A Barcelonában készülő D23-as motorcsónakokat az Ubica tervezte a De Antonio Yachts számára
Egyedi motorcsónak Barcelonából
0 hozzászólás
Munkatársunktól    2013.02.04

A De Antonio Yachts egy Ăşj csĂłnakmárka, nĂ©gy innovatĂ­v fiatal alapĂ­totta Barcelonában azzal a cĂ©llal, hogy egyedi dizájnĂş Ă©s nagy teljesĂ­tmĂ©nyű hajĂłkat fejlesszenek.


A Barcelonában kĂ©szĂĽlő D23-as motorcsĂłnakokat az Ubica tervezte a De Antonio Yachts számára. Ez a nyitott csĂłnak megteremti a lehetősĂ©get mindenki számára, hogy szabadon Ă©lvezze a vĂ­zen száguldás örömĂ©t teljes kĂ©nyelemben Ă©s kĂĽlönleges stĂ­lusban. Egynapos kirándulásokra, part menti hajĂłkázásokra vagy akár vĂ­zitaxikĂ©nt is kiválĂłan használhatĂł.


A 7 mĂ©ter hosszĂş jármű meghajtásárĂłl egy rejtett csĂłnakmotor gondoskodik, amelyet gazdaságosnak Ă©s gyorsnak terveztek. A csĂłnakfedĂ©lzet Ă©s a hajĂłtest poliĂ©szter gyantábĂłl Ă©s ĂĽvegszálbĂłl kĂ©szĂĽl, hogy könnyű, stabil Ă©s jĂłl manőverezhető legyen akár 30 csomĂł feletti sebessĂ©gnĂ©l is.


A D23-ason 6 fő fĂ©r el kĂ©nyelmesen a kĂĽlönleges kialakĂ­tásĂş padokon. Az ĂĽlĂ©sek elhelyezĂ©se könnyen kialakĂ­thatĂł a tulajdonos Ă­zlĂ©sĂ©nek Ă©s igĂ©nyeinek megfelelően. PĂ©ldául a csĂłnak orrában kialakĂ­thatĂł napozĂł fedĂ©lzet, de szabadon is lehet hagyni. Szerelhető rá fix tető, vagy csak egy ernyő, Ă©s lehet kĂ©rni rá alacsony szĂ©lvĂ©dő ĂĽveget is. A mĂ©g teljesebb kĂ©nyelemĂ©rt pedig praktikus Ă©s egyedi formájĂş ĂĽlĂ©sekgondoskodnak. És nem utolsĂł sorban a vásárlĂł rengeteg kĂ©nyelmi Ă©s funkcionális extra közĂĽl válogathat, amikkel mĂ©g egyedibbĂ© Ă©s mĂ©g kĂ©nyelmesebbĂ© teheti a hajĂłkirándulásait.

Prémium Salvatore Ferragamo utazótáska

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A rendszerváltás előtti utolsĂł Ă©vtizedben járunk Magyarországon, már nem diktatĂşra, mĂ©g nem demokrácia. De ennek ellenĂ©re, vagy Ă©ppen ezĂ©rt, számos emlĂ©kezetes film kĂ©szĂĽlt ebben az időszakban.