A 44 kg súlyú jármű 35 km/h-s sebességre is képes nyílt vízen
Könnyű és gyors a Marine Kart
2 hozzászólás
Munkatársunktól    2012.10.20

Vége a lassan vánszorgó, ólomnehéz csónakok korának. Itt a vizek és a sebesség szerelmeseinek tervezett Marine Kart.


A Marine Kart a gokart vízi változata. Azoknak épült, akik szeretnék élvezni a víz adta szórakozást. A 44 kg súlyú jármű 35 km/h-s sebességre is képes nyílt vízen, ami elég lenyűgöző teljesítmény. Kis súlyt igénylő sportokhoz tervezték, ezért kiválóan alkalmas olyan tevékenységekhez, mint a horgászat, a hajókázás, kalandtúrák vagy a napozás. Mivel könnyű a súlya, nincs akadálya, hogy egyedül induljunk útra vele.


Akár felfedező túrára is benevezhetünk a Marine Kartunkkal. Olyan könnyen szeli a hullámokat, mint a kés a vajat, de vigyázzunk, csak a tengerparthoz közeli hullámoknak vágjunk neki vele. Jó minőségű tartós és könnyű anyagokból építették. Szerkezete jól ellenáll a víz romboló erejének. "Csak szedd össze a barátokat és menjetek a természetbe kirándulni: élvezzétek a vizet, az élővilágot, a nyugalmat és a romantikát, már csak egy Marine Kartra van szükséged!" - üzenik a tervezők.

avatar
tommygtc
-
2012.10.20. 18:09
2
Elég jó!
avatar
DJboy
-
2012.10.20. 07:10
1
Régebben horgásztam, de kis szar csónakokkal, ezzel király lenne :D
'Nézd-a-hátam' HUMÖR kardigán
Valami ultra-különleges pulcsira vágysz? Szeretnéd, ha mindenki megbámulna, még akkor is, ha háttal állsz nekik? Nos, akkor számodra talán beválhat a HUMÖR egyik igen érdekes kardigánja, melyhez a YOOX segítségével hozzájuthatsz.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
MĂĄrcius 21-ĂŠn kerĂźlt megrendezĂŠsre a TrafĂłban az ÁthallĂĄsok cĂ­met viselő konferencia ĂŠs beszĂŠlgetĂŠs, melynek legfőbb cĂŠlja az volt, hogy bemutassa a KĂĄdĂĄr-rendszer utolsĂł ĂŠvtizedĂŠnek kultĂşrĂĄjĂĄt vagy ellenkultĂşrĂĄjĂĄt.