21 millió dollárt kérnek érte
Luxuslakás divatmániások számára
3 hozzászólás
Váradi Zoltán    2012.04.10

TokiĂł frekventált negyedĂ©ben találhatĂł a város legdrágább egyetlen hálĂłszobás ingatlanja. A 411 nĂ©gyzetmĂ©teres lakást mintegy 18 hĂłnapon át Ă©pĂ­tette át Ă©s csinosĂ­totta ki tulajdonosa, aki mint egy jĂł befektető olyan otthont hozott lĂ©tre, amiből nem sok találhatĂł a környĂ©ken.


A luxuskategĂłriás penthouse lakás prĂ©mium minősĂ©gű bĂştorokkal Ă©s egyĂ©b lakberendezĂ©si eszközökkel lett ellátva, azonban mĂ©gsem ettől lett egyedi, hanem a kĂĽlönös tĂ©rmegosztása miatt. A befektető ugyanis egyetlen hálĂłszobát hozott lĂ©tre a lakásban Ă©s a nappali sem lett az elvártnál tágasabb. A “spĂłrolĂłs” kialakĂ­tásnak köszönhetően viszont szabadon maradt egy jĂłkora rĂ©sze a lakásnak, amit meglehetősen egyedien rendezett be a tulajdonos.


Szerinte ugyanis egy tehetős ĂĽzletember Ă©s párja ad magára, Ă­gy ezeknek az embereknek az átlagosnál jĂłval több ruhájuk van, aminek viszont nagyon sok hely kell. A legtöbb luxuslakásban mĂ©gsem fordĂ­tanak erre kellő figyelmet, sok helyen inkább berendeznek három-nĂ©gy másik szobát, de rendes gardrĂłbra már nincs tĂ©r.


EzĂ©rt a befektető ebben a lakásban egy hatalmas gardrĂłbhelysĂ©get terveztetett, ahol mintegy kĂ©tszáz cipő, ötszáz ing Ă©s pĂłlĂł Ă©s számtalan kabát, zakĂł is kĂ©nyelmesen elfĂ©r. A tökĂ©letesen felĂşjĂ­tott, luxuskategĂłriás penthouse irányára 21.1 milliĂł dollárrĂłl indul.

avatar
Tompi
-
2012.04.11. 18:50
3
Szép nagy gardrób :D
avatar
chloe
-
2012.04.11. 00:35
2
Ennyi cipője kinek van?
avatar
Roxygirl
-
2012.04.10. 18:17
1
mekkora ruhásszekrény :OOO
Dolce&Gabbana fekete bőrdzseki
A Dolce&Gabbana már felkészült a hűvösebb napokra is, hiszen megjelentetett néhány bőrkabátot a legújabb kollekciójában.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A folyamatosan kiĂşjulĂł izraeli-arab konfliktus 1982-ben egy Ăşjabb fordulĂłponthoz Ă©rkezett, közben Michael Jackson Thriller cĂ­mű albuma világsikert Ă©rt el, Steven Spielberg E.T.-je pedig Golden Globe-ot nyert.