2011 óta a legrosszabb adat
Méretes a deficit Oroszországban
MTI/TM    2016.05.20    0 hozzászólás

Az orosz költségvetésben 4,7 százalékos GDP-arányos hiány keletkezett az idei első négy hónapban. A pénzügyminisztérium adatai szerint a költségvetés deficitje a januártól április végéig tartó időszakban 1,23 ezer milliárd rubel (1 rubel=4,25 forint) volt. Az áprilisi hiány 552,45 milliárd rubelt tett ki, ami a hazai össztermék (GDP) 8,6 százaléka. Ilyen magas áprilisi hiányra 2011 óta nem volt példa.

A pénzügyminisztérium azzal számol, hogy az idei költségvetés hiánya a GDP 3,3 százaléka lesz az orosz exportolaj, az Urals hordónkénti 40 dolláros idei átlagára mellett. Az idei első négy hónapban az Ural típusú olaj átlagára 33,93 dollár volt hordónként. Egy évvel korábban 54,3 dollár, két évvel korábban pedig 106,76 dollár.

Cimkék: Oroszország, válság,
Elegáns Hugo Boss csizma
A Hugo Boss minden szezonban cipők széles skáláját dobja piacra, még ha ez a hazai kínálatból nem is derülne ki számunkra.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
1986-ot egy negatĂ­v szimbĂłlummá vált katasztrĂłfa, a Csernobil-i atomreaktor robbanása árnyĂ©kolta be, az Ă©v egyik legnagyobb slágere a 'Rock me Amadeus' volt, Tom Cruise főszereplĂ©sĂ©vel pedig a Top Gun hĂłdĂ­totta a mozikat.