Nem messze a Ralph Lauren márkabolttól
New Yorkban hódít Ralph Lauren étterme
Munkatársunktól    2016.01.17    0 hozzászólás

A Ralph Lauren márkanĂ©v ma már tĂşlmutat a ruházati termĂ©keken, hiszen az alapĂ­tĂł nevĂ©vel fĂ©mjelzett Ă©ttermek is sikeresen ĂĽzemelnek a világ nĂ©hány nagyobb városában, pĂ©ldául Párizsban Ă©s Chicagó­ban. Tavaly pedig vĂ©gre megnyitotta az első Ă©ttermĂ©t a szĂĽlővárosában, New Yorkban, látĂłtávolságra a saját márkaboltjátĂłl a Fifth Avenue, Ă©s az 55. utca között. Az Ă©tterem neve a Polo Bar lett, a hely pedig igazán izgalmas keverĂ©ke az hĂ©tköznapi, Ă©s az arisztokratikus stĂ­lusnak. A lovas festmĂ©nyekkel, a trĂłfeákkal, barátságos szĂ­neivel a hely olyan Ă©rzĂ©st kelt, ahová szĂ­vesen betĂ©rnĂ©nk egy hosszĂş vadászat után. Azonban mĂ©g ennyi elegancia mellett sem prĂłbál meg az Ă©tterem tĂşlságosan kĂ©rkedő lenni.

A divattervező szerĂ©nyen kijelentette, hogy: „az Ă©tel, ami miatt ide Ăşjra visszatĂ©rnek majd a vendĂ©gek, tĂ©nyleg a legjobb”, Ă©s hogy „ez nem csak a kĂ©pzett szakács miatt van Ă­gy” – mellesleg a főszakács Sepp Stoner, aki korábban már az Arlington klubban, Ă©s a David Burke konyhán is dolgozott. A Polo Bar cĂ©lja az egyszerűsĂ©g, azonban olyan Ă©teleket is felszolgálnak itt, mint a ráktorta, a pácolt marhahĂşsos szendvics, a marhasteak­ hiszen a hozzávalĂłkat Ralph Lauren coloradĂłi 17 ezer hektáros szarvasmarha farmjárĂłl szerzik be. A Polo Bar körĂĽlbelĂĽl 180 vendĂ©g befogadására kĂ©pes, Ă©s Ăşgy terveztĂ©k, hogy beilleszkedjen Manhattan nĂ­vĂłs Ă©tkezdĂ©i közĂ©, kĂĽlönösen, ha vintage környezetben szeretnĂ©nk egy igazi New York-i hamburgert elfogyasztani.

Jimmy Choo 'Holborn' bőrcipő
A Jimmy Choo mostanság már az elegáns férfiak számára is ajánl minőségi, alkalmi cipőket. Ilyen az itt látható fekete bőrcipő is.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
1988-ban vĂ©get Ă©rtek az iraki-iráni harcok az Ă–böl-háborĂşban, Szöülban megkezdődtek a huszonnegyedik nyári olimpiai játĂ©kok, a Die Hard pedig Ăłriási sikert Ă©rt el a mozikban.