Cipparadicsom a lthatron
Mit hzunk idn a lbunkra?
4 hozzszls
Boskovics Bianka    2013.01.14

A legtöbb n bolondul a cipkért, hisz a viselt topánka felér egy bemutatkozással. Fontos a színe, formája, és természetesen a kényelemfaktor sem elhanyagolható. Amennyiben az adott lábbeli optimális, viselje úgy érezheti, valóságos felhkön lépked. Szerencsére ez alkalommal sem kell csalódnunk a tervezk kreativitásában, idén is mesés darabokkal ajándékozzák meg a nagyközönséget. Tekintsük meg, hogy milyen kínálatra számíthatunk az üzletekben!

shoerazzi.com
shoerazzi.com

Nos úgy tnik, jelenleg két formavilág uralja a divatot: a kecses, finom vonalú körömcip és a lábfejre felfutó, bokáig ér szandál. Mint ismeretes, ezekkel nem nehéz bakot lni, hisz könnyen sikerülhetnek extra kényelmetlenre, netalántán ormótlanra, csúnyácskára. Bár komfortosságukról nincsenek információink, tény, hogy megjelenésük cseppet sem definiálható érdektelennek, szürkének, jellegtelennek.


2013 a színek éve lesz. A szivárvány minden árnyalata helyet kap a palettán, kiváltképp az élénk-és fagylaltszínek, melyek pezsgést, vidám külst kölcsönöznek viseljüknek. A most oly divatos hímzés sem fog hiányozni, megjelenik Rupert Sandersonnél, Barbara Buinál, akár a mesteri Ralph Laurennél is. Természetesen élénk tónusokban. Alkalmanként a mvészek az alkotás hevében különös dogokra vetemednek, így meglepve egy-egy csemegével extrém rajongóikat. Ez alkalommal az anyagválasztással trükköznek, tehát idén divatosnak számít majd, ha legalább három különböz matériából készült lábbelit hordunk. Ilyesmit beszerezhetünk Nicholas Kirkwoodtól, Manolo Blahniktól vagy Givenchytl.


A klasszikus, idtálló, vonalvezetést kedvelk se szomorkodjanak, k sem lesznek mellzve! Nekik Jerome C. Rousseau, Gio Diev és Roberto Cavalli kedveskedik. A kellemes, harmonikus formák mellett hasonlóan finom anyagokat, színeket találunk – például elegáns csipkét, és lágy barackot-. Igény szerint az örök fekete sem tnik el a polcokról, ahogy a karcsú tsarok sem, de mindenképp némi rafinériával megtoldva. Jason Wu és René Caovilla például frappánsan csillogó gyöngyökkel díszíti éjszín darabjait. Fényes lakkszíneikkel pedig retro hangulatot teremt Edmundo Castillo és Alejandro Ingelmo. Egy szó, mint száz: cipfronton idén biztosan nem fogunk unatkozni.

12,823,500 Huf / 41,500 Eur
10,382,400 Huf / 33,600 Eur
Mivel az utóbbi idkben egyre gyakrabban esik szó ilyen-olyan módon a bulvármédiáról, ezért úgy döntöttünk, hogy egy asztalhoz ültetjük a Starity és a Trendmagazin vezetjét.
A Trendmagazin tavaly már bemutatta az Andrássy úton található Zegna szalont. A cikk nagyon nagy visszhangot váltott ki, éppen ezért úgy láttuk, van értelme egy újabb interjúnak is ebben a témakörben. Kolozsvári Zsuzsával, az Ermenegildo Zegna üzletvezetjével Hennel Ádám beszélgetett.
Az utóbbi idben számtalan kérdés merült fel a Trendmagazinnal kapcsolatban, amikre most megérkeztek a válaszok!
avatar
CloudX
-
2013.01.23. 21:49
4
avvvv Cristian Louboutin :))
avatar
annacska
-
2013.01.16. 15:23
3
Csodsak!
avatar
Palma
-
2013.01.15. 17:11
2
en egy zoldet akarok beszerezni :) de a fagyiszin se rossz :)
avatar
Katherine
-
2013.01.14. 15:54
1
nekem a barack lesz a kedvencem idn !! :)
Slgallros Tommy Hilfiger zak
A Tommy Hilfigertl nem megszokott zakót vásárolhatunk meg a Dress for Less kínálatában.

Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Amikor mindenki két számmal nagyobb fels ruhát, de szk nadrágot hordott, amikor a férfiak nagy részének is nies frizurája volt, amikor egy mobiltelefon akkora volt, mint ma egy laptop, na akkor dúlt a huszadik század legnagyobb kulturális forradalma.