Az extravagáns cipőt mintegy 3000 Swarovski kristály díszíti
Luxuscipő az olimpia tiszteletére
1 hozzászólás
Nagy Anna    2012.07.29

Aruna Seth, a menyasszonyi cipők nagy szakértője most egy nem mindennapi modellt álmodott meg a londoni olimpiai játékok tiszteletére.


Az extravagáns cipőt mintegy 3000 Swarovski kristály díszíti, melyekből jól látható módon kirajzolódik az ötkarikás játékok mindenki által ismert logója. A tervező szerint nagy öröm számukra, hogy idén London rendezi a világ legismertebb sporteseményét, amihez ők egy nemzetközileg is sikeresnek gondolt luxuskategóriás női cipővel kívánnak csatlakozni.


A nem mindennapi cipők a lehető legnagyobb gondossággal, egy kis műhelyben, Venice határánál készülnek, így a minőségre sem lehet panasz – állítja Aruna Seth, akinek lábbelijeit olyan hírességek viselik, mint Pippa Middleton, Goldie Hawn, vagy éppen Kate Hudson.

Kék Just Cavalli pénztárca
Fiatalos pénztárca a Just Cavallitól. A kék szövetet jól látható JC logókkal látták el, belül pedig kártyáknak, fémpénznek és papírpénznek is van helye.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A nyolcvanas évek derekán a világ országai fokozatosan demokratizálódtak: Brunei elnyerte függetlenségét, és Uruguay-ban is demokráciát kiáltottak ki a diktatúra helyett.