Az 1950 3 Days eddig 47 mm-es tokban volt elérhető
Kisebb lett a Panerai Luminor Marina
1 hozzászólás
Oroszvári Péter    2012.07.18

Ăšj mĂ©retben Ă©rhető el a Panerai legsikeresebb modellje, a Luminor Marina. A 42 mm-es tok mindkĂ©t változata speciális anyagkeverĂ©kből áll, hogy a lehető legjobb tartĂłsságot nyĂşjtsák.

Panerai Luminor Marina 1950 3
Days Automatic 42 mm
Panerai Luminor Marina 1950 3 Days Automatic 42 mm

Az acĂ©ltok szĂ©ntartalma a rozsdaellenállĂłságot biztosĂ­tja, mĂ­g az aranytokba kevert vörösrĂ©z Ă©s platina kemĂ©nyebbĂ© Ă©s mĂ©lyebb szĂ­nűvĂ© teszi a nemesfĂ©met. A számlap mindkĂ©t esetben fekete, ám mĂ­g előbbihez szintĂ©n fekete, utĂłbbihoz már barna szĂ­nű aligátorbőr-szĂ­j jár.


Az Ăłra követi a már az 1930-as Ă©vekben kialakĂ­tott szendvics-szerű, vĂ­z alatt Ă©s sötĂ©tben is könnyen leolvashatĂł kialakĂ­tást: nem a számlapra van felfestve a fluoreszkálĂł rĂ©teg, hanem egy egĂ©sz super-luminova lap világĂ­tja azt át a kivágott helyeken.


Az óraszerkezet természetesen házi gyártmány, és 3 nap járástartalékkal bír. Az óra 100 méterig vízálló.


 

Cimkék: Luminor Marina, Panerai,
avatar
miumiu
-
2012.07.30. 10:09
1
Az óraszerkezet természetesen házi gyártmány, és 3 nap járástartalékkal bír. Az óra 100 méterig vízálló.
http://www.bagfactorymall.com/
Kris Van Assche sneaker
Gyakori probléma a fiataloknál, hogy a mostanság divatos sportosan elegáns, feketét a fehérrel kombináló stílushoz nem találnak megfelelő cipőt. A Kris Van Assche megalkotta számukra a tökéletes modellt, mely fekete bőrből készült, a talpa pedig fehér színű.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
Javában dĂşlt a salvadori polgárháborĂş, a továbbra is forrongĂł Közel-Keleten az izraeli lĂ©gierő meglepetĂ©s csapást mĂ©rt az iraki atomerőműre, megalakult a Music Television Ă©s az első Indiana Jones-film is mozikba kerĂĽlt.