Beszlgets arrl, hogy milyen felnni a reflektorfnyben
Kristen Stewart kirakati lete
Kathrin Hudson/Elle Canada/Kristen Stewart Hungary/Trendmagazin    2012.11.29    118 hozzszls

Amikor Kristen Stewartról beszélünk, lehetetlen elkerülni a személyes élete körül kavargó problémák felemlegetését. Röviddel azeltt beszéltem a színésznvel, hogy azok a ma már hírhedt képek a nyilvánosságra kerültek a „nem igaz a szakítás pletykája” bizonyítékaként. Valójában igyekeztem kerülni a témát, nehogy halálos fenyegetéseket kapjak Twillight rajongóktól és a Twitter üzeneteket is megakadályozandó.

Felkészültem mindenre, amit mondani fogok... Stewart árulkodó nyomot hagy magáról, mieltt még bemutatkozhatnánk egymásnak. „Szia, Kat vagy? Kristen vagyok.” – mondja azon az összetéveszthetetlen monoton hangon Párizsból, a mobiltornyokon keresztül egyenesen a fülembe. Ez a nyom. Mert általában ez nem így megy.

A fotk a Twilight Saga:
Breaking Dawn Part II sajtkonferencijn kszltek
A fotk a Twilight Saga: Breaking Dawn Part II sajtkonferencijn kszltek

Általában egy sajtófnök felhív, hogy kiderítse, akarsz-e beszélni Ms. Stewarttal vagy más valakivel, aki elég híres ahhoz, hogy udvariatlanságnak tnjön a keresztnevén szólítani (annak ellenére, hogy mindig fiatalabbak nálad). Aztán a sajtófnök kapcsol téged az asszisztenshez, aki (bár errl nincs bizonyítékom, de gyakran van ez a képzetem) a celeb füléhez tartja a telefont, amíg beszéltek.

Úgy volt, hogy Stewart csak este tízkor fog visszahívni. De ahogy a nap lemegy a Twillightban, mi már a Balanciaga új illata, a Florabotanica arcának szerepérl, a középiskolai élet nehézségeirl, pitékrl beszélgetünk, és arról, hogyan tanult meg nem foglalkozni az interjúkkal.

Gratulálok, hogy a Forbes szerint te vagy a legjobban fizetett színészn. Hogyan méred a sikert?

Azok a Forbes listák rohadtul nagy baromságok. Most komolyan, nevetségesek. Maga a lista némileg igaz, de nincsenek benne fontos részletek - nem mintha annyira számítana... Én soha nem leszek az a fajta személy, aki egy hatalmas hegy méret pénzkupacon ül. A dolgok stagnálóvá válnak. De ha a sikeresség oldaláról nézzük, soha nem voltam nagyobb kihívás alatt. Teljes mértékben készen állok rá, hogy dolgozzak. Ha mindig tudom érezni, hogy olyan kihívások várnak rám, mint jelenleg is, akkor sikeresnek fogom érezni magamat.

Milyen érzés most, hogy a Twillight sorozat a végéhez közeledik?

A legtöbb projekt, amiben részt vettem, rövid volt. A Twillightnak négy éve vagyunk az rült megszállottjai, és értsd úgy, hogy teljesen megszállottjai ennek a projektnek, szóval ez megbocsájtható. A furcsa az, hogy azért kezdesz el egy projektet, hogy befejezd: el akarod mondani a történetet. De az, hogy négy évig eltart, figyelemre méltó. Szóval a megkönnyebbülés, amit okoz, még inkább érezhet. A Twillight-ot annyira közel érzem magamhoz, hogy azt el sem tudom mondani. Négy év… eddig tart a középiskola, érted?


Nagyon ambíciózusnak tnsz.

Amikor elkezdtem, az egész ötlet mögött csak annyi volt, hogy szerettem volna egy munkát. Felnéztem a szüleimre, és úgy gondoltam, hogy amit k csináltak, az nagyon klassz. Azt akartam, hogy a felnttek beszéljenek velem, és ez tényleg ebbl indult el.

