Bemutatkozik az Amble
Louis Vuitton alkalmazs iPhone-ra
4 hozzszls
Oroszvri Pter    2011.02.20

Az art du voyage (az utazás mvészete) kitalálója, a Louis Vuitton kiadott egy iPhone programot, mely segítségével végigmehetünk a nagyobb városok legérdekesebb látnivalóinak útvonalán. Az újdonság neve Amble, és az utazóknak szánják, hogy „láthassák a világot a Louis Vuitton szemén keresztül”.


Az Amble egy olyan ingyenes applikáció, mellyel az ember dokumentálhatja egy városban végigjárt útvonalát fotókkal, videózással, vagy leírással – egy „Amble” létrehozásával – amit aztán megoszthatnak másokkal. Megjelölhetünk például egy éttermet ahol épp lakomáztunk egy finomat, egy boltot ahol valami ritkaságra találtunk, egy galériát ahol inspiráló felfedezést tettünk, vagy akár csak egy utcát ahol valami érdekességre bukkantunk. Bármely pillanat, bármely élmény része lehet a saját útikönyvünknek, ha a program „Saját Amble” oldalán rögzítjük azt. Ezek aztán összekapcsolódnak a hivatalos Amble honlappal, így aztán ha valaki ugyanott tervez kirándulást, elkészítheti azt a számítógépén az elre elmentett helyek segítségével.


Ráadásul, a felhasználó bármikor használhat egy „Körülöttem” nev funkciót, egy ergonomikus kezelfelület, GPS-szel összehangolt tanácsadót, ami a pozíciónkhoz közel es érdekes helyeket elre megmutatja nekünk.

Sok ilyen útiterv elérhet ingyenesen különböz városokhoz, de a teljes Louis Vuitton városi térképet csak az iTunes segítségével vásárolhatjuk meg a nekünk kell városhoz. Ha pedig inspiráció kell, a márkát képvisel hírességeknek is vannak saját Amble-jeik a nagyvárosokhoz, amiket mi is felhasználhatunk.

A Louis Vuitton program lehetséget ad a használóinak, hogy egy útvonalon a kedvenc helyeiket megosszák a barátaikkal emailben, Facebookon vagy Twitteren, vagy akár fel is tölthetjük az LV honlapra, ahol késbb mások is láthatják – ha elég jónak ítélték.

Az Amble egyelre csak angol nyelven érhet el; 2011 februárjától tölthet le ingyenesen az Apple App Store-ból.

Hennel Ádám is részt vett azon a rendezvényen, ahol az ország legtehetségesebb fodrászai mutatták be munkáikat.
Megszerveztük. Azaz elintéztük, hogy a hazai rajongói közösségek a Trendmagazin segítségével üzenhessenek kedvencüknek. 
A Trendmagazin tavaly már bemutatta az Andrássy úton található Zegna szalont. A cikk nagyon nagy visszhangot váltott ki, éppen ezért úgy láttuk, van értelme egy újabb interjúnak is ebben a témakörben. Kolozsvári Zsuzsával, az Ermenegildo Zegna üzletvezetjével Hennel Ádám beszélgetett.
avatar
Oliv3r
-
2011.02.22. 20:45
4
Ez tk j!
avatar
andy
-
2011.02.21. 13:23
3
Megnzem! :)
avatar
gabesz21
-
2011.02.20. 23:14
2
Ha ingyenes akkor le fogom szedni!
avatar
flashy2
-
2011.02.20. 20:27
1
dej :)))) ,r csak egy iphone kne!
Cpagallros Just Cavalli ing
Árkategóriájának egyik legjobb terméke ez a Just Cavalli ing, ami azúrkék színével és cápagallérjával szinte minden módon viselhet.

Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1986-ot egy negatív szimbólummá vált katasztrófa, a Csernobil-i atomreaktor robbanása árnyékolta be, az év egyik legnagyobb slágere a 'Rock me Amadeus' volt, Tom Cruise fszereplésével pedig a Top Gun hódította a mozikat.