''Jacky megtestesíti mindazt, amit egy mai modern nőről képzelünk''
Női nagykövetet jelentett be az Hublot
Váradi Zoltán    2013.03.15    4 hozzászólás

Az Hublot a 2013-as ĂŠv egyik nagy feladatĂĄnak tekinti, hogy minĂŠl erőteljesebben elĂŠrje a luxusĂłrĂĄkat kedvelő női vĂĄsĂĄrlĂłkat. Ennek ĂŠrdekĂŠben a napokban bemutattĂĄk Ăşj nagykĂśvetĂźket, akivel szĂŠleskĂśrű reklĂĄmkampĂĄnyba kezdenek.


Jacky Bracamontes van Hoorde MexikĂłban szĂźletett, Latin-Amerika egyik legismertebb televĂ­ziĂłs szerkesztője. SzĂŠpsĂŠgĂŠre hamar felfigyeltek, hiszen 2000-ben elnyerte a Miss Mexico cĂ­met, majd kĂŠsőbb szĂ­nĂŠszkedett is, aminek nyomĂĄn 2003-ban MexikĂłban az Év Új SztĂĄrja cĂ­met is magĂĄĂŠnak tudhatta. Jelenleg Latin-AmerikĂĄban ĂŠs az EgyesĂźlt Államokban dolgozik a mĂŠdia kĂźlĂśnfĂŠle terĂźletein, nagykĂśveti szerepĂŠhez pedig jĂłl jĂśn, hogy angolul, franciĂĄul ĂŠs spanyolul is folyĂŠkonyan beszĂŠl.


Jacky Bracamontes a kĂśvetkezőket nyilatkozta a felkĂŠrĂŠs utĂĄn: "LehetetlensĂŠg nem szerelembe esni az Hublot ĂłrĂĄk irĂĄnt. Az ĂłrĂĄik gyĂśnyĂśrűek ĂŠs mindamellett a cĂŠg segĂ­t, adakozik mindazok felĂŠ, akik erre rĂĄszorulnak. RendkĂ­vĂźl hĂĄlĂĄs ĂŠs bĂźszke vagyok, hogy csatlakozhatok az Hublot brandhez!"

"Jacky megtestesĂ­ti mindazt, amit egy mai modern nőről kĂŠpzelĂźnk: sikeresen ĂŠpĂ­ti karrierjĂŠt, pĂŠldĂĄs felesĂŠg ĂŠs nemsokĂĄra anyĂĄvĂĄ vĂĄlik, ezĂŠrt tĂśkĂŠletesen megfelel szĂĄmunkra, hogy az Hublot mĂĄrkĂĄt kĂŠpviselje arcĂĄval" - nyilatkozta az Hublot vezĂŠrigazgatĂłja. Ricardo Guadalupe hozzĂĄtette, hogy az Ăşj kampĂĄnyok tavasszal indulnak a Financial Times ĂŠs az International Herald Tribune hasĂĄbjain.

avatar
szabolcs
-
2013.04.12. 22:35
4
Az első kép a legjobb! Meglepően jól áll neki az all black big bang.
avatar
gery
-
2013.03.18. 17:29
3
nagyon baba :D
avatar
Chris
-
2013.03.16. 15:12
2
Így látszik milyen jól áll csajon a Big Bang :D
avatar
Lory
-
2013.03.15. 23:39
1
Szép csaj :)
Nyári D&G szmokingzakó
A YOOX új kollekciójában a D&G egyik legdivatosabb szmokingzakóját is megkaparinthatjuk, ami a nyári időszakban remekül kiegészítheti elegáns ruhatárunkat.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
1988-ban vĂŠget ĂŠrtek az iraki-irĂĄni harcok az ÖbĂśl-hĂĄborĂşban, SzÜßlban megkezdődtek a huszonnegyedik nyĂĄri olimpiai jĂĄtĂŠkok, a Die Hard pedig ĂłriĂĄsi sikert ĂŠrt el a mozikban.