Bemutatkozik az Amble
Louis Vuitton alkalmazás iPhone-ra
4 hozzászólás
Oroszvári Péter    2011.02.20

Az art du voyage (az utazás művészete) kitalálója, a Louis Vuitton kiadott egy iPhone programot, mely segítségével végigmehetünk a nagyobb városok legérdekesebb látnivalóinak útvonalán. Az újdonság neve Amble, és az utazóknak szánják, hogy „láthassák a világot a Louis Vuitton szemén keresztül”.


Az Amble egy olyan ingyenes applikáció, mellyel az ember dokumentálhatja egy városban végigjárt útvonalát fotókkal, videózással, vagy leírással – egy „Amble” létrehozásával – amit aztán megoszthatnak másokkal. Megjelölhetünk például egy éttermet ahol épp lakomáztunk egy finomat, egy boltot ahol valami ritkaságra találtunk, egy galériát ahol inspiráló felfedezést tettünk, vagy akár csak egy utcát ahol valami érdekességre bukkantunk. Bármely pillanat, bármely élmény része lehet a saját útikönyvünknek, ha a program „Saját Amble” oldalán rögzítjük azt. Ezek aztán összekapcsolódnak a hivatalos Amble honlappal, így aztán ha valaki ugyanott tervez kirándulást, előkészítheti azt a számítógépén az előre elmentett helyek segítségével.


Ráadásul, a felhasználó bármikor használhat egy „Körülöttem” nevű funkciót, egy ergonomikus kezelőfelületű, GPS-szel összehangolt tanácsadót, ami a pozíciónkhoz közel eső érdekes helyeket előre megmutatja nekünk.

Sok ilyen útiterv elérhető ingyenesen különböző városokhoz, de a teljes Louis Vuitton városi térképet csak az iTunes segítségével vásárolhatjuk meg a nekünk kellő városhoz. Ha pedig inspiráció kell, a márkát képviselő hírességeknek is vannak saját Amble-jeik a nagyvárosokhoz, amiket mi is felhasználhatunk.

A Louis Vuitton program lehetőséget ad a használóinak, hogy egy útvonalon a kedvenc helyeiket megosszák a barátaikkal emailben, Facebookon vagy Twitteren, vagy akár fel is tölthetjük az LV honlapra, ahol később mások is láthatják – ha elég jónak ítélték.

Az Amble egyelőre csak angol nyelven érhető el; 2011 februárjától tölthető le ingyenesen az Apple App Store-ból.

772,500 Huf / 2,500 Eur
5,623,800 Huf / 18,200 Eur
Az utóbbi időben számtalan kérdés merült fel a Trendmagazinnal kapcsolatban, amikre most megérkeztek a válaszok!
A Trendmagazin tavaly már bemutatta az Andrássy úton található Zegna szalont. A cikk nagyon nagy visszhangot váltott ki, éppen ezért úgy láttuk, van értelme egy újabb interjúnak is ebben a témakörben. Kolozsvári Zsuzsával, az Ermenegildo Zegna üzletvezetőjével Hennel Ádám beszélgetett.
Oldalunkon hamarosan egy nagyobb összefoglaló írás jelenik meg az idén április 9-én 21. életévét betöltő Kristen Stewartról. Ennek kapcsán a Trendmagazin a hazai rajongói közösségekkel együttműködve születésnapi ajándékcsomagot küld Kristennek!
avatar
Oliv3r
-
2011.02.22. 20:45
4
Ez tök jó!
avatar
andy
-
2011.02.21. 13:23
3
Megnézem! :)
avatar
gabesz21
-
2011.02.20. 23:14
2
Ha ingyenes akkor le fogom szedni!
avatar
flashy2
-
2011.02.20. 20:27
1
dejó :)))) ,ár csak egy iphone kéne!
Modern Armani Collezioni pulcsi
Itt az idő, hogy felkészüljünk a következő évszakokra! Az Armani Collezioni egyik dizájner pulóverét vásárolhatjuk meg a YOOX jóvoltából, amivel minden bizonnyal ki fogunk tűnni a többiek közül.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1988-ban véget értek az iraki-iráni harcok az Öböl-háborúban, Szöülban megkezdődtek a huszonnegyedik nyári olimpiai játékok, a Die Hard pedig óriási sikert ért el a mozikban.