Volkswagen Beetle MY1968 lett a bútordarab neve
Luxuskanapé egy Beetle stílusában
Munkatársunktól    2013.12.25    0 hozzászólás

Nem valĂłszĂ­nű, hogy mindenki egy Beetle autĂłra gondol akkor, ha meghallja a kanapĂ© szĂłt, azonban Andrea Colombo Ă©s Linda Assandri egy Volkswagen Beetle­-ből kĂ©szĂ­tettek el egy fantasztikus kinĂ©zetű kanapĂ©t, mely a jármű elejĂ©ből lett kialakĂ­tva.

TulajdonkĂ©ppen a kĂĽlönleges kanapĂ© törtĂ©nete is elĂ©g Ă©rdekes, hiszen kĂ©t nyilvánvalĂłan kĂĽlönböző karakter tervezte meg a bĂştort, egy hĂ­res, ikonikus autĂłrajongĂł, Ă©s egy olyan valaki, aki szenvedĂ©lyĂ©nek tekinti a csillogó­-ragyogĂł Swarovski kristályokat. A kanapĂ©ban megtalálhatĂł az autĂłkkal kapcsolatos művĂ©szet, Ă©s nĂ©hány barokk elem is, ebben a tervezőknek a ZAC Glamour Design segĂ­tett. A kĂ©szĂ­tők a dizájner bĂştordarabnak egyedi nevet is adtak, ami a Volkswagen Beetle MY1968 lett. A lámpák belsejĂ©be LED izzĂłkat helyeztek, az elejĂ©t pedig finoman kipárnázták, Ă©s szĂ©pen kidĂ­szĂ­tettĂ©k Swarovski kristályokkal. A formabontĂł autĂłs kanapĂ© választhatĂł 24 karátos arany, vagy ezĂĽst berakásokkal is.

Cimkék: bútor,
Peek Performance sneaker
A Peek Performance ideális választás lehet azok számára, akik minőségi, bőrből készült sneakert keresnek és mégis egyediek szeretnének maradni.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A nyolcvanas Ă©vek derekán több terror támadás is törtĂ©nt, de elindult a világsztárokat tömörĂ­tő USA for Africa project is.