A legismertebb női sztárok és luxusjárgányaik
Mivel járnak a női celebek?
31 hozzászólás
Szabó Adrienn    2011.02.23

Mindenki csak arról beszél kivel járnak, mibe voltak; eljött a pillanat, amikor kiderítjük mivel járnak, a nagyvilági dívák! Lépést tartani nem biztos, hogy fogunk tudni velük, de azért elszáguldozunk az amerikai utakon egy cikk erejéig.

A legkedveltebb, a Toyota Prius, azon belül pedig, leginkább az ezüstszínű modellek. Persze ezek az autók, mind a sztárok igényeinek megfelelően lettek kialakítva. Ilyennel furikázik többek közt Betty a csúnyalány - azaz America Ferrera – és, a még szebb Demi Moore. Ők számomra meglepetést okoztak, azt gondoltam volna, hogy sokkal dögösebb, úgymond csajosabb járgánnyal közlekednek. Akiknek viszont sokkal testhezállóbb ez a modell, az Julia Roberts, Cameron Diaz és Meryl Streep.


A Porsche is igen népszerű, különösen a fiatalabbak körében. Cayenne GTS-sel furikázza barátnőit Miley Cirus és egy vad Turboval döngetnek az Olsen lányok. Azonban a kisasszonyok, csak suhanó fának tűnnek Renee Zellweger mellett, aki egy 911-el száguld. Persze volt már találkozója a 911-el, akkor egy Merci G500-as jobb elejét sikerült elég csúnyán összezúznia. Egyébként a Prius tulajok listáján is szerepelt kis fekete autójával.

Mi a közös Janet Jacksonban és Paris Hiltonban? Semmi, kivéve az autók, amiket vezetnek. A két hölgy ízlése ezen a téren hasonlít - bár nem minden téren. Míg Janet, a szerényebb színeket kedveli; Paris Bentley-je brutál, élénk, Barbie rózsaszínben pompázik. A Continental modellek nagyon kedveltek, Kim Kardashian és Nicol Kidman is alig tud szabadulni a paparazziktól, ha fülest kapnak, hol parkolnak épp celebjeink.


Térjünk kicsit vissza Paris Hiltonra, akinek nagy vetélytársa Britney Spears. A verseny a büntetésekben mutatkozik. A számlájukra írható: gyorshajtás, forgalmi baleset okozása, ittas vezetés, biztonsági öv nélkül vezetés, kisgyermekkel az ölben vezetés; sőt Britney több amerikai törvényt és etikai szabályt megszegve, a hatóságok kiérkezésekor fedte csak le mezítelen felsőtestét. Ijuj! Az, az apróság, hogy vezetés közben elmélyült formás kis orrában, teljesen eltörpül a többi húzása mellett. Lindsay Lohan se kutya füle ám, a fiatal színésznő is könnyedén elveszíthetné jogosítványt a magyar pontrendszer értelmében Maseratijával. Kint viszont rosszabbul járnak, felkerülnek a rosszlányok listájára, és bekasztlizzák őket. Így a fitos kis nózik beleszagolhatnak, a börtönszagba. Micsoda véletlen, hogy Paris csoda-csini Mercedes SLR-jében is ezt a triót kapták le.


Most egy kicsit az autó arzenálról, amit egy autóshown átugratni, nehéz volna. Britney többek közt egy fehér Mercedes CLK és egy SLR McLaren tulajdonosa, melléjük, pedig pont befért egy Mini Cabriolet a garázsba. Ezekben láthattuk már enni, inni vezetés közben, sms-ezni, telefonálni, fotózgatni, sőt egy ártatlan fotós lábán áthajtani egy szó nélkül. Spears bebizonyította, hogy az autó nem jogsival megy így, ki nem hagyhatjuk a sorból, a jogosítvány nélküli vezetést sem. Parist a fent említettek mellett láthattuk már Hummerben is, ami a kisasszony stílusától - szerény véleményem szerint - távol áll, hamar le is cserélte a böhöm járgányt, pedig abba aztán az összes létező öribarija belefért volna. Ráadásként még egy-egy rendőrautót is kibéreltek, egy kínos fuvarra, a botrányos csillagok. Helyzetük nem volt olyan fényes, mint a villogó megkülönböztető jelzés és a vaku áradat.

Bőven válogathat hangulata függvényében, Missy Elliot is. Egy Aston Martin V12 Vanquish, egy Rolls Royce Phantom és egy Lamborghini Gallardo büszke tulajdonosa. Még csak tévedésből sem gondoltam volna, hogy a hip-hop királynője, valami szerény járgánnyal mozdul ki otthonról, a felsorolt autók pedig alátámasztják a megérzésem. Danica Patrick is hasonló cipőben, illetve autóval jár, aki nem csak a versenypályákat, az autópályákat is uralja, Lamborghinijével. J Lo Aston Martin Vintage modellje se semmi, bár nem mindig él a lóerők kihajtásával Jennifer, olyankor kényelmesen hátradől és sofőrjére bízza a vezetés élvezetét. Nem úgy, mint Fergie, aki teljes biztonságban hasít Hummerjével, igazából egy ekkora autóban nehéz is volna félni; jobb, ha méretei miatt tőle félnek.


Egy kicsit finomabb Tyra Banks, aki egy Lexussal cirkál. Ő az, aki önmagát meghazudtoló módon egész normálisan hajt, míg azt gondolnánk, hogy a folyton pörgő Tyra, az utak réme. A Playboy címlapján legtöbbet pózoló, Baywatch-lány, Pamela Anderson pedig; egy hófehér, Jaguár XF-fel hódítja a kaliforniai utakat. Hófehér Range Roverrel is láthattuk már, megjegyezném, hogy mind ahányszor lekapták, az autójához színben tökéletesen passzolt viselete. Ha már így a címlapokat uraló szépségeknél lyukadtunk ki muszáj kitérnem Beckhamnére is. Victoria egy Bentley Continental GT Coupeval mászkál, azért kíváncsi lennék az arcára, mikor a lurkók csokit majszolnak és mindent kikennek az autóban.


A legfinomabb és nőiesebb vezetési stílusú hölgyek garázsa a következő állomás. Ha az autókkal kapcsolatban megkérdezik tőlem, melyik márka az elegancia és a luxus gyermeke, a Maybachot nevezem meg válaszként. Madonna és Mariah Carey is, méltóságteljesen foglalják el, a finom, bőr hátsó ülést, egy dübörgő koncert után, ugyanis a művésznők, sofőrrel járnak. De egy ilyen, autónál sokkal többnek mondható találmánynál, érthető is. Ha már luxus, akkor adjuk meg a módját a lehető legmagasabb szinten.


Volt már aki befürdött a sofőrjével, mert az igen keményen bepancsolt neki. Persze, nem alkalmazotti pozícióban, hanem élettársként követte el a hatalmas hibát, méghozzá Chris Brown. Egy kis összezörrenés után hallgattatta el az anyósülésen balhézó Rihannát. Elég nagyot kaphatott az énekesnő, ezt alátámasztják a fotók és a Lamborghiniben talált vérfolt. De egy rossz mozdulata és egy szava sem lehet Jay Z-nek. Beyoncé ugyanis a világ egyik legdrágább autójával, egy Bugatti Veyronnal lepte meg kedvesét tavaly év végén. Beyoncé úgy gondolta, ha szimplán valami nagy értékű ajándékkal lepi meg kedvesét, az nem elég, valami olyat szeretett volna, amit férje még évek múlva is nagyra tud értékelni. 41. szülinapjára, begurult a ház elé, a világ leggyorsabb személyautója, egy 2 millió dolláros Veyron. Annak tudatában, hogy 2,5 másodperc alatt gyorsul a sportautó százra, azt hiszem megállapíthatjuk, hogy Beyoncé, nem fog egy rossz szót is szólni az anyósülésen – legalábbis én ilyen sebességnél csendbe maradnék.

A soron következő áldozataink, kik mások lehetnének, mint a férfiak. Még színesebb és tágabb autóarzenál vár ránk a következő összefoglalóban!

A Twilight Saga óta világszerte ismerik a nevét, ám az így kialakult médiafigyelmet nem mindig viseli jól. Kristen Stewart idén április 9-én töltötte be a 21. életévét.
Az utĂłbbi időben számtalan kĂ©rdĂ©s merĂĽlt fel a Trendmagazinnal kapcsolatban, amikre most megĂ©rkeztek a válaszok!
Oldalunkon hamarosan egy nagyobb összefoglalĂł Ă­rás jelenik meg az idĂ©n április 9-Ă©n 21. Ă©letĂ©vĂ©t betöltő Kristen StewartrĂłl. Ennek kapcsán a Trendmagazin a hazai rajongĂłi közössĂ©gekkel egyĂĽttműködve szĂĽletĂ©snapi ajándĂ©kcsomagot kĂĽld Kristennek!
avatar
Adrihanna
-
2011.03.08. 22:51
31
azt sajnálom, hogy nem rakták be Pamela kocsiját na az Adris kocsi.. és az fehér.. ajánlom figyelmedbe Marcipán
avatar
Marcipan
-
2011.03.08. 21:33
30
Nekem a fehér autók a kedvenceim úgyh itt is az, de a rózsaszíntől hányok. :S
avatar
Torpedo
-
2011.03.08. 21:09
29
Ezekből a dolgokból is lemérhető hogy ki milyen stílusú ember. Bár sok esetben kapják az autókat (ha pl más országban forgatnak), és az nem az ő tulajdonuk.
avatar
Tompi
-
2011.03.04. 15:18
28
Komoly a Hummer. :D
avatar
sweetie
-
2011.03.03. 18:23
27
én úgy tudom h az a Bentley Davidé, Vic csak lehet vezetheti:) ő inkább terepjáróval jár mert a gyerkőcöket viszi (ha éppen ráér:PP)
avatar
Badboy
-
2011.02.28. 22:29
26
Molly: mi alapján határozzuk meg a menőséget? Tudod A C Escalade jó kocsi, de titpikus amcsi verda, ott nagyon sok van belőle, ezért inkább az európaiakat veszik :pl Cayenne). A Gran tourismo pedig 2személyes, ami nem túl praktikus!
avatar
Karessz
-
2011.02.28. 16:02
25
Külföldön a sztárok legtöbbször terepjáróval járnak, mert az a praktikus, mivel nem egyedül utaznak.. megy velük asszisztensük, vagy valaki más és kell a hely. :)
avatar
LosSantos
-
2011.02.26. 20:28
24
\"Bele se merek gondolni egyik másik hogy közlekedhet! :D\"

Vannak olyanok akiktől én is félnék ha vezetne:D
avatar
Adrihanna
-
2011.02.26. 17:17
23
majd ha lesz olyanod, akkor írok rólad.. =PPP amúgy meg a maybach-hoz ezek sehol sincsenek.. olyan autó még nem gurult ki, ami annál jobb volna..(legalábbis szerintem).. jó-jó talán a veyron de az is csak a vezetés élménye miatt és ha nem válnék benne a száguldás függőjévé (ami elég valószínűtlen) akkor megunnám azt is..
avatar
zZz
-
2011.02.26. 16:03
22
Avril Lavigne Escaladdel jar :)
avatar
Molly
-
2011.02.26. 16:00
21
Egyik se menő...Hol van a Cadillac Escalade vagy a Maserati gran turismo???
avatar
Adrihanna
-
2011.02.26. 10:23
20
én is örülnék megírás közben =P aztán utána nem biztos...
szurkoljatok, hogy vasárnap ne mindenki öltözzön fel rendesen az oscarra mert akkor lesz miről írni (bár kizárt, hogy mindenki jól nézzen ki =P)
avatar
gabesz21
-
2011.02.25. 22:13
19
én röhögve olvasnám azt a cikked Adri :DDD
avatar
flashy2
-
2011.02.25. 18:18
18
huhhhhh Andras abból oltári nagy cécó lenne! :)))
avatar
Adrihanna
-
2011.02.25. 18:10
17
András: az igazság az, hogy én nem nagyon szeretek komolyan írni és lehet, hogy nem sikerülne olyan hangvételűre, amilyenre kéne írni egy ilyen cikket. valószínűleg eléggé kicinkelném a társaságot.. =PPP
avatar
bigyo92
-
2011.02.25. 17:28
16
hát sztem azoknak van több eszük akik valMIlyen alapabb kocsit vezetnek, mert különben még az utakon is kiszúrják őket. közben meg erre panaszkodnak h nincs rendes életük :))
avatar
challenger
-
2011.02.25. 14:44
15
Hummer... na az az igazi! Csapatni lehet vele :D
avatar
Andras74
-
2011.02.25. 10:43
14
Adrienn!...és mikor írsz a magyar celeb lányokról,nökröl?....Bár a celebek(nök & férfiak) itthon filléreket keresnek a nyugathoz képest.
Érdekes lenne egy cikk amiben összehasonlitanád a magyar a nyugat európai és az amerikai celebek anyagi lehetöségeit,fizetésbeli különbségét elvégzett munkák után.
avatar
alawa
-
2011.02.24. 18:41
13
Britney hófehér Mercije jöhetne! :)))))) Maybach? nem túl férfias az Adrikám?:PPP
avatar
gery
-
2011.02.24. 13:43
12
Ferrarija senkinek nincs? :P
avatar
Andras74
-
2011.02.24. 09:39
11
Mariah Careyhez beszállnék a hátsó ülésre...a Maybach pedig ideális...van böven hely...és kényelmes.. :)
avatar
Adrihanna
-
2011.02.24. 08:51
10
közlekedni?
ezek a nők nem tudnak vezetni.. mindnek automata kocsija van, minden féle fékrásegítővel, meg egyéb kütyükkel aminek még a nevét se tudják =PPP és még így is roncsra törik az autókat..
kár, hogy nem mentek fel azok a képek, amin balül sült el egy parkolás stb.
a lényeg, hogy nagyon tudnak ám :PPPP nézd mariah pl okos, inkább sofőrrel jár, mondjuk egy a Maybach olyan feeling, kettő ne ő zúzza már össze a kocsit...
de elhiheted, hogy nagy százalékukra az olaszok szitokszó szótárat alkalmazna.. pedig azok tényleg zizi mód közlekednek...
avatar
DaNi
-
2011.02.23. 23:16
9
Bele se merek gondolni egyik másik hogy közlekedhet! :D
avatar
gabesz21
-
2011.02.23. 20:25
8
Jó autóik vannak!! :)
avatar
Adrihanna
-
2011.02.23. 16:21
7
majd ha meglesz a pasiké is, akkor feldobom nektek linkgyűjteményem és meg tudjátok nézni a többit is.. =) mert nem írtam bele mindent,van csomó mindenki aki kimaradt...
a férfiaknál még keményebb kocsik vannak h elszédültök..
avatar
mio
-
2011.02.23. 16:08
6
pofás kis autók! szép gyűjtemény :D
avatar
Adrihanna
-
2011.02.23. 15:16
5
Mariah és a Maybach.. szerintem az a legjobbos. =)))
avatar
LosSantos
-
2011.02.23. 15:04
4
Bentley! (csak ne pink legyen)
avatar
Adrihanna
-
2011.02.23. 15:02
3
wáááá.. de vártam már =) (nem ego, csak kivi voltam hogy milyen lesz..) éjszakákat ezzel töltöttem, hogy vadásztam a kocsikra.. bár jobban élveztem volna élőben a vadászatot =PPP
avatar
Monika90
-
2011.02.23. 14:44
2
Victoria Beckham itt is a nyerő! Paris kocsija meg.. hát nagyon ronda abban a színben :D
Dolce&Gabbana sneaker
Vannak olyan termékei a Dolce&Gabbanának, amit azoknak is nyugodt szívvel ajánlok, akik egyébként nem engedhetik meg maguknak, hogy tetőtől talpig ennek a márkának a ruháit hordják. Nos, ilyen ez a sneaker is, ami elérhető fekete és fehér színben is.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
SzerkesztősĂ©gĂĽnk Ăşgy döntött, hogy egy egĂ©sz rovatot szentel a 20. század egyik legemlĂ©kezetesebb Ă©vtizedĂ©nek, a legendás nyolcvanas Ă©veknek.