Idén nemzetközi oldalak bevonásával indul a project
Kristen Stewart Birthday Project 2012
0 hozzászólás
TRENDMAGAZIN    2012.03.13

Rajongsz Kristenért? Szeretnél üzenni neki? Rajtunk keresztül írhatsz kedvencednek!

A tavalyi nagy sikerű Birthday Project után idĂ©n megnyitjuk a nemzetközi kapukat, Ă­gy nemzetisĂ©gtől fĂĽggetlenĂĽl felköszöntheted Kristen Stewartot!

Nincs más dolgod, mint megfogalmaznod egy levelet, amit oldalunk segĂ­tsĂ©gĂ©vel eljuttathatsz hozzánk. Ha gondolod, csatolhatsz kĂ©pet is az ĂĽzenetedhez, Ă­gy akár rajz bekĂĽldĂ©sĂ©re is lehetősĂ©get adunk számodra.


A tavalyi évhez hasonlóan, idén is a legjobb üzeneteket kiválasztjuk, majd ezeket egy ajándékcsomag keretében eljuttatjuk Kristenhez az ügynökségén keresztül.

Az ĂĽzeneteket 2012 március 28-ig várjuk. Mindenkit, akinek a levelĂ©t beválogatjuk az ajándĂ©kcsomagba kĂĽlön levĂ©lben fogunk Ă©rtesĂ­teni március vĂ©gĂ©n! Ahogy mĂşlt Ă©vben, Ăşgy ezĂşttal is Ă­rhatod a jĂłkĂ­vánságaidat magyarul, mi pedig leforditjuk angolra, mielőtt továbbĂ­tjuk a csomagot.

Ha rĂ©szt veszel ebben a fantasztikus kezdemĂ©nyezĂ©sben, akkor nyerhetsz is! Az ĂĽzenetet bekĂĽldők között Kristennel kapcsolatos ajándĂ©kokat sorsolunk ki, a nyeremĂ©nyek listáját itt találod.


Üzenni szeretnék Kristennek!

 

Szürke Calvin Klein pulóver
A Calvin Klein ismét egy remek pulóverrel jelentkezett, amit a Dress for Lessnek hála most mi is megvásárolhatunk.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A nyolcvanas évek derekán a világ országai fokozatosan demokratizálódtak: Brunei elnyerte függetlenségét, és Uruguay-ban is demokráciát kiáltottak ki a diktatúra helyett.