Küldjetek leveleket Kristennek!
KStew Happy Birthday project 2011
Trendmagazin Szerkesztőség    2011.03.21

Oldalunkon hamarosan egy nagyobb összefoglalĂł Ă­rás jelenik meg az idĂ©n április 9-Ă©n 21. Ă©letĂ©vĂ©t betöltő Kristen StewartrĂłl. Ennek kapcsán a Trendmagazin a hazai rajongĂłi közössĂ©gekkel egyĂĽttműködve szĂĽletĂ©snapi ajándĂ©kcsomagot kĂĽld Kristennek!


Várjuk a rajongĂłi leveleiteket, jĂłkĂ­vánságaitokat a következő email cĂ­mre: szerkesztoseg@trendmagazin.hu

A leveleket egyaránt Ă­rhatjátok magyar Ă©s angol nyelven is (a magyar nyelvű szövegeket a nyomtatás előtt szerkesztőink angolra fordĂ­tják át, meghagyva annak eredeti mondanivalĂłját, ĂĽzenetĂ©t). Aki mĂ©g szemĂ©lyesebb ĂĽdvözlĂ©st szeretne kĂĽldeni, annak lehetősĂ©ge van angol nyelvű kĂ©zzel Ă­rott szöveget is kĂ©szĂ­teni, ebben az esetben arra kĂ©rĂĽnk titeket, hogy szkenneljĂ©tek be a papĂ­rt Ă©s azt mellĂ©keljĂ©tek az emailetekhez.

A témával kapcsolatos észrevételeiteket ide várjuk!

KöszönjĂĽk az egyĂĽttműködĂ©seteket Ă©s támogatásotokat!

Trendmagazin csapat

Salvatore Ferragamo 'Boston' utazótáska
A Salvatore Ferragamo márka talán nem túlzottan ismert hazánkban, ám nyugodt szívvel ajánlom termékeiket.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A nyolcvanas Ă©vek derekán több terror támadás is törtĂ©nt, de elindult a világsztárokat tömörĂ­tő USA for Africa project is.