New Yorkban található a különleges lakás
Medence a nappaliban
6 hozzászólás
Oroszvári Péter    2011.06.19

Nem gyakran találkozni egy ĂşszĂłmedencĂ©vel a nappaliban. Manhattanben van egy ilyen lakás - ez New York egyetlen lakása, ahol Ă©pĂĽleten belĂĽl megtalálhatĂł egy teljes mĂ©retű medence.


A tulaj, Evelyn McMurray Van-Zeller állĂ­tása szerint egy ilyen kĂĽlönlegessĂ©g az otthona közepĂ©n azt az Ă©rzĂ©st adja, mintha folyamatosan nyaralna. A medence fenntartása sok munkát igĂ©nyel, ám a szauna Ă©s edzőterem triĂłjával nem is igazán kell elhagyni a lakást ha a sportrĂłl van szĂł. A medencĂ©t körĂĽlölelő nappali barlangszerű, közĂ©pkori, marokkĂłi stĂ­lusban lett kialakĂ­tva, festmĂ©nyekkel, antik tárgyakkal Ă©s fegyverekkel dĂ­szĂ­tve.


A 4,5x9 mĂ©teres medence 2 Ă©s fĂ©l mĂ©ter mĂ©ly , Ă©s 1975-ben lett beĂ©pĂ­tve az előző tulajdonos által, de akkor mĂ©g egy kis tĂ©glafallal körbevĂ©ve. Mrs McMurray Ă©s háziállatai nagyon Ă©lvezik a vĂ­z közelsĂ©gĂ©t, a teknősei Ă©s Yorkshire terrierje nĂ©ha meg is mártĂłznak benne. Mrs McMurray EurĂłpában Ă©lt egĂ©szen 1995-ig, ekkor örökölte meg az ingatlant testvĂ©rĂ©től, azĂłta tartĂłzkodik itt fĂ©rjĂ©vel, JoĂŁo Van-Zellerrel egyĂĽtt.


Az ingatlan három rĂ©szre van osztva, kĂ©t apartmannal a felsőbb szinteken, melyeket havi 4000 Ă©s 5000 dollárĂ©rt adnak bĂ©rbe. Ă–sszesen 6 hálĂłszoba, 5 fĂĽrdőszoba, Ă©s 5 kandallĂł találhatĂł meg az Ă©pĂĽletben, valamint egy kert egy kis tĂłval, Mrs McMurray teknősei számára.


Ez a New York-i ingatlan a tökéletes egyveleg azok számára, akik szeretik a természetet és a mozgást de mégis szükséges számukra a nagyvárosi élet is. Az árcédulán 11 millió dollár szerepel.


Kapcsolódó cikkek
Az okostelefonok, a táblagĂ©pek Ă©s megannyi más számĂ­tástechnikai cikk piacának nagyágyĂşja, Steve Jobs Ăşj, gömb alakĂş, csĂ©szealjra emlĂ©keztető hi-tech központot álmodott meg cĂ©ge számára.
Hazánkban egy colourful kezdeményezés ütötte fel a fejét, a Világ-Kép Kulturális Egyesület jóvoltából.
A jĂłl ismert Reszkessetek betörők! családi vĂ­gjátĂ©k helyszĂ­nekĂ©nt elhĂ­resĂĽlt háztĂłl most valĂłdi tulajdonosa 23 Ă©v után megválni kĂ©szĂĽl.
2,502,900 Huf / 8,100 Eur
3,476,250 Huf / 11,250 Eur
avatar
encsii
-
2011.06.29. 20:57
6
én itt egésznap úsznék :)
avatar
Fire
-
2011.06.29. 20:09
5
Michael Phelpsnek lenne szerintem a legideálisabb ez a medence, a többi szobát azt meg ki lehetne adni, Phelpsnek meg napi háromszor haltápot szórni a vízbe. Legalábbis a Showder klubba azt mondták Phelps kétéltű, és verseny elött a vízben beetetik. Biztos úgy is van. :)
avatar
alawa
-
2011.06.24. 14:48
4
hát ez csúcs :)))
avatar
Fire
-
2011.06.24. 11:42
3
Nem rossz kialakítás.
Úszás közben biztos nagy élmény a kutyaszőrt kiszedni az embernek a szájából :)
Az a kutya addig élne, amely az én medencémben merne megmártózni.
avatar
mandark
-
2011.06.23. 22:52
2
biztos mindig összevizez mindent a kutya :)
avatar
Chris
-
2011.06.23. 22:29
1
ha jól értem 11 millió dollárért akarja eladni a néni? why?
Alkalmi D&G öltöny
Remek vétel az IOS kifutó kollekciójában található D&G öltöny, ami most akciós áron vihető.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
1987-ben Jasszer Arafat vezetĂ©sĂ©vel megindult az első palesztin intifáda, a Föld elĂ©rte az ötmilliárdos nĂ©pessĂ©get, a mozikat pedig meghĂłdĂ­totta Gordon Gekko.