. A fiatal bajnok rendkívül sokat tett azért, hogy a női vásárlók is felfedezhessék a Rolex órákat." /> . A fiatal bajnok rendkívül sokat tett azért, hogy a női vásárlók is felfedezhessék a Rolex órákat." property="og:description">
Ana Ivanovic 2008 óta Rolex nagykövet
Női teniszcsillag a Rolex órákért
6 hozzászólás
Nagy Anna    2011.10.30

Ana Ivanovic, a 23 Ă©ves szerb teniszcsillag immáron 3 Ă©ve a Rolex nagykövete. A nagy mĂşltĂş svájci márka mindig is nagy figyelmet fordĂ­tott a teniszjátĂ©kokra Ă©s a legtehetsĂ©gesebb sportolĂłkkal valĂł egyĂĽttműködĂ©sre, gondoljunk csak Roger Federerre, akinek neve mára már összeforrott a Rolex Ăłrákkal.


Ana Ivanovic mĂ©g 2008 májusában Ă­rt alá egy megállapodást a Rolex-szel, majd nĂ©hány napra rá ő nyerte meg a párizsi Roland Garrost. "Nagyon örĂĽlök hogy a Rolex Ă©s Ă©n partnerek lehetĂĽnk! Ez a világ egyik legnagyobb presztĂ­zzsel rendelkező cĂ©ge Ă©s hálás vagyok hogy bĂ­znak bennem Ă©s felajánlottak számomra egy szerződĂ©st" - mondta annĂł Ana, aki egyĂ©bkĂ©nt is nagy Rolex rajongĂł volt.


A partnerkapcsolat azĂłta is tart Ă©s a Rolex szerint a fiatal teniszezőnő rendkĂ­vĂĽl sokat tett azĂ©rt, hogy a női vásárlĂłk is felfedezhessĂ©k a Rolex Ăłrákat. A svájci ĂłragyártĂł ezĂ©rt Ăşjabb Ă©s Ăşjabb reklámfotĂłkat jelentet meg idĂ©n is annak Ă©rdekĂ©ben, hogy a márka legĂşjabb, nőknek szánt modelljeit is sikeressĂ© tehesse világszerte.

Cimkék: karóra, Rolex, sport, tenisz,
avatar
lovelyrekus
-
2011.11.01. 18:17
6
A fehér szíjas óra gyönyörