Nem messze a Ralph Lauren mrkabolttl
New Yorkban hdt Ralph Lauren tterme
Munkatrsunktl    2016.01.17    0 hozzszls

A Ralph Lauren márkanév ma már túlmutat a ruházati termékeken, hiszen az alapító nevével fémjelzett éttermek is sikeresen üzemelnek a világ néhány nagyobb városában, például Párizsban és Chicagó­ban. Tavaly pedig végre megnyitotta az els éttermét a szülvárosában, New Yorkban, látótávolságra a saját márkaboltjától a Fifth Avenue, és az 55. utca között. Az étterem neve a Polo Bar lett, a hely pedig igazán izgalmas keveréke az hétköznapi, és az arisztokratikus stílusnak. A lovas festményekkel, a trófeákkal, barátságos színeivel a hely olyan érzést kelt, ahová szívesen betérnénk egy hosszú vadászat után. Azonban még ennyi elegancia mellett sem próbál meg az étterem túlságosan kérked lenni.

A divattervez szerényen kijelentette, hogy: „az étel, ami miatt ide újra visszatérnek majd a vendégek, tényleg a legjobb”, és hogy „ez nem csak a képzett szakács miatt van így” – mellesleg a fszakács Sepp Stoner, aki korábban már az Arlington klubban, és a David Burke konyhán is dolgozott. A Polo Bar célja az egyszerség, azonban olyan ételeket is felszolgálnak itt, mint a ráktorta, a pácolt marhahúsos szendvics, a marhasteak­ hiszen a hozzávalókat Ralph Lauren coloradói 17 ezer hektáros szarvasmarha farmjáról szerzik be. A Polo Bar körülbelül 180 vendég befogadására képes, és úgy tervezték, hogy beilleszkedjen Manhattan nívós étkezdéi közé, különösen, ha vintage környezetben szeretnénk egy igazi New York-i hamburgert elfogyasztani.

Ralph Lauren plk tbbfle sznben
Ralph Lauren pólót szeretnél vásárolni, de itthon egyáltalán nem találsz? Gyakori probléma, de az internetes vásárlás lehetsége ezt is megoldja.

Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Március 21-én került megrendezésre a Trafóban az Áthallások címet visel konferencia és beszélgetés, melynek legfbb célja az volt, hogy bemutassa a Kádár-rendszer utolsó évtizedének kultúráját vagy ellenkultúráját.