9000 dollártól indul az áruk
Női luxusmobilok a Savellitől
3 hozzászólás
Munkatársunktól    2013.08.28

Az állandó versengés a gyengébbik és az erősebbik nem között különleges kütyüket eredményezett már eddig is. Most a Savelli akarja megmutatni, milyen az, amikor a nők számára alkotnak egy csúcstelefont - így jött létre a 11 darabból álló limitált kiadású okostelefon-kollekciója.


A svájci cég érdekes nevekkel látta el a kollekció darabjait: Gyémánt Éjszaka, Tüzes Vörös és hasonlók, de a neveken egyáltalán nem lehet csodálkozni, ha megnézzük, milyen anyagokat építettek bele a telefonokba. Szerepel a listán fekete aligátorbőr, kerámia, drágakő, arany, iguána bőr és kék strucc is. A Savelli egy nőiesen gömbölyded, mégis modern mobiltelefont akart létrehozni. A kijelzőt órákhoz használt üvegből alakították ki, hogy elérjék a különleges megjelenést, míg a telefonszériához egy híres francia DJ írt saját csengőhangot is gyártott. Azonkívül, hogy erős kötődése van a telefonnak a Jardin Secrethez, és hogy Android operációs rendszere van, nem sokat tudni a további technikai specifikációkról, de ez talán a női célközönséget úgysem annyira érdekli.

A legolcsóbb típus 9 000 dollárba kerül, a legdrágább, a találóan Fekete Őrület névre keresztelt változat pedig - mely 75 darab gyémánttal van kirakva - 118 000 dolláros árcímkével büszkélkedhet.

avatar
annacska
-
2013.08.29. 22:30
3
nekem felfoghatatlan hogy valaki miért költ ennyit egy telefonra :)
avatar
csumpi
-
2013.08.29. 18:53
2
a kék naaagyon szép :)
avatar
anima_trix
-
2013.08.29. 13:22
1
mennyire jól néz ki...
Prémium Valentino lakkcipő
Párizs egyik legpatinásabb butikjában, a L’Eclaireurben vásárolhatjuk meg ezt a nem akármilyen minőségű cipőt a Farfetch segítségével.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
A folyamatosan kiújuló izraeli-arab konfliktus 1982-ben egy újabb fordulóponthoz érkezett, közben Michael Jackson Thriller című albuma világsikert ért el, Steven Spielberg E.T.-je pedig Golden Globe-ot nyert.