3 millió dollárért dobták piacra
Luxusvilla a kaliforniai sivatagban
Munkatársunktól    2014.06.25    2 hozzászólás

Vajon érdemes a sivatag kellős közepén létrehozni egy modern luxusvillát, ami ugyanúgy fel van szerelve minden extrával, mint egy Beverly Hills­-i ingatlan? Az 1993­-ban már piacra került sivatagi házat azóta többször is felújították a kor igényeinek megfelelően, és most újra kikerült az eladó ingatlanok közé. A ház a Joshua Tree Nemzeti Parkban található Kaliforniában, egy magas sziklás hegyen. Első ránézésre nem tűnik többnek, mint egy érdekes sziklaképződmény, azonban ha jobban megnézzük, észre fogjuk venni a teraszt, majd közelebbről már ki is rajzolódnak a ház jellegzetes formái. A high­-end rendszerrel felszerelt, az acél és fa felületekkel igen rusztikussá épített, kívül-belül rideg sivatagi hangulatot árasztó villáért 3 millió dollárt kér tulajdonosa.

avatar
Shadow88
-
2014.07.13. 12:29
2
Nekem erről a quantum csendje film jutott eszembe :D
avatar
Szandi
-
2014.06.27. 21:40
1
Nem szívesen laknék ilyen kihalt helyen! Félelmetes...
Tom Ford zakó a YOOX kínálatában
Tom Ford megérkezett a YOOX-ra! Ha már régóta vágysz ruhadarabra a világ jelenleg egyik leginnovatívabb tervezőjétől, akkor most itt a lehetőség...

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A nyolcvanas évek derekán a világ országai fokozatosan demokratizálódtak: Brunei elnyerte függetlenségét, és Uruguay-ban is demokráciát kiáltottak ki a diktatúra helyett.