Tbbnyire knaiak
Klfldiek hajtjk az USA ingatlanpiact
Munkatrsunktl    2014.09.01    0 hozzszls

Tovább pörög az ingatlanpiac az Egyesült Államokban. A legújabb statisztikák szerint, a tengerentúlról érkez vásárlók 92 milliárd dollárt költöttek ingatlanokra az utóbbi évben, és nem meglep módon a legtöbb vev kínai származású volt.

Miami verhetetlen
Miami verhetetlen

A National Association of Realtors hozta napvilágra az elemzést, mely szerint a nemzetközi vásárlók aránya egy év alatt 35 százalékkal ntt a tavalyi évhez képest. A legnépszerbb állam még mindig Florida, de a lista élén van Kalifornia, Texas és Arizona is. A kínaiak többsége befektetésnek vásárol, összességében 22 milliárd dollár elköltésével emelték az amerikai statisztikát. A második helyen a kanadaiak állnak, akik 13,8 milliárdért vásároltak, míg a britek 5,8 milliárddal a harmadik helyre kerültek. Az ingatlanpiaci emelkedés legnagyobb nyertese Florida, ahol az eladott házak és lakások 23 százalékát külföldiek vásárolták meg.

Dolce&Gabbana 'Metal Aviator' napszemveg
A Dolce&Gabbana képes újdonságot vinni még az oly sokszor látott "aviator" stílusba is. Ez az alapveten sportos napszemüveg két változatban is elérhet: fekete-szürke és ezüst-szürke színben is.

Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Hazánkban kikiáltották a Magyar Köztársaságot, az USA 41. elnökeként beiktatták George H. W. Bush-t, Tim Burton Batmanje pedig letarolta a mozikat.