A Taj Tashi Thimphu Hotel nyugat Butánban található
Luxushotel a Himalája magaslataiban
Munkatársunktól    2013.02.07    0 hozzászólás

Te melyiket választanád egzotikus pihenés helyszínéül, a trópusokat vagy Bután magashegyi viszonyait? Íme egy ok rá, hogy miért érdemes inkább a hegyvidéket választani!


A Taj Tashi Thimphu Hotel nyugat Butánban találhatĂł, 1 Ăłrányira a legközelebbi repĂĽlőtĂ©rtől. MĂ©lyen befĂ©szkelve a Himalája magaslatai közĂ©, lĂ©legzetelállĂ­tĂł panorámával rendelkezik a hegyvidĂ©kre. Nem is beszĂ©lve a környező Dzong templomok hangjairĂłl Ă©s látványárĂłl.


A szállodának 66 korszerűen berendezett, butáni stĂ­lusĂş szobája van, ahonnan csodálatos kilátás tárul a környĂ©kre. A luxust kedvelők Ă©s a kalandvágyĂłk is megtalálják itt a számĂ­tásukat. UtĂłbbiak rĂ©szt vehetnek a hĂ­res 8 napos Jhomolari hegymászáson.


A kedves Ă©s figyelmes szemĂ©lyzet hagyományos helyi italokkal fogadja a vendĂ©geket Ă©s elkalauzolja őket kĂ©nyelmes ággyal Ă©s nagy puha párnákkal berendezett szobákba. Timphu városa is okot ad rá, hogy a felĂşjĂ­tott Taj Tashi Thimphu hotelben szálljunk meg. Bár előfordulhat, hogy egĂ©sz ottlĂ©tĂĽnk alatt nem akarjuk majd elhagyni a szállodát, annyi kĂ©nyeztető szolgáltatást kĂ­nálnak vendĂ©geiknek. ElĂ©rhető a Jiva Spa, a helyi Ă©teleiről hĂ­res Ă©tterem, az aromás italokat kĂ­nálĂł Rimps Ă©s a tibeti teázĂł is.

A szobaárak egy Ă©jszakára 300 dollártĂłl kezdődnek.

Fekete D&G sneaker
A Dolce&Gabbanával ellentétben a D&G 2012-es új kollekciójában túl sok használható utcai/hétköznapi cipőt nem találunk, kivétel ezt itt.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A nyolcvanas évek derekán a világ országai fokozatosan demokratizálódtak: Brunei elnyerte függetlenségét, és Uruguay-ban is demokráciát kiáltottak ki a diktatúra helyett.