Most már benne vagy a divat világában is. Mi vonz téged benne?

Az élet bármely területén találkozhatunk rokonlelkekkel. 15 éves voltam, mikor találkoztam Nic-kel (Nicholas Ghesquiere, a Balenciaga divatguruja - a szerk.). Amikor mondták, hogy a Balenciaga-t kellene népszersítenem magazinokban, azt mondtam, hha. Nem ismertem más dizájnerek nevét, csak ezt az egyet. Ez egy fura kapcsolat a divat és a színészek között. Nekem semmi közöm hozzá. Nem én csinálom a divatot.

Az én alkotási vágyamnak semmi köze a ruhákhoz. Engem a kreatív energiák érdekelnek, akkor is, ha semmi közöm hozzájuk. Ez annyira addiktív. Amikor egy kollekció felvonul a kifutón, egy történetet mesél el. Mint egy kisfilm.

Szerinted miért akarta Ghesquiere, hogy az illata arca legyél?

Találkozom rendezkkel és néha rögtön tudni. Megrázod valakinek a kezét és azt gondolod: „ Hha, nekünk együtt kell dolgoznunk!” valószínleg azt mondaná, hogy azért, mert rokonlelkek vagyunk (nevet).


Gyakran tnsz sajnálkozónak, amikor az alkalmi öltözködésedrl beszélnek. Mitl érzed jól magad?

Tényleg egy kicsit sajnálkozó vagyok az errl szóló interjúkban. Nem azért, mert bánnám. Annyira rohadtul jól érzem magam egy farmerban, ami jól áll. Patti Smithnek mindig van egy kabátszer valamije, amit megtarthatsz vagy 15 évig, és bármit felvehetsz alá. Most ezt a Balenciaga motoros kabátot nem tudom levenni. Az elmúlt hat hónapban minden repüls utamra ezt vettem fel, ebben aludtam. Nem hiszem, hogy bármikor is megunnám, hacsak nem hízom el (nevet).

Kate Moss egy stílus ikon, pedig gyakran sportcipt hord és farmert. Ez is csak személyi esztétika, mint annyi más.

Szeretem, ha tudok mozogni. Szeretek ersnek látszani. Utálom az olyan ruhákat, amikben nem lehet mozogni. A ruhák nagyon le tudnak húzni.

Vicces, hogy ersnek akarsz látszani, hiszen a lányok manapság kifinomultnak akarnak látszani, fleg tsarkakon.

Mindig úgy érzem, mintha gólyalábakon egyensúlyoznék, fleg sznyegen, amikor a rajongók között járkálok. Utálok föléjük tornyosulni. Ezért le is akarom venni azokat a cipket.

Dolgoztál már együtt néhány igazi lázadóval, mint Joan Jett. Neked mit jelent a lázadó szellem?

A nemrég a Hófehérben játszott szerepemmel kapcsolatban mindenki azt mondta, mindig ers szerepeket játszom, muszáj, hogy ers lánynak látsszak. Az igazság az, hogy ahogy kimondod, úgy fel is merül a kétség benned: „Persze, ers lány. Köszi”. Azt hiszem, ha a látásmódod egy kicsit is eltér másoktól, és van elég önbizalmad hozzá, hogy kiállj mellette, az a lázadó szellem.


Még az iskolában fedeztek fel. Szoktál találkozni azokkal a gyerekekkel?

Nem (nevet). Pedig szeretnék. Nem megszervezve. Csak felnni és találkozni velük, ezen az egészen kívül, az érdekes lenne. Az ördögbe is, igen! Csak úgy természetesen.

Azt mondod, hogy amibl élsz, az a legérdekesebb dolog benned. De milyen más dolog van még?

A munka egy érdekes dolog, mert minden arról szól. A legjobb barátaim, akik állandóan ösztönöznek engem, rendezk és színészek. Mindig azt mondják, hogy kellene egy filmet csinálnunk errl. Soha nem érzed igazán azt, hogy dolgozol, és azt sem érzed soha, hogy nem dolgozol. Egyébként szeretek zenélni – gitározom. Nem tudom… Mi érdekel téged?

Szeretek fzni.

Én is szeretek fzni. Valósággal a rabja vagyok.

Miket fzöl?

Szeretem az olasz ételeket és a régi jó amerikaiakat.

Szeretsz sütni?

Nem annyira. Piték sütésével kezdtem a fzést, de utáltam a kérges részüket. Soha nem tudtam jól csinálni. A sütés mögötti kémia túl rideg. Eltöltesz egy csomó idt vele, hogy süss valamit, és a végén, ha nem sikerül, az egész csak idpocsékolás volt. Tudod, az egész napomat ezzel a hülyeséggel töltöm. (nevet). Én vagyok a legbüszkébb és legarrogánsabb szakács. Le sem ülök, csak feltálalom az ételt és állok az asztal mellett, míg mindenki meg nem ette, és csak utána eszem.


Úgy tnik, szívesen beszélsz. Olvastam egy csomót arról, hogy emberek nehezményezik, hogy mindent harapófogóval kell kihúzni belled. Mit gondolsz?

Szerintem szörny, hogy az emberek félreértik a kényelmetlenségemet, mintha nem akarnék ott lenni. Pedig pont az ellenkezje, nekem nagyon is fontos. Nagyon szeretem csinálni. Nem várom el, hogy mindenki lazának látsszon, én sem akarok az lenni. Azt hiszem ez az ellentétes jelentése a lazának. De nem érdekel.

Mindig így volt?

rült módon nttem fel. Igazán nyers voltam és majdnem teljesen bezárkóztam. Azt hiszem sikerült megszabadulnom attól a rút tyúkszemtl, ami azeltt alakított engem. Most már sikerült túl lépnem a saját határaimon.

Valószínleg a legtöbb ember így éli meg a tinédzserkorszakból a felntté válást.

Én is azt hiszem. Most még inkább, mert mindenki foglalkozik vele. Egy bizonyos szinten senkit sem érdekel. Meg sem érinti. Ha csak bele nem nézel magadba, észre sem veszed. Néhány interjú energiájából rögtön tudni lehet, hogy teljesen lenéz engem, pedig még csak nem is ismer.

avatar
lovelyrekus
-
2013.12.20. 12:27
2460
Nem gy volt hogy a Balenciaga-t reklmozza?
avatar
likecolor
-
2013.12.12. 14:32
2459
http://starity.hu/magazin/45605-kristen-stewart-lett-a-chanel-uj-arca

Az Alkonyat sztrja lesz az arca a francia divathz 2014-es kampnynak - erstette meg a brit Vogue.
avatar
Kristen17
-
2013.11.29. 11:20
2458
Remlem n is lesz valami! Mostanban nagyon csend van Kris krl...
avatar
Lilla
-
2013.11.24. 22:08
2457
Remlem lesz vmi jvre. Mr rtam a szerkesztkn keresztl dmnak, ha megtudok valamit berom ide is meg a Kristen frumra. :)
avatar
Zsani21
-
2013.11.21. 18:46
2456
Azt szeretnm megtudni hogy jvre terveztek e valamilyen Kristen szlinapos dolgot? :)

Ksziii!
avatar
covergirl
-
2013.11.17. 10:48
2455
Ne bntstok mr :) Fura lny, de legalbb nem jtssza meg magt, az meg hogy megmarad-e a sznszi plyn el fog dlni pr ven bell.
avatar
nope
-
2013.11.12. 23:12
2454
\"Maga a lista nmileg igaz, de nincsenek benne fontos rszletek\"

Mgis milyen rszletek?? Jellemtelen lszent ez a fruska.....
avatar
piroslabda
-
2013.10.28. 05:33
2453
ht nem tri magt ilyesmin, hogy ltzkds meg divatos holmik, fleg mita ennyire depis
avatar
flashy2
-
2013.09.09. 16:14
2451
errl mr volt sz rgebben is :) nem lep meg h megunta :)
avatar
zZz
-
2013.08.27. 23:28
2450
ma olvastam az jsgban h stephenie meyer szerint nem lesz tbb twilight.. ez fura mert rgebben gy tudtam hogy edward szemszgbl is r egyet.
avatar
flashy2
-
2013.08.20. 21:50
2449
n is de sztem mostanban Kristen nem nagyon ll szba jsgrkkal :S
avatar
alice
-
2013.08.16. 01:00
2448
flashy2: j lenne rlnk neki, vagy vmi friss interjnak :)
avatar
flashy2
-
2013.08.02. 18:26
2446
j filmjrl lesz majd cikk itt az oldalon??
avatar
piroslabda
-
2013.07.31. 20:45
2445
taln pp ezrt :)
avatar
horvath_tamas
-
2013.07.20. 19:57
2442
Bandi tnyleg nagy sz volt akkoriban. :-)

H_T
avatar
palmus
-
2013.07.20. 17:43
2441
Szeki: gondoltam hogy nincs mr meg, de azrt kszi :) ha esetleg meglesz akkor rjtok be ide, ezt a frumot gyis figyelemmel ksrem!
avatar
flashy2
-
2013.07.19. 19:23
2440
rlk :))
avatar
kreko
-
2013.07.18. 21:02
2439
\"2013-ban elindtja a SUPERTREND Mdia lapkiadt, melynek hlzatba a Trendmagazin mellett a Sportarazzi, a Luxuskarrk, a Starity s a PlaystationCommunity tartozik.\"

a starity is? wow
avatar
eszt1
-
2013.07.10. 00:29
2431
jajj legjobb interj vele amit eddig olvastaam :) pldakp :)
avatar
Bellagirl
-
2013.07.02. 14:11
2430
Ez eddig a legnagyobb cssztats amit olvastam! Hogy kapaszkodot volna fel Robert htn? Mindketen ugyanabban a filmben lettek vilgsztrok. Majd 5 v mlva meg kell nzni hogy ki hova jutott, ezt nem lehet mg eldnteni.
avatar
flashy2
-
2013.06.26. 20:12
2429
panna hiba beszlsz az ilyeneknek.. :S nekik a tnyek nem mondanak semmit, knyk kedvk szerint forgatjk!
avatar
friday
-
2013.06.23. 23:50
2428
Fzcskzzen de ne filmezzen :S
avatar
panna
-
2013.06.17. 21:17
2427
ercsi: Robnak mi kze Kristen karrierjhez? Mindketten a Twilightban lettek hresek.
avatar
ercsi
-
2013.06.12. 22:01
2426
gy hogy szaktottak kvncsi lennk hny j szerepet fog kapni. Rob nlkl sehol se lett volna, az sznlelt kapcsolatuk miatt vlt olyan ismertt, nm a tehetsge miatt! az ninncs neki.. azt is olvastam h egy j filmben valami huszadik szerepet kapott ahol asszisztens lesz.. oda kerl ahova val!!
avatar
lovelyrekus
-
2013.06.04. 14:08
2425
lltlag Rob most mr a szkkre bukik...
avatar
Kristen17
-
2013.05.29. 14:23
2424
rett mr a szakts, engem nem lepett meg. Szinte sose vllaltk fel egymst, pedig vge van mr a Twilightnak!
avatar
sweetie
-
2013.05.26. 15:33
2423
Szegny :( Sajnlom h szaktottak!
avatar
Zsilip
-
2013.05.23. 18:50
2422
n azt nem rtem hogy brta ki ennyi ideig Kristennel.
avatar
Angelina
-
2013.05.22. 20:46
2421
Igen?
avatar
szandraa
-
2013.05.21. 10:13
2420
gy hrlik vgleg szaktottak Robbal..
Elegns Hugo Boss csizma
A Hugo Boss minden szezonban cipk széles skáláját dobja piacra, még ha ez a hazai kínálatból nem is derülne ki számunkra.

Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1987-ben Jasszer Arafat vezetésével megindult az els palesztin intifáda, a Föld elérte az ötmilliárdos népességet, a mozikat pedig meghódította Gordon Gekko.