Nzd meg a gln kszlt kpeinket!
Megvannak az I’m Beautiful gyztesei!
Kocsis Katica    2012.08.23    67 hozzszls

Lezárult a nagy megmérettetés, hiszen kiderült, hogy ki az a három lány, akik az I’m Beautiful szépségverseny legszebbjeinek bizonyultak. A dönt a Moulin Rouge-ban került megrendezésre.

Fotk: Oroszvri Pter
Fotk: Oroszvri Pter

Az este igencsak nagy izgalmakkal indult mindenki számára: a szülk és rokonaik gyermekeikért, a zsri kedvenc jelöltjeiért szoríthatott. A Moulin Rouge 8 órára meg is telt azokkal az emberekkel, akik hónapok óta végigkísérték a verseny folyását és egyre izgatottabban várták, hogy mit is hoz majd el ez az este. A résztvevket Adrihanna Sastre köszöntötte, aki elmondta, hogy hónapok óta keményen készülnek erre az eseményre, mindenki – a szakmai zsri és a részvevk egyaránt – lelkesen és kitartóan küzdött, hogy ez az este valóban tökéletes és különleges lehessen.


A szakmai zsri bemutatására is sor került a gála elején: a lányokat olyan nevek értékelték, mint Jónás Ildikó a MissQ vezet tervezje, Nelly Chole a Nelly Chole Limited Trend Collection divattervezje, Nagy Judit a Beauty Box szépségszalon igazgatója, Dudus Nóra az IMW Media Group koreográfusa, Mártai Marianna, a Zuii Organic vezet sminkmestere, Hoglmayer Attila, a Wella Professionals Hungary fodrásza és Barta Péter fitness- és aerobikedz. A verseny az IMW Media Group tulajdonosának, Zöllei S. Márk szavaival vette kezdetét, mely így hangzik: „Mi nem állítjuk, hogy olyat tudunk, amit más nem, de úgy igen, ahogyan azt senki más.” ezt az estét is ez a mondat határozta meg.


A 12 dönts elször utcai viseletben mutatkozott be: a Nelly Chole törtfehér és kék szettjeiben vonultak végig. Láthatóan nagyon élvezték, ahogyan megmutathatják magukat, persze az arcukon is ott volt az izgalom. Az utcai viselet bemutatása után azonban volt egy lélegzetvételnyi szünetük, hiszen a színpadon két forró, nyári hangulatú tánccal fokozták a hangulatot a Botafogo táncosai, Szabó Szidónia és Tóth Árpád.


A hangulat e pezsg táncok után csak még tovább forrósodott, hiszen a lányok a Moulin Rouge fcímdalára egy szexi koreográfiát bemutatva csodás aranyszín Vivien Vance fürdruhákban vonultak fel a férfiak legnagyobb örömére. A fürdruhás bemutató után Széles Iza lépett a színpadra, aki gyönyör, jazz-es hangjával mindenkit levett a lábáról. Elhangzott többek között a Christina Aguleira: I’m beautiful vagy Bill Whitlers Ain’t no sunshine cím száma is.


Iza produkciója után a lányokra az utolsó megmérettetés várt: Nelly Chole estélyi ruháiban kellett elkápráztatniuk a zsrit. A fekete, hosszú ruhák nagyszeren kiemelték szépségüket, ezt már csak mosolyukkal tudták fokozni a lányok. Az estélyis szereplés után a zsri félrevonult és meghozta a döntését. Egy hosszabb szünet következett, majd újra Széles Iza szórakoztatta a közönséget csodás hangjával.


Adrihanna Sastre az eredményhirdetés eltt kihangsúlyozta, hogy a lányok közül itt már mindenki nyertesként távozik, hiszen olyan élményekben volt részük, melyekrl álmodni sem mertek volna. Ráadásul az IMW Media Groupban dolgozó tagok ezután is fontosnak tartják, hogy e 12 dönts lány sorsát egyengessék, segítsék ket a divatszakma rögös útjain. A királyn és udvarhölgyei megnevezése eltt még sor kerül a különdíjak átadására: Mártai Marianna Horváth Melindát kérte fel, hogy legyen a Zuii karácsonyi kampány arca, Bencze Zoltán egy exkluzív fotózást ajánlott fel Lrincz Áginak, Jónás Ildikó pedig egy 30.000 forintos Miss Q vásárlási utalvánnyal lepte meg Babirák Barbarát.


A két udvarhölgyi címet Mocsári Melissza és Horváth Melinda nyerték el, akik egy 20.000 és egy 50.000 forintos Nelly Chole vásárlási utalvánnyal, valamint egy egyedi tervezés Vivien Vance fürdruhával lettek gazdagabbak. Az I’m Beautiful 2012 Summer királynje pedig Rauschenberger Anita lett, aki a cím mellett még egy Bencze Zoltán által felajánlott divatfotózást és egy két személyre szóló vacsorát is nyert. Ezenfelül megjutalmazták egy 30.000 forint érték Nelly Chole és egy 70.000 forint érték MissQ vásárlási utalvánnyal, valamint Beauty Box 20.000 forint érték utalványával is. Továbbá Anita is nyert egy egyedi tervezés Vivien Vance fürdruhát, amiben bizonyára tökéletes alakja lesz hiszen Barta Péter egy fél éves fitnesz bérlettel ajándékozta meg a BP Fitness edztermébe.


A verseny végén a fszervezk egyikét, Adrihanna Sastre-t elkaptuk egy pár kérdés erejéig: Hogy érezted magad a gálán? Mennyire izgultál?

Eszméletlenül. Végig remegett a kezem-lábam. A dönt szerintem nagyon izgalmas volt és igazság szerint örülök, hogy végül kiültem a zsribl és msort vezettem, mert nagyon nehéz lett volna a döntés számomra, mivel a lányok a tábor ideje alatt nagyon hozzám nttek. Nagyon megkedveltem mindegyikjüket, mindenki elnyerte a bizalmamat, éppen ezért szeretném egyengetni az útjukat a divatszakmában. Azt gondolom, szükségük is van erre, mert ez egy eléggé rögös terep.


Ki volt a kedvenced a 12 dönts közül?

Ez nagyon nehéz kérdés, de bevallom, hogy nekem Mészáros Vivien volt a kedvencem. Vivi egy tündéri teremtés, én tudom, hogy igazi királyn és szerintem nagyon szép is, e mellett rendkívül szorgalmas. A másik kedvencem a hozzáállása miatt Horváth Melinda. Ez a két lány bevallom engem is ösztönzött, hogy csináljam végig a versenyt, értük és a többi tízért is érdemes volt. k kkeményen végig küzdötték a tábort, rendkívül korrekt módon, teljes szinteséget és aktivitást mutattak velünk szemben, ez pedig nagyon fontos a szakmában. Ezenkívül nagyon alázatosak, Melinda nem fog a címtl elszállni, és Vivi sem attól a címtl amit neki ajándékoztam. Úgy döntöttem, hogy személyes kedvencemet azzal jutalmazom, hogy az I'm Beautiful arca lehet.

Mennyit fejldtek a lányok a tábor folyamán?

Rengeteget. Most a függöny mögül kukucskáltam és a castinghoz képest hatalmas meglepetést okoztak a lányok. Nem gondoltam volna, hogy négy nap felkészülés után egy ilyen profi show-val fognak szolgálni nekünk. Persze ehhez hozzájárult Nórinak (Dudus Nóra) a kreativitása és a beléjük fektetett energiája is, de nem jött volna létre ez az egész, ha a lányok nem ilyen aktívak és szorgalmasak, rengeteget gyakoroltak, rengeteget készültek a mai napra.


Lesz ennek a versenynek folytatása is?

Természetesen lesz. Nem titkolt szándékom jövre is megrendezni a magazin színeiben ezt a szépségversenyt, viszont sokkal nagyobb hangot szeretnék neki adni, az a célom, hogy minél nagyobb legyen ez az esemény és minél több emberhez eljusson a híre. Az IMW Media Group ügyvezetje Zöllei S. Márk támogatott a végskig idén is a rendezvény teljes szervezésében és lebonyolításában. Nem állunk meg az I’m Beautiful 2012 Summer után sem. Most éppen azon gyzködöm Márkot, hogy jövre engedje meg, hogy a 12 szüntelenül nyüzsg lányom mellé kapjak 12 fiút is.

További képeink a gáláról:

avatar
Palma
-
2012.09.23. 18:36
67
Hellobello


Én a fekete haju lanynak adnam a koronat, o a legszebb sztem :)


Adamrol meg ez egy szuper kep lett :)


Palma :)
avatar
druida
-
2012.09.18. 17:50
66
miley16: ez hol divat?
avatar
Lion
-
2012.09.17. 16:37
65
En ha lehetne tuti mennek minden ilyenre, tok poen lehet :D
avatar
cukorka
-
2012.09.14. 21:02
64
mg j hogy ott volt dm ha a magazin fpartner :) neki volt vajon kedvence?
avatar
sly
-
2012.09.12. 21:47
63
hjaaj megint a lnyegrl megy a vita :))
avatar
Florahh
-
2012.09.11. 08:48
62
druida: Ebbe belektni! Szerintem totl termszetes hogy ilyenekrl is rnak, de neked mi a bajod ezzel?
avatar
Alex89
-
2012.09.10. 12:39
61
Druida te nagyon hlye vagy : D
avatar
Adrihanna
-
2012.09.10. 08:29
60
A szpsgversenyek kimertik a szpsgipari tevkenysgi krbe tartoz dolgokat. A magazin kpviseletben dmnak ktelessge olyan feladatokat elltni, ami nektek lehet fura. A magazin mdiapartnerknt jelent meg gy nekgq jelen kellett lennie.
avatar
kocsiskatica
-
2012.09.09. 21:16
59
Kedves druida! Nyilvnvalan az is egyfajta trend, hogyan nznek ki a lnyok aktulisan. Ezt pedig egy szpsgversenybl nagyon jl ki lehet szrni. A 12 dnts stlusbl is kiderl pldul, hogy ma mr a lnyok jobban kedvelik a sttebb hajsznt, mg nhny vvel ezeltt a szke hdtott nagyon. De lehetne mg ilyeneket mondani. A msik pedig: a szpsgversenyen a lnyok tehetsges magyar divattervezk ruhit viseltk. Ez szerintem szintn beleillik a trend fogalmba. :) Nem dmot vagy magamat akarok ezzel mentegetni, egyszeren csak nem rtem, mirt gondolod gy, hogy nem fr ssze ez az esemny egy ilyen jelleg magazin profiljval. Remlem, meg tudtalak gyzni az ellenkezjrl :)
avatar
miley16
-
2012.09.09. 19:37
58
druida: ha divattal foglalkozik a tm akkor ezzel mrt ne? ? ez nem bulvr de nembaj
avatar
druida
-
2012.09.09. 16:50
57
Valaki mondja mr meg mi a lpikult keres egy ilyen rendezvnyen Hennel dm.
A Trendmagazin mita kzvett szpsgversenyeket?
Ezutn mi jn? Bulvrshow elemzsek?
avatar
csumpi
-
2012.09.09. 16:47
56
hihh vicces h Adri probalja mindig csititani a hozzaszolokat :) de ez nem nagyon allnak le :)
avatar
zsu
-
2012.09.09. 00:12
55
Adri ne feltekenykedj!!! xP
avatar
Adrihanna
-
2012.09.08. 23:09
54
Adri edzett =) a msik Fnimmel is ezt csinljk rajongi tboros pasikat fogok ki fnknek =) mg j, hogy a magnletben nem rohanglnak a prom utn lnyok.... tuti nem srn hagynm ket letben =P (mmint a csajokat)
avatar
lizzy
-
2012.09.08. 11:41
53
sztem mr Adri ezt megszokta az vek alatt :)
avatar
Karessz
-
2012.09.05. 20:18
52
Petrt semmi sem tntortja el, ezt mr ismerjk :D de olyan vicces hogy mindig elkerl ez a tma, s ilyenkor tnyleg szvjt Adri vrt a lnyok :D :D :D
avatar
Zitusbb
-
2012.09.03. 19:26
51
Adrinak igaza van! vissza lehetne fogni magatokat de mindegy! :) ha ber nektek valami inft vagy brmit mint most akkor az a baj ha meg nem r semmit akkor az hogy titkolzik. meg mmivel a kpeken is ltszik hogy a trendmagazin partner volt nem meglep hogy dm is kiment, mit kell ezt kompliklni?
avatar
Adrihanna
-
2012.09.03. 14:35
50
Petra: az volt a clom, hogy lsstok tisztn s egszsges kp legyen a fejetekben =)

Los Santos: n lesbe lvezem ha szvjk a vrem =) ;)
avatar
Petra
-
2012.09.03. 09:59
49
Adrihanna! Ksszenty!
Ezzel nem lomboztl le, st!
avatar
LosSantos
-
2012.09.02. 20:56
48
Adri ne is foglalkozz vele, orult ez a lucius!
avatar
Adrihanna
-
2012.09.02. 19:48
47
Annl jobb PR-os s Marketinges vagyok mint hogy ilyen gyenge stratgira ptsek =) ez krem vn aluli volt Uram ;) =) ennl tbbre mltathatna! ;)
Ez nem PR volt, igyekszem tisztba tenni az emberek fejben a hamis kpet amit kialaktottak =) Kezdek egyttrezni dmmal, mita nagyobb rivaldafnybe kerltem s rlam is azt kpzelik, hogy csak a VIPbl integetve lehet ltni =) de ez nem igaz, mi amgy emberek vagyunk, ha elvgom a kezem vrzik, ha tsszgnm kell tsszentek s ha lmos vagyok alszom =) s az Olimpus krnykn nem voltam mg nem hogy onnan szlltam volna le =)

A marketing tevkenysgeim meg minden nem bekpzeltsg nlkl igen jk s nem ezen a szinten mozognak =P
avatar
lucius
-
2012.09.02. 19:32
46
\"A tz....

n emlkszem mirl beszlt.... azt mondta.. Katica, ez egyszeren elkpeszt! Fel tudod fogni milyen rzs az mikor az emberek rjnnek, szuperhs vagy? Mr napszemvegben jrok mindenfel, mert leleplez a szemem.

=)

DM EMBER! Higgyetek nekem! Nagyon jfej, normlis, s ezen a Fldn l, kztnk jr s ugyan olyan mint a szomszdod, padtrsad, kollgd, tanrod, bartod stb.\"

Ez az j pr strategy?
avatar
Adrihanna
-
2012.09.02. 19:21
45
Ez csak annyira titok, hogy n mint a szervez magazin vezetje se tudom =) az mennyire j? =P
egy biztos: NAGYON VROM!
A csajokkal tuti olyan szuper lesz mint idn, a fikra meg edzek mert mr elre ltom, hogy minden jszaka ki kell rngatni ket a jacuzzibl s visszakergetni a hotelbe, mert kiszknek stb.... lesz m bajom nem is kicsi =) de megcsinljuk =)
avatar
Florahh
-
2012.09.02. 18:38
44
Adrihanna: ez tetszett :))

jvre hogy lesz? egyszerre a fik lnyok? vagy mg titok? :)
avatar
Adrihanna
-
2012.09.02. 18:03
43
A tz....

n emlkszem mirl beszlt.... azt mondta.. Katica, ez egyszeren elkpeszt! Fel tudod fogni milyen rzs az mikor az emberek rjnnek, szuperhs vagy? Mr napszemvegben jrok mindenfel, mert leleplez a szemem.

=)

DM EMBER! Higgyetek nekem! Nagyon jfej, normlis, s ezen a Fldn l, kztnk jr s ugyan olyan mint a szomszdod, padtrsad, kollgd, tanrod, bartod stb.
avatar
Petra
-
2012.09.02. 10:56
42
Brmirl is beszlt dm most is ott a szemeiben a tz :)
Tnyleg nagyszer kpek!
avatar
Zelda
-
2012.08.30. 19:37
41
J lehetett nagyon :) vgre dm is felbukkant
avatar
kocsiskatica
-
2012.08.30. 14:10
40
Kedves one_girl! Pontosan nem emlkszem, egsz este nagyon magyarztunk. :) De szerintem pp a partyfotk npszersgrl volt sz. Tudniillik egy id utn Oroszvri Petit megrohamoztk az emberek, hogy ne csak az esemnyrl, hanem rluk is kszljenek klassz fotk :)
avatar
one_girl
-
2012.08.29. 21:49
39
kocsiskatica: mit magyarzott dm ennyire? :)
avatar
andy
-
2012.08.28. 20:52
38
ez vicces :)) Regi ahol lehet krdezskdik de nem nagy sikerrel :))
Barna Fendi sl
Az itt látható Fendi sálat viselhetjük szinte bármivel. Világosabb ruhákhoz is kiváló, de egy sötétebb, elegánsabb összeállítást is képes feldobni.

Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Amikor mindenki két számmal nagyobb fels ruhát, de szk nadrágot hordott, amikor a férfiak nagy részének is nies frizurája volt, amikor egy mobiltelefon akkora volt, mint ma egy laptop, na akkor dúlt a huszadik század legnagyobb kulturális forradalma.