A szerkezetet egy túlságosan édesszájú férfi találta ki
Konyhaszéffel a mohóság ellen
7 hozzászólás
MTI/TM    2013.06.24

KonyhaszĂŠfet fejlesztett ki falĂĄnksĂĄg ellen egy amerikai fĂŠrfi, aki maga sem tud ellenĂĄllni a csokolĂĄdĂŠnak. A műanyag dobozocska lezĂĄrĂĄsa utĂĄn csakis az előre beprogramozott időpontban nyithatĂł, Ă­gy gazdĂĄja nem jut idő előtt csemegĂŠjĂŠhez, akkor sem, ha nem tudja legyűrni a kĂ­sĂŠrtĂŠst.

A konyhaszĂŠf legfeljebb tĂ­z napra zĂĄrja magĂĄba a kĂ­vĂĄnatos ĂŠtket, de aki nagyon tĂźrelmetlen, akĂĄr 1 percre is beĂĄllĂ­thatja az időhosszt. Kinyitni mĂŠg Ăşgy sem lehet a dobozt, hogy gazdĂĄja kiveszi belőle az elemeket. FűrĂŠsszel, baltĂĄval persze megadja magĂĄt, de utĂĄna hasznĂĄlhatatlannĂĄ vĂĄlik. A szerkezet feltalĂĄlĂłja a 39 ĂŠves David Krippendorf. A San FranciscĂł-i fĂŠrfi igen ĂŠdesszĂĄjĂş, ĂŠs felesĂŠgĂŠt korĂĄbban tĂśbbszĂśr arra kĂŠrte, hogy rejtse el előle egĂŠszsĂŠgtelen ĂŠtekkedvenceit, ĂĄm rendre azon kapta magĂĄt, hogy utĂĄnuk kutat a lakĂĄsban ĂŠs gyakran igazolĂłdott az "aki keres, az talĂĄl" tĂŠzis. A kudarc vezĂŠrelte a fĂŠrfit a konyhaszĂŠf feltalĂĄlĂĄsĂĄra.Az "ĂŠtekvekker" mĂŠg nem kaphatĂł, de ha Ăśsszegyűlik a sorozatgyĂĄrtĂĄshoz szĂźksĂŠges pĂŠnz, piacra dobjĂĄk. Mivel az EgyesĂźlt Államokban igencsak sok a kĂśvĂŠr ember, Ă­gĂŠretes lehet a szĂŠf kereslete. A trezor rĂĄadĂĄsul nemcsak az ĂŠtkek irĂĄnti ĂśnfegyelmezetlensĂŠg ellen jĂł. BelezĂĄrhatĂł mobiltelefon, tĂŠvĂŠtĂĄvkapcsolĂł, szĂĄmĂ­tĂłgĂŠpes jĂĄtĂŠk irĂĄnyĂ­tĂłtartozĂŠka, Ă­gy aztĂĄn gyerekek remekĂźl ĂśsztĂśkĂŠlhetők vele arra, hogy első a lecke, csak utĂĄna jĂśhet a szĂłrakozĂĄs. Mindemellett gyerekektől biztonsĂĄgosan lehetne benne tĂĄrolni benne pĂŠldĂĄul autĂłk indĂ­tĂłkulcsĂĄt vagy ĂŠkszereket - adta hĂ­rĂźl a The Daily Mail cĂ­mű brit lap.

Cimkék: édesség,
avatar
xoxo
-
2013.07.10. 22:53
7
ötletes nem mondom :)
avatar
selena
-
2013.06.30. 00:06
6
ha erre van szükség hogy vki visszatartsa magát az régen rossz!
avatar
sunshine
-
2013.06.28. 20:54
5
vicces h mi mindent kitalálnak.. nem hinném h sok embernek lenne rá szüksége
avatar
greenclub
-
2013.06.28. 13:47
4
A Kickstarteren mindent megvesznek? :)
avatar
Regi18
-
2013.06.27. 18:26
3
Van ennél olcsóbb megoldás is, úgy hívják: akaraterő! :)
avatar
bringa
-
2013.06.27. 14:29
2
Ez is az onsanyargatas egyik formaja de neha kell!!
avatar
Szeki
-
2013.06.25. 18:11
1
Nagy ötlet :D
Alkalmi Roberto Cavalli nadrág
Ezt az elegáns nadrágot a különleges alkalmak megkoronázására találták ki.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
MĂĄrcius 21-ĂŠn kerĂźlt megrendezĂŠsre a TrafĂłban az ÁthallĂĄsok cĂ­met viselő konferencia ĂŠs beszĂŠlgetĂŠs, melynek legfőbb cĂŠlja az volt, hogy bemutassa a KĂĄdĂĄr-rendszer utolsĂł ĂŠvtizedĂŠnek kultĂşrĂĄjĂĄt vagy ellenkultĂşrĂĄjĂĄt.