Trendmagazin

Kristen Stewart Birthday Project 2011

Átütően sikeres lett legújabb projektünk

2011.04.09 | Trendmagazin

Megszerveztük. Azaz elintéztük, hogy a hazai rajongói közösségek a Trendmagazin segítségével üzenhessenek kedvencüknek. Ezáltal Magyarország – vagy legalábbis a magyarok egy része – felköszönthette az idén április 9-én 21 éves Kristen Stewartot.

Hennel Ádám a FixHD stúdiójában

“Rengeteg rajongói levelet kaptunk” - mondta kérdésünkre Hennel Ádám, mielőtt még beült volna a FixHD stúdiójába. A Fix magazin különkiadásában aztán elmondta a projekt főszervezője, hogy egy véletlen folytán merült fel ez a lehetőség. “Nagyon sok kérdés érkezik hozzánk, engem is kérdezgetnek az olvasók mindenféléről, ezért a személyes weboldalamon feltettünk egy listát, ahol megemlítettem, hogy nekem Kristen Stewart a kedvenc színészem. Nos, ebből egy oltári nagy botrány kerekedett” - mondta Ádám, majd hozzátette, hogy alapvetően az volt a cél, hogy egy részletes összefoglaló készüljön Kristenről, mivel szerinte sok ember úgy ítéli el a fiatal színésznőt, hogy tulajdonképpen nem is tudnak semmit a munkásságáról.

KStew Birthday Project 2011 (fotók: Kiss Péter Attila)

Hennel Ádám elmondta, hogy a rajongói üzeneteket a Trendmagazin egy ajándékcsomag részeként küldi ki az ünnepeltnek. “Az ajándékcsomagban szerepel egy angol nyelvű képes könyv Budapestről, hiszen tudjuk jól hogy Kristen járt már hazánkban, illetve készült egy nagyon szép nagy rajz is gyerekek közreműködésével, amin a főváros legszebb része látható: a Duna, a Lánchíd és a Budai Vár. A gyerekekkel készült egy fotósorozat is, a legjobb képekből poszterek készültek, és azok is a rajzhoz lettek csatolva.”  A tévéműsorban Ádám megmutatott néhány levelet, illetve elmondta azt is, hogy rendkívül szép és tartalmas üzenetek érkeztek, nagyon nehéz volt kiválogatni a legjobbakat. Az ajándékcsomag a jövő héten érkezik meg az Egyesült Államokba.


Arra a kérdésre hogy miként lehetnek bizonyosak abban a rajongók, hogy a csomagot valóban megkapja-e Kristen, a következőket válaszolta: “Kezdettől fogva ez volt a legnagyobb problémánk, de már a projekt legelején felvettük a kapcsolatot Kristen kaliforniai ügynökségével, akikkel mindent leegyeztettünk. Én még ekkor sem voltam nyugodt, ezért küldtünk egy emailt Ruth Bernsteinnek is, aki Kristen médiakapcsolatokért felelős asszisztense, továbbá én még írtam egy levelet Kristen édesanyjának is! Mivelhogy Jules a farkasok védelméért is küzd, és ilyen irányú levelek is érkeztek hozzánk, így ezt is megemlítettem. Fontos megérteni, hogy itt többről van szó mint egy egyszerű ajándékról. Kristennel már készült egy hazai interjú, ami elég negatív lett, Pattinson úr tavaly itt forgatott Budapesten, neki sem volt túlságosan pozitív véleménye az itt tapasztaltakról, és ez nem jó. Itthon is rengeteg szimpatizánsuk van ezeknek az embereknek, és jó lenne ha ezt látnák is, ugyanis egy ilyen vélemény akár későbbi szerepek elfogadásában is befolyásolhatja őket. Meg kell érteni, hogy a magyar filmgyártás képes akár ilyen kaliberű sztárok leszerződtetésére is, amennyiben ők is látnak bennünk lehetőséget. Ezen kell javítanunk, és máris jobb lesz az országimázs” - jelentette ki Ádám.


A Trendmagazin születésnapi projektje nem csak hazánkban aratott nagy sikert, de külföldről is érkeztek levelek, illetve a magazin kapcsolatba került a világ legnagyobb létszámú Kristen rajongói klubbjával is, akik a következőképpen nyilatkoztak erről a kezdeményezésről: “Minket mindig örömmel tölt el, ha ilyen pozitív híreket hallunk máshol működő közösségektől” - mondta a kstewartfan.org vezetője, majd hozzátette, hogy ők az idén egy versenyt indítottak a rajongók között, akiknek Kristenről kellett valamit alkotniuk. A legjobb 21 művet pedig megjelentetik a 690 ezer tagot számláló közösségi oldalukon.


A Trendmagazin ezúton is szeretné mindenkinek megköszönni a segítséget és támogatást! Köszönjük!