Idén nemzetközi oldalak bevonásával indul a project
Kristen Stewart Birthday Project 2012
0 hozzászólás
TRENDMAGAZIN    2012.03.13

Rajongsz Kristenért? Szeretnél üzenni neki? Rajtunk keresztül írhatsz kedvencednek!

A tavalyi nagy sikerű Birthday Project után idén megnyitjuk a nemzetközi kapukat, így nemzetiségtől függetlenül felköszöntheted Kristen Stewartot!

Nincs más dolgod, mint megfogalmaznod egy levelet, amit oldalunk segítségével eljuttathatsz hozzánk. Ha gondolod, csatolhatsz képet is az üzenetedhez, így akár rajz beküldésére is lehetőséget adunk számodra.


A tavalyi évhez hasonlóan, idén is a legjobb üzeneteket kiválasztjuk, majd ezeket egy ajándékcsomag keretében eljuttatjuk Kristenhez az ügynökségén keresztül.

Az üzeneteket 2012 március 28-ig várjuk. Mindenkit, akinek a levelét beválogatjuk az ajándékcsomagba külön levélben fogunk értesíteni március végén! Ahogy múlt évben, úgy ezúttal is írhatod a jókívánságaidat magyarul, mi pedig leforditjuk angolra, mielőtt továbbítjuk a csomagot.

Ha részt veszel ebben a fantasztikus kezdeményezésben, akkor nyerhetsz is! Az üzenetet beküldők között Kristennel kapcsolatos ajándékokat sorsolunk ki, a nyeremények listáját itt találod.


Üzenni szeretnék Kristennek!

 

Barna Fendi sál
Az itt látható Fendi sálat viselhetjük szinte bármivel. Világosabb ruhákhoz is kiváló, de egy sötétebb, elegánsabb összeállítást is képes feldobni.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
A folyamatosan kiújuló izraeli-arab konfliktus 1982-ben egy újabb fordulóponthoz érkezett, közben Michael Jackson Thriller című albuma világsikert ért el, Steven Spielberg E.T.-je pedig Golden Globe-ot nyert.