Összehasonlításképpen a Fordnak több mint húsz modell van a kínálatában
Legfeljebb hatféle Tesla lesz a piacon
MTI/TM    2013.11.14    3 hozzászólás

A Teslának egyszerre nem lesz hatnál több modellje a kínálatában - írja a Yahoo! Finance hírportál.

A Tesla vezérigazgatóra Elon Musk a Business Insider hírportál által New Yorkban rendezett IGNITION konferenciáján arra a kérdésre adott válaszában, hogy a Ford és a GM autógyárakhoz hasonlóan Tesla is kibővíti-e termékkínálatát több tucat modellre, leszögezte, hogy "legfeljebb egy fél tucatra". "Lényegi különbségnek kell lennie az egyes modellek között" - tette hozzá. Összehasonlításképpen a Fordnak több mint húsz modell van a kínálatában, közöttük öt személygépkocsi és öt SUV.

Fotók: SPASM Design
Architects
Fotók: SPASM Design Architects

Jelenleg mintegy 25 ezer Tesla "Model S" van forgalomban. A következő modell, a "Model X" pedig előreláthatólag a jövő év végén kerül kereskedelmi forgalomba. A Model X-et követi majd a BMW 3-as szériájával azonos méretkategóriába eső "megfizethető" Tesla modell, mintegy 35 ezer dolláros (7,7 millió forintos) áron. A Tesla Model S nagyságrendben leginkább a BMW 5-ös és 7-es szériájával esik egy kategóriába.

Az IGNITION konferencián Elon Musk elismerte, hogy a Tesla autókat áruk alapján leginkább a luxus kategóriába lehetne sorolni, rámutatott azonban, hogy a több éves üzemanyag megtakarítást és a Tesla finanszírozási programját is figyelembe véve az autók valójában jó vételnek számítanak majd.

Cimkék: Tesla,
avatar
fantoms
-
2013.11.15. 22:20
3
Most ezt mondják, de majd meglátjuk, eddig minden gyártó bővített amint lehetősége adódott.
avatar
Badboy
-
2013.11.14. 17:20
2
Jó stratégia, nem is kell több! Majd esetleg évek múlva ha már elterjednek.
avatar
mandark
-
2013.11.14. 15:11
1
Az utóbbi évek egyik legfontosabb fejlesztése, hamar a kedvencem lett, én nagyon szurkolok nekik, és igazuk is van: a bővítésre ráérnek, ha sikerül annyira elterjedniük, mint a mostanra már általánosnak mondható márkáknak. Logikusan a Model S, X és a Roadster mellé még beférne egy kompakt és egy hobbiterepjáró. Csak aztán majd az energiaszolgáltatók nehogy benzinárban kezdjék mérni az áramot :))
Dockers kockás ing
A Dockers sem túl ismert brand hazánkban, pedig a tengeren túl nagy népszerűségnek örvend. A Levi Strauss & Co tulajdonában álló márkát előszeretettel hordják olyan sztárok is, mint Kristen Stewart vagy Robert Pattinson.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1988-ban véget értek az iraki-iráni harcok az Öböl-háborúban, Szöülban megkezdődtek a huszonnegyedik nyári olimpiai játékok, a Die Hard pedig óriási sikert ért el a mozikban.