő lesz a második az Egyesült Államok mögött. A gazdasági válság a fejlett országokban (többek között a jelenlegi második legnagyobb piaccal rendelkező Japánban is) alacsony keresletet eredményezett, ezért Kína a gyorsan növekvő középosztály és a folyamatosan fejlődő luxuscikkek értékesítési hálózata révén, nagyon meghatározó játékossá vált a piacon.


A BRIC országok, Brazília, Oroszország, India és Kína, tartanak igényt a legnagyobb mennyiségű luxuscikkre, és 11%-át fogják az idén magukénak tudni a világ luxus eladásaiból mintegy 33 milliárd dollár kereskedelmi értékben, szemben a 2007-es 4%-os értékkel.

A dizájner ruhaneműk az előrejelzések szerint 2017-re a luxus termékek 42%-át fogják kitenni az ékszerek és az órák mellett.

Fullextrás Dolce & Gabbana öltöny
A Raffaello Networknek hála befutott a szezon legmenőbb, legfeltűnőbb öltönye. Hogy melyik márkáról van szó? Természetesen a Dolce&Gabbana jelentette meg ezt a 100% gyapjúból készült, nagyon fényes kék öltönyt.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A rendszerváltás előtti utolsĂł Ă©vtizedben járunk Magyarországon, már nem diktatĂşra, mĂ©g nem demokrácia. De ennek ellenĂ©re, vagy Ă©ppen ezĂ©rt, számos emlĂ©kezetes film kĂ©szĂĽlt ebben az időszakban.