Luxuskategóriás toll limitált kiadásban
Leonardo da Vinci toll a Montblanctól
Munkatársunktól    2014.06.24    4 hozzászólás

A Montblanc a híres feltaláló és lángelme, Leonardo da Vinci tiszteletére kiadott egy olyan limitált tollat, amit az itáliai művész munkái ihlettek meg. Az első ránézésre az egyáltalán nem tollnak kinéző íróeszköz alapötletét Leonardo fogaskerék terveinek feljegyzéseiből hozták létre, aminek köszönhetően egy hengerszerű alumíniumból készült platinával bevont tollat kaphatnak azok, akik kifizetik érte a több mint 3000 dollárt. Egy különleges díszítő elem is felkerült a tollra, méghozzá egy tömör vörös­arany fogaskerék, ami az íróeszközt még egyedibbé és nemesebbé teszi, másrészt pedig ezzel a kis kerékkel forgathatjuk ki a toll hegyét a belső részből. A toll hegyét kézzel készítették és ródium bevonatott kapott, felette pedig egy speciális gravírozás látható, amin a művész által megálmodott repülőgép terve szerepel. Az íróeszközből mindössze 3000 darab készült, a töltőtoll ára 3615 dollár, a tintás típusé pedig 2225 dollár.

avatar
Sapphire2000
-
2014.07.06. 17:26
4
Elegáns!
avatar
duracell
-
2014.06.25. 21:25
3
Jah túl steril lett.
avatar
polgarlaszlo
-
2014.06.24. 23:06
2
Valóban részletgazdag, de csinálhatták volna a szürke aluminium helyett valami egyedibb és színesebb anyagból.
avatar
Attilaa
-
2014.06.24. 11:23
1
Hú ez jó lett!
Tommy Hilfiger Cricket pulóver
A nagy V-nyak és a krikettpulcsik sajátos varrásmintája mellett a piros színű, meglehetősen vastag csíkok tesznek még látványosabbá a Hilfiger pulóverét.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Ebben az évben jelent meg a nagy sikert aratott Ford Thunderbird, valamint ekkor dobták piacra Madonna első önálló lemezét is.