88 millió dollárt fizetett érte
Lányának vett luxuslakást a milliárdos
0 hozzászólás
Munkatársunktól    2015.05.16

Ăšgy tűnik, hogy a milliárdos gyermekek komoly befektetĂ©seket hoznak lĂ©tre mostanában az ingatlanpiacon, hiszen a Formula-1 vezetőjĂ©nek a csemetĂ©je után most az orosz milliárdos, Dmitry Rybolovlev lánya is ingatlant vásárolt a Central Park nyugati rĂ©szĂ©n, Manhattanben. Az ingatlan vĂ©gső eladási ára 88 milliĂł dollár volt, ami majdnem a duplája annak az árnak, melyet a korábbi tulajdonos fizetett Ă©rte.

A 626 nĂ©gyzetmĂ©teres lakás az Ă©pĂĽlet legfelső emeletĂ©n találhatĂł, Ă­gy csodálatos panoráma nyĂ­lik a Central Parkra, Ă©s persze az egĂ©sz városra. Az erkĂ©lyek az összterĂĽlet 192 nĂ©gyzetmĂ©terĂ©t teszik ki, Ă©s termĂ©szetesen mind egytől egyig Manhattanre nĂ©znek. A lakásban összesen hĂ©t gardrĂłbszoba találhatĂł, valamint egy dolgozĂłszoba is, Ă©s egy bár. A klasszikus stĂ­lus megcĂ©lozva, a kialakĂ­tásához rengeteg gránit Ă©s márvány kerĂĽlt felhasználásra, kĂĽlönöskĂ©ppen a szalonban. Mindazonáltal a luxus Ă©s a modernizmus ebben a környezetben is rendkĂ­vĂĽl jĂłl Ă©rződik, kĂĽlönösen akkor, ha belĂ©pĂĽnk az ovális hálĂłszobába, az ĂĽvegfalĂş nappaliba, vagy Ă©ppen a könyvtárba, ahol brazil rĂłzsafák szolgálnak főbb dekoráciĂłs elemkĂ©nt. A lakás korábbi tulajdonosa egyĂ©bkĂ©nt Sandy Weill, a Citigroup korábbi elnök- vezĂ©rigazgatĂłja, a jelenlegi vásárlĂł, Dmitry Rybolovlev pedig a 93. leggazdagabb ember a világon, nettĂł 9,5 milliárd dolláros vagyonával. Az ő tulajdonában áll Oroszország legnagyobb műtrágyagyártĂłja, az OAO Uralkali.

3,399,000 Huf / 11,000 Eur
10,166,100 Huf / 32,900 Eur
Oldalunkon hamarosan egy nagyobb összefoglalĂł Ă­rás jelenik meg az idĂ©n április 9-Ă©n 21. Ă©letĂ©vĂ©t betöltő Kristen StewartrĂłl. Ennek kapcsán a Trendmagazin a hazai rajongĂłi közössĂ©gekkel egyĂĽttműködve szĂĽletĂ©snapi ajándĂ©kcsomagot kĂĽld Kristennek!
Kristen Stewart megjelenĂ©sĂ©t igen erős kritikák szokták Ă©rni, lezser, könnyed, laza hĂ©tköznapi viseletei miatt. SzĂĽletĂ©snapja alkalmábĂłl egy rövid összeállĂ­tást olvashattok a legemlĂ©kezetesebb ruháirĂłl.
A Twilight Saga óta világszerte ismerik a nevét, ám az így kialakult médiafigyelmet nem mindig viseli jól. Kristen Stewart idén április 9-én töltötte be a 21. életévét.
Nike 'FC Barcelona' galléros póló
A Nike megjelentette az FC Barcelona pólóját, ami megvásárolható szürke, bordó és citromsárga színben is.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A nyolcvanas Ă©vek derekán több terror támadás is törtĂ©nt, de elindult a világsztárokat tömörĂ­tő USA for Africa project is.