Volkswagen Beetle MY1968 lett a bútordarab neve
Luxuskanapé egy Beetle stílusában
Munkatársunktól    2013.12.25    0 hozzászólás

Nem valószínű, hogy mindenki egy Beetle autóra gondol akkor, ha meghallja a kanapé szót, azonban Andrea Colombo és Linda Assandri egy Volkswagen Beetle­-ből készítettek el egy fantasztikus kinézetű kanapét, mely a jármű elejéből lett kialakítva.

Tulajdonképpen a különleges kanapé története is elég érdekes, hiszen két nyilvánvalóan különböző karakter tervezte meg a bútort, egy híres, ikonikus autórajongó, és egy olyan valaki, aki szenvedélyének tekinti a csillogó­-ragyogó Swarovski kristályokat. A kanapéban megtalálható az autókkal kapcsolatos művészet, és néhány barokk elem is, ebben a tervezőknek a ZAC Glamour Design segített. A készítők a dizájner bútordarabnak egyedi nevet is adtak, ami a Volkswagen Beetle MY1968 lett. A lámpák belsejébe LED izzókat helyeztek, az elejét pedig finoman kipárnázták, és szépen kidíszítették Swarovski kristályokkal. A formabontó autós kanapé választható 24 karátos arany, vagy ezüst berakásokkal is.

Cimkék: bútor,
Calvin Klein aktatáska
Mit tegyünk, ha szükségünk van egy elegáns táskára, de sajnálatos módon nem tudunk kifizetni egy 200 ezres Guccit? Ilyenkor a Calvin Klein siet segítségünkre...

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1986-ot egy negatív szimbólummá vált katasztrófa, a Csernobil-i atomreaktor robbanása árnyékolta be, az év egyik legnagyobb slágere a 'Rock me Amadeus' volt, Tom Cruise főszereplésével pedig a Top Gun hódította a mozikat.