Egy jabb professzionlis sportg a tmogatottak listjn
Kosrcsapattal szerzdtt az Hublot
4 hozzszls
Oroszvri Pter    2011.05.18

A Miami HEAT szupersztárjával, Dwyane Wade-del megkötött szerzdés után az Hublot most az egész HEAT hivatalos partnerévé vált – jelentette be a híres óragyár. Ez az els (ráadásul több évre szóló) együttmködés az Hublot részérl egy amerikai csapattal.


„Az Hublot a kreativitás és innováció szinonimája, így kiváló társa lehet a Miami HEAT-nek.” – mondta el Eric Wooworth, a HEAT Csoport elnöke. Jean-Claude Biver, az Hublot vezérigazgatója pedig így vélekedik: „Nagyon örülünk, hogy kapcsolatban állhatunk egy világszerte elismert kosárcsapattal, mely óriási hangsúlyt fektet a játék lényegére: a csapat egységére, az összedolgozásra. Óriási kiváltság, hogy a Miami HEAT hivatalos szponzorai lehetünk óráinkkal, erre nagyon büszkék vagyunk. A papírok aláírásával egy újabb professzionális sportág világába lépett be az Hublot, melyekkel tökéletesen kiegészítik egymást az eddigi kapcsolatainkkal, fleg a futballal, és a Forma 1-gyel. A Miami HEAT-tel való együttmködés kiváltságos dolog, fleg hogy ezt kiegészítettük Dwyane Wade egyéni képviseletével is.”

Az Hublot és HEAT közti tárgyalások 2010 decemberében kezdtek. Január 20-án, egy jótékonysági estet támogathattak, melyet a kosárcsapat rendezett. Ezek után teljesen logikussá vált az együttmködés, fleg, hogy az Hublot legalább 750 ezer dollárt kíván jótékonysági szervezetek számára gyjteni 3 év alatt.


Februárban jelentette be az Hublot, hogy a HEAT egyik legfontosabb játékosa, Dwyane Wade is belépett az Hublot nagykövetek elit táborába, ahol már megannyi legenda található, megannyi képviselt sportággal: Jet Li a harcmvészettel; Maradona és a Manchester United a focival; Maria Riesch, Bode Miller és Dario Cologna a sível; Ayrton Senna a Forma 1-gyel; és Facundo Pieres a lovaspólóval. „Dwyane Wade mindig lenygözi a kosárlabda szeretit, ahogy a pályán egymagában is képviseli a találékonyságot, ert, és stílust, emelett rendkívül gyors és mozgékony. Tehetsége már így is elismert az NBA-ban, hiszen óriási szerepet játszott abban, hogy a 2008-as pekingi olimpián az Egyesült Államok hozhatta el az aranyérmet kosárlabdában.” – mondta Biver.


A támogatott szervezetek

Az 1997-ben alapított Miami HEAT Jótékonysági Alapítvány a Dél-Floridában él, gyengébb életkörülményekkel rendelkez, sebezhet családokon kíván segíteni. A kedvezményezettek közé tartozik például a SafeSpace, ami a családon belüli erszaknak áldozatul esett nket és gyermekeknek ad szállást; a Jackson Memorial Alapítvány Védangyalai; a Holtz Gyermekkórház; és a Miami Koalíció egy Biztonságosabb és Drogmentes Társadalomért. A HEAT Alapítvány ezen felül végzs fiskolásoknak biztosít ösztöndíjat; az Akadémia pedig a szegényebb területeken mködtet iskola utáni szakköröket és segít foglalkozásokat. Az Alapítvány mindezen munkásságával kívánja Dél-Florida fiataljait támogatni álmaik megteremtésében és elérésében.

Kapcsold cikkek
A fekete színt gyakran az elegancia, de ugyanígy a férfiasság színének is tartják. Csupán egy-két évvel ezeltt indult meg az órakészítésben is egy olyan vonal, amely a teljesen fekete idmérket az er, teljesítmény, minség szimbólumává igyekszik varázsolni, nem kevés sikerrel. Ezek közül szemezgettünk.
11,402,100 Huf / 36,900 Eur
A Trendmagazin tavaly már bemutatta az Andrássy úton található Zegna szalont. A cikk nagyon nagy visszhangot váltott ki, éppen ezért úgy láttuk, van értelme egy újabb interjúnak is ebben a témakörben. Kolozsvári Zsuzsával, az Ermenegildo Zegna üzletvezetjével Hennel Ádám beszélgetett.
Hennel Ádám is részt vett azon a rendezvényen, ahol az ország legtehetségesebb fodrászai mutatták be munkáikat.
Mivel az utóbbi idkben egyre gyakrabban esik szó ilyen-olyan módon a bulvármédiáról, ezért úgy döntöttünk, hogy egy asztalhoz ültetjük a Starity és a Trendmagazin vezetjét.
avatar
Mihaly
-
2011.05.20. 22:40
4
J dnts volt ez a kooperci, Dwyane-nek jl ll a KIng Power, biztosan ki fog jnni egy ltala fmjelzett modell.
avatar
LosSantos
-
2011.05.20. 19:26
3
Akkor biztos lesz j limitlt Hublot Dwyane Wade :D
avatar
Adrihanna
-
2011.05.20. 17:21
2
Ht ez most nekem nagyon tetszik =) s a msodik kp meg fleg tetszik =)
avatar
Jonny
-
2011.05.20. 16:45
1
J hogy nem csak a hasznot nzik hanem jtkonykodnak is!
Elegns Hugo Boss csizma
A Hugo Boss minden szezonban cipk széles skáláját dobja piacra, még ha ez a hazai kínálatból nem is derülne ki számunkra.

Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Amikor mindenki két számmal nagyobb fels ruhát, de szk nadrágot hordott, amikor a férfiak nagy részének is nies frizurája volt, amikor egy mobiltelefon akkora volt, mint ma egy laptop, na akkor dúlt a huszadik század legnagyobb kulturális forradalma.