A Taj Tashi Thimphu Hotel nyugat Butánban található
Luxushotel a Himalája magaslataiban
Munkatársunktól    2013.02.07    0 hozzászólás

Te melyiket választanád egzotikus pihenés helyszínéül, a trópusokat vagy Bután magashegyi viszonyait? Íme egy ok rá, hogy miért érdemes inkább a hegyvidéket választani!


A Taj Tashi Thimphu Hotel nyugat Butánban található, 1 órányira a legközelebbi repülőtértől. Mélyen befészkelve a Himalája magaslatai közé, lélegzetelállító panorámával rendelkezik a hegyvidékre. Nem is beszélve a környező Dzong templomok hangjairól és látványáról.


A szállodának 66 korszerűen berendezett, butáni stílusú szobája van, ahonnan csodálatos kilátás tárul a környékre. A luxust kedvelők és a kalandvágyók is megtalálják itt a számításukat. Utóbbiak részt vehetnek a híres 8 napos Jhomolari hegymászáson.


A kedves és figyelmes személyzet hagyományos helyi italokkal fogadja a vendégeket és elkalauzolja őket kényelmes ággyal és nagy puha párnákkal berendezett szobákba. Timphu városa is okot ad rá, hogy a felújított Taj Tashi Thimphu hotelben szálljunk meg. Bár előfordulhat, hogy egész ottlétünk alatt nem akarjuk majd elhagyni a szállodát, annyi kényeztető szolgáltatást kínálnak vendégeiknek. Elérhető a Jiva Spa, a helyi ételeiről híres étterem, az aromás italokat kínáló Rimps és a tibeti teázó is.

A szobaárak egy éjszakára 300 dollártól kezdődnek.

Alkalmi D&G öltöny
Remek vétel az IOS kifutó kollekciójában található D&G öltöny, ami most akciós áron vihető.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1987-ben Jasszer Arafat vezetésével megindult az első palesztin intifáda, a Föld elérte az ötmilliárdos népességet, a mozikat pedig meghódította Gordon Gekko.