Öt éve nem volt hasonló
Nagyszabású koncertre készül Friderika
2 hozzászólás
Nagy Anna    2011.12.25

Friderika december 29-én a Budapest Kongresszusi Központban ad ünnepi koncertet, amire az énekesnő és népes rajongótábora is nagyban készül, hiszen legutóbb öt éve került sor hasonló rendezvényre.

Bayer Friderika 1994-ben robbant be a köztudatba, miután megnyerte a Magyar Televízió által vezényelt Táncdalfesztivált. A Kinek mondjam el vétkeimet? című dallal első helyezést elérő fiatal tehetség röviddel utána megjelentette első lemezét, melyet a legendás TOM-TOM stúdióban vettek fel. A Friderika néven futó album két hónap leforgása alatt aranylemez lett, innentől pedig a fiatal lány karrierje elkezdett felfelé ívelni. Munkásságát többek között EMERTON és Arany Zsiráf díjjal is jutalmazták.

Friderika az évek alatt életmódot és zenei stílust is váltott, miután bevallottan keresztény emberré vált. Így talált rá a gospelre, az utóbbi lemezei ebben a stílusban készültek. Legutóbbi albuma 2006-ban jelent meg Sáron rózsája címmel.


Friderika az ATV Start című műsorában elmondta, hogy a nagyszabású koncerten 14 muzsikussal lép majd színpadra. “Szeretnénk legalább az új évre jókedvet, optimizmust üzenni azoknak, akik eljönnek” - mondta az énekesnő.

Mivel a koncert a két ünnep között kerül megrendezésre, így a karácsony sem maradhat ki a hangulatból. A Zene.hu interjújában Friderika erről a következőket nyilatkozta: “Szeretném is a koncerten elmondani, miről szól a karácsony, miről emlékezünk meg, mi az egésznek a lényege: tulajdonképpen az, hogy Jézus megszületik. Egy szekuláris világban ezt furcsa kiejteni, mindenféle mellékérzet nélkül szóba hozni. Ha viszont nem hozzuk szóba, elveszítünk olyan értékeket, mint például maga a karácsony.”

Cimkék: életmód, Karácsony, zene,
avatar
andy
-
2011.12.27. 19:45
2
Jó dolgokat mondott az interjúban :) Sajnos sokan elfelejtik hogy mi a Karácsony valódi lènyege!
avatar
Chris
-
2011.12.25. 17:32
1
Nagyszerű :)
Thomas Pink csíkos ing
A Thomas Pink ugyan hazánkban nem ismert, de bátran állíthatom hogy az egyik legminőségibb márka az ingek gyártásában.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Miután a hatvanas-hetvenes években ugrásszerűen nőtt a TV-készülékek száma a háztartásokban világszerte, egyre nagyobb hatást gyakoroltak az emberek életére a különböző Tv-sorozatok.