A limitált szériás órák értékét a kézzel festett lányok is csak növelik
MB&F Razzle Dazzle és Double Trouble
1 hozzászólás
Oroszvári Péter    2011.12.29

KĂ©t egyedi Ăłrával jelentkezik az MB&F: a szokatlan kialakĂ­tásĂş időmĂ©rő költemĂ©nyek a második világháborĂşs repĂĽlőgĂ©pek Ă©s a pin-up lányok előtt tisztelegnek.

Razzle Dazzle
Razzle Dazzle

A limitált pĂ©ldányszámĂş modellek a Razzle Dazzle Ă©s a Double Trouble fantázianeveket kapták – az előbbin egy angyalszárnyĂş nő pĂłzol, mĂ­g utĂłbbin egy vörösben tetszelgő ikerpár.


MindkĂ©t ĂłrábĂłl összesen 8-8 darab kĂ©szĂĽl, ráadásul ezek nem is teljesen azonosak, hiszen a lányok festmĂ©nyei mind egyedileg, kĂ©zzel festett műalkotások. A festőnőt, Isabelle Villát a második világháborĂşs repĂĽlőgĂ©pekre felfestett pin-up lányok ihlettĂ©k meg, Ă­gy ezek a rajzok teszik teljessĂ© a kĂ©pet az autentikus svájci bőrszĂ­j Ă©s a titánium, repĂĽlőgĂ©p-műszerekre emlĂ©keztető Ăłratok mellett.

Double Trouble
Double Trouble

Ugyan a festett felĂĽletek extra vĂ©delmet is kapnak több rĂ©teg lakk szemĂ©lyĂ©ben, de termĂ©szetesen illik Ăşgy odafigyelni rájuk, mint igazi nőkre.

Salvatore Ferragamo 'Boston' utazótáska
A Salvatore Ferragamo márka talán nem túlzottan ismert hazánkban, ám nyugodt szívvel ajánlom termékeiket.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A rendszerváltás előtti utolsĂł Ă©vtizedben járunk Magyarországon, már nem diktatĂşra, mĂ©g nem demokrácia. De ennek ellenĂ©re, vagy Ă©ppen ezĂ©rt, számos emlĂ©kezetes film kĂ©szĂĽlt ebben az időszakban.