Bemutatkozik az Amble
Louis Vuitton alkalmazás iPhone-ra
4 hozzászólás
Oroszvári Péter    2011.02.20

Az art du voyage (az utazás művĂ©szete) kitalálĂłja, a Louis Vuitton kiadott egy iPhone programot, mely segĂ­tsĂ©gĂ©vel vĂ©gigmehetĂĽnk a nagyobb városok legĂ©rdekesebb látnivalĂłinak Ăştvonalán. Az Ăşjdonság neve Amble, Ă©s az utazĂłknak szánják, hogy „láthassák a világot a Louis Vuitton szemĂ©n keresztĂĽl”.


Az Amble egy olyan ingyenes applikáciĂł, mellyel az ember dokumentálhatja egy városban vĂ©gigjárt Ăştvonalát fotĂłkkal, videĂłzással, vagy leĂ­rással – egy „Amble” lĂ©trehozásával – amit aztán megoszthatnak másokkal. MegjelölhetĂĽnk pĂ©ldául egy Ă©ttermet ahol Ă©pp lakomáztunk egy finomat, egy boltot ahol valami ritkaságra találtunk, egy galĂ©riát ahol inspirálĂł felfedezĂ©st tettĂĽnk, vagy akár csak egy utcát ahol valami Ă©rdekessĂ©gre bukkantunk. Bármely pillanat, bármely Ă©lmĂ©ny rĂ©sze lehet a saját ĂştikönyvĂĽnknek, ha a program „Saját Amble” oldalán rögzĂ­tjĂĽk azt. Ezek aztán összekapcsolĂłdnak a hivatalos Amble honlappal, Ă­gy aztán ha valaki ugyanott tervez kirándulást, előkĂ©szĂ­theti azt a számĂ­tĂłgĂ©pĂ©n az előre elmentett helyek segĂ­tsĂ©gĂ©vel.


Ráadásul, a felhasználĂł bármikor használhat egy „KörĂĽlöttem” nevű funkciĂłt, egy ergonomikus kezelőfelĂĽletű, GPS-szel összehangolt tanácsadĂłt, ami a pozĂ­ciĂłnkhoz közel eső Ă©rdekes helyeket előre megmutatja nekĂĽnk.

Sok ilyen Ăştiterv elĂ©rhető ingyenesen kĂĽlönböző városokhoz, de a teljes Louis Vuitton városi tĂ©rkĂ©pet csak az iTunes segĂ­tsĂ©gĂ©vel vásárolhatjuk meg a nekĂĽnk kellő városhoz. Ha pedig inspiráciĂł kell, a márkát kĂ©pviselő hĂ­ressĂ©geknek is vannak saját Amble-jeik a nagyvárosokhoz, amiket mi is felhasználhatunk.

A Louis Vuitton program lehetősĂ©get ad a használĂłinak, hogy egy Ăştvonalon a kedvenc helyeiket megosszák a barátaikkal emailben, Facebookon vagy Twitteren, vagy akár fel is tölthetjĂĽk az LV honlapra, ahol kĂ©sőbb mások is láthatják – ha elĂ©g jĂłnak Ă­tĂ©ltĂ©k.

Az Amble egyelőre csak angol nyelven Ă©rhető el; 2011 februárjátĂłl tölthető le ingyenesen az Apple App Store-bĂłl.

Oldalunkon hamarosan egy nagyobb összefoglalĂł Ă­rás jelenik meg az idĂ©n április 9-Ă©n 21. Ă©letĂ©vĂ©t betöltő Kristen StewartrĂłl. Ennek kapcsán a Trendmagazin a hazai rajongĂłi közössĂ©gekkel egyĂĽttműködve szĂĽletĂ©snapi ajándĂ©kcsomagot kĂĽld Kristennek!
Mivel az utĂłbbi időkben egyre gyakrabban esik szĂł ilyen-olyan mĂłdon a bulvármĂ©diárĂłl, ezĂ©rt Ăşgy döntöttĂĽnk, hogy egy asztalhoz ĂĽltetjĂĽk a Starity Ă©s a Trendmagazin vezetőjĂ©t.
Rajongsz Kristenért? Szeretnél üzenni neki? Rajtunk keresztül írhatsz kedvencednek!
avatar
Oliv3r
-
2011.02.22. 20:45
4
Ez tök jó!
avatar
andy
-
2011.02.21. 13:23
3
Megnézem! :)
avatar
gabesz21
-
2011.02.20. 23:14
2
Ha ingyenes akkor le fogom szedni!
avatar
flashy2
-
2011.02.20. 20:27
1
dejó :)))) ,ár csak egy iphone kéne!
Dolce&Gabbana kék farmer
A sok koptatott, agyonszaggatott "trash style" nadrág mellett szerencsére találunk elegánsabb, visszafogott farmereket is a Dolce&Gabbana kollekciójában.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A folyamatosan kiĂşjulĂł izraeli-arab konfliktus 1982-ben egy Ăşjabb fordulĂłponthoz Ă©rkezett, közben Michael Jackson Thriller cĂ­mű albuma világsikert Ă©rt el, Steven Spielberg E.T.-je pedig Golden Globe-ot nyert.