A bázeli kiállításon mutatták be az új modellt
Megújult és átalakult a Corum Legend
5 hozzászólás
Váradi Zoltán    2012.03.27

A Corum az idei bĂĄzeli kiĂĄllĂ­tĂĄsra egy teljesen Ăşj modellel ĂŠrkezett, pontosabban a mĂĄr meglĂŠvő Legendet terveztĂŠk Ăşjra, kiegĂŠszĂ­tve az ĂłrĂĄt egy kronogrĂĄf funkciĂłval.


Az Admiral's Cup kollekciĂłjĂĄnak szĂĄmos nagyon sikeres modellje van, mint pĂŠldĂĄul a Challenge, a Tides vagy ĂŠppen a Leap Seconds. A Legend a kis mĂŠretĂŠvel ĂŠs tĂşlsĂĄgosan egyszerű szĂĄmlapjĂĄval eddig kilĂłgott a sorbĂłl, ĂĄm most, hogy a Corum tervezői radikĂĄlisan ĂĄtalakĂ­tottĂĄk az ĂłrĂĄt ĂŠs felruhĂĄztĂĄk egy COSC minősĂ­tĂŠsű kronogrĂĄf szerkezettel, joggal vĂĄrhatjĂĄk a Legend nĂŠpszerűsĂŠgĂŠnek nĂśvekedĂŠsĂŠt.


Az Ăłra tovĂĄbbra is megmarad a Corum elegĂĄnsabb, visszafogottabb kategĂłriĂĄjĂĄban, erről ĂĄrulkodik a 42mm-es ĂĄtmĂŠrő ĂŠs s letisztult szĂĄmlap is. A Legend elĂŠrhető lesz 18 karĂĄtos vĂśrĂśsarany, arany/acĂŠl ĂŠs acĂŠl kivitelben is. Az arany verzióÊrt hozzĂĄvetőlegesen 4,5, az arany/acĂŠlĂŠrt 2,5 mĂ­g az acĂŠlĂŠrt 1,5 milliĂł forintot kell majd fizetni.

Cimkék: arany, Corum, karóra, luxus,
avatar
Alex89
-
2012.04.02. 23:09
5
Király!
avatar
Szeki
-
2012.03.29. 17:47
4
Acél tényleg jó :)
avatar
Barti33
-
2012.03.28. 23:49
3
Az acélszíjasok nagyon jók!
avatar
Shadow88
-
2012.03.28. 14:49
2
nem tudom előzte milyen volt de ezek jól néznek ki ;)
avatar
Balumsn
-
2012.03.28. 03:16
1
Húhha nekem mindegyik tetszik, az acél bőrrel mutatós :D
'Nézd-a-hátam' HUMÖR kardigán
Valami ultra-különleges pulcsira vágysz? Szeretnéd, ha mindenki megbámulna, még akkor is, ha háttal állsz nekik? Nos, akkor számodra talán beválhat a HUMÖR egyik igen érdekes kardigánja, melyhez a YOOX segítségével hozzájuthatsz.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
MĂĄrcius 21-ĂŠn kerĂźlt megrendezĂŠsre a TrafĂłban az ÁthallĂĄsok cĂ­met viselő konferencia ĂŠs beszĂŠlgetĂŠs, melynek legfőbb cĂŠlja az volt, hogy bemutassa a KĂĄdĂĄr-rendszer utolsĂł ĂŠvtizedĂŠnek kultĂşrĂĄjĂĄt vagy ellenkultĂşrĂĄjĂĄt.