3 millió dollárért dobták piacra
Luxusvilla a kaliforniai sivatagban
Munkatársunktól    2014.06.25    2 hozzászólás

Vajon érdemes a sivatag kellős közepén létrehozni egy modern luxusvillát, ami ugyanúgy fel van szerelve minden extrával, mint egy Beverly Hills­-i ingatlan? Az 1993­-ban már piacra került sivatagi házat azóta többször is felújították a kor igényeinek megfelelően, és most újra kikerült az eladó ingatlanok közé. A ház a Joshua Tree Nemzeti Parkban található Kaliforniában, egy magas sziklás hegyen. Első ránézésre nem tűnik többnek, mint egy érdekes sziklaképződmény, azonban ha jobban megnézzük, észre fogjuk venni a teraszt, majd közelebbről már ki is rajzolódnak a ház jellegzetes formái. A high­-end rendszerrel felszerelt, az acél és fa felületekkel igen rusztikussá épített, kívül-belül rideg sivatagi hangulatot árasztó villáért 3 millió dollárt kér tulajdonosa.

avatar
Shadow88
-
2014.07.13. 12:29
2
Nekem erről a quantum csendje film jutott eszembe :D
avatar
Szandi
-
2014.06.27. 21:40
1
Nem szívesen laknék ilyen kihalt helyen! Félelmetes...
Peek Performance sneaker
A Peek Performance ideális választás lehet azok számára, akik minőségi, bőrből készült sneakert keresnek és mégis egyediek szeretnének maradni.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Március 21-én került megrendezésre a Trafóban az Áthallások címet viselő konferencia és beszélgetés, melynek legfőbb célja az volt, hogy bemutassa a Kádár-rendszer utolsó évtizedének kultúráját vagy ellenkultúráját.