Giorgio Armani és a Bulgari is szállodát nyitna a brit fővárosban
London előkelő negyede lesz a favorit
4 hozzászólás
Munkatársunktól    2011.05.06

London legfelkapottabb negyede a Knightsbridge, hiszen a közelben találhatĂł a Harrods, a Hyde Park Ă©s számtalan luxusĂĽzlet is. Giorgio Armani mellett a Bulgari is itt nyitná meg következő szállodáját.

Új beruházások a londoni
Knightsbridge negyedben
Új beruházások a londoni Knightsbridge negyedben

Tavaly már beszámoltunk arrĂłl, hogy Giorgio Armani Dubaiban nyitotta meg első szállodáját. A napokban felröppent hĂ­rek szerint a divatguru most Londont szemelte ki magának, azon belĂĽl is a Knightsbridge negyedben tudná elkĂ©pzelni a 200 szobás szállodáját, ahol Armani ezĂşttal is a belső dizájnĂ©rt Ă©s az enteriőrĂ©rt lesz felelős. A tervezett beruházást mintegy 495 milliĂł dollárra becslik.

Armani most Londont szemelte
ki
Armani most Londont szemelte ki

Nem az Armani az egyetlen luxuscég, amelyik London felé kacsingat. A Bulgari, a világ harmadik legnagyobb ékszergyártója 2012-ben szeretne egy hatalmas beruházás keretében saját hotelt nyitni - szintén a Knightsbridge negyedben. A londoni hotel immáron a harmadik lesz a sorban, hiszen a vállalatnak van már egy-egy egysége Milánóban és Balin is. A prémium kategóriás hotel 85 szobával és 7 lakosztállyal fog rendelkezni, melyek legkissebbike is eléri a 200 négyzetmétert. A szállodának része lesz egy bálterem illetve moziszoba, továbbá kialakításra kerül egy 2000 négyzetméteres wellness részleg is.

Bulgari Hotel London -
látványterv
Bulgari Hotel London - látványterv

Mivel London rendezi 2012-ben a nyári olimpiát, Ă­gy nem vĂ©letlen, hogy számtalan kisebb-nagyobb beruházás van folyamatban, illetve egymás után nyĂ­lnak meg a divatĂĽzletek is, hiszen a versenyek idejĂ©n rengeteg kĂĽlföldi vendĂ©g fog Ă©rkezni a brit fővárosba.

avatar
Bebe
-
2011.05.06. 20:31
4
Itthon ilyenekről egyenlőre nem is álmodhatunk! Bár itt nem is rendeznek olimpiát :D
avatar
alawa
-
2011.05.06. 18:01
3
ráfér londonra pár új épület :))
avatar
sweetie
-
2011.05.06. 15:25
2
Armani bácsi mégis európában gondolkodik? :)
avatar
donvito
-
2011.05.06. 15:24
1
Szép lesz a Bulgari hotel.
Peek Performance sneaker
A Peek Performance ideális választás lehet azok számára, akik minőségi, bőrből készült sneakert keresnek és mégis egyediek szeretnének maradni.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
SzerkesztősĂ©gĂĽnk Ăşgy döntött, hogy egy egĂ©sz rovatot szentel a 20. század egyik legemlĂ©kezetesebb Ă©vtizedĂ©nek, a legendás nyolcvanas Ă©veknek.