Vezet politikusokat prtfogolnak
Michelle Obama kontra Ann Romney
Boskovics Bianka    2012.11.06    6 hozzszls

A mondás szerint minden sikeres férfi mögött egy ers n áll. Ámbár nem tudhatjuk, hogy Barack Obama és Mitt Romney sikerének esetében igaz-e a közhely, az viszont tény, hogy mindkét hölgy lenygöz energiával támogatja házastársát. Pillantsunk bele, hogyan!

Michelle Obama


A chicagói születés First Lady – aki mellesleg rokonságban áll a profi kosárlabdázó Craig Robinsonnal - jogi diplomája megszerzését követen néhány évvel, 1992-ben kötötte össze életét Barack Obamával. Két gyermekük születése után Mr. Obama politikai karrierjének érdekében a fvárosba, Washingtonba költöztek. A négy évvel ezeltti kampánynak is aktív résztvevje volt: egyéb kötelezettségeit nagyban lecsökkentette, rengeteg utazást vállalt, véleményét határozottan képviselte az oktatás terén is. Azóta is férje egyik els számú tanácsadója.


Mivel az Egyesült Államokban els számú prioritást élvez a népesség túlsúlyának csökkentése, így az Obama család is fontosságot ad az egészséges életmódnak. Nem meglep, hogy e téren nagy erket mozgat meg: létrehozta a Let’s Move! programot, amelyre idén is hangsúly került. A mozgalom a társadalom egészségéért küzd, táplálkozási, életmódbeli tanácsokat ad családoknak és iskoláknak, amelyeket már kiskortól szorgalmaz. Mióta Michelle közismert lett, nem csak elkötelezettségével vívta ki a figyelmet, hanem választékosságával is. Mára divatikonként emlegetik, kifinomult stílusát gyakran Jackie Kennedyéhez hasonlítják.

Ann Romney


Romneyék öt gyermekkel és tizennyolc unokával büszkélkedhetnek, több mint negyven éve alkotnak egy párt. Ann Michiganben látta meg a napvilágot, késbbi férjét már az általános iskolában ismerte. Diplomát francia nyelvbl szerzett. 1994-ben, a szenátori választáson tette meg els politikai lépését. Az egészséges életmód propagálása nála sincs háttérbe szorulva, hiszen néhány éve több súlyos betegséget diagnosztizáltak nála. Lovaglásban kiváltképp élen jár, számos gyermekközpontú jótékonysági intézménynél tevékenykedik.


A késbbiekben egy vallásos csoportokat támogató egyesület igazgatójaként munkálkodott a Fehér Házzal együttmködve. Bár saját bevallása szerint nem kedvelte a kampányolással járó nehézségeket, mikor Mr. Romney bejelentette, hogy ismét megmérettetné magát, az elsk között állt ki mellette. Mindezek mellett, a ni egyenjogúság harcos szószólójaként is ismeretes.

avatar
Attilaa
-
2012.11.13. 14:38
6
Szarkazmusrol ironiarol nem hallottal meg:D?
avatar
Orange
-
2012.11.13. 12:07
5
Reginek igaza van. Mirt lenne kamu? Ez elg negatv hozzlls a nk szerept illeten. Emancipcirl nem hallottl mg? :8
avatar
Attilaa
-
2012.11.11. 00:30
4
Az kamu:DDDD
avatar
Regi18
-
2012.11.10. 18:07
3
Attilaa: s ha a pasi a n miatt lett sikeres?? :):P
avatar
andy
-
2012.11.07. 18:53
2
Michelle nagyon stlusos :)
avatar
Attilaa
-
2012.11.06. 23:46
1
Kijavtanm a mondst:
Minden sikeres frfi mgtt egy n ll, aki jl jrt. :D
A.P.C. kocks zak
Az A.P.C. új kollekciójának egyik legmodernebb és legfiatalosabb zakója most megvásárolható a Saks Fifth Avenue segítségével.

Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Március 21-én került megrendezésre a Trafóban az Áthallások címet visel konferencia és beszélgetés, melynek legfbb célja az volt, hogy bemutassa a Kádár-rendszer utolsó évtizedének kultúráját vagy ellenkultúráját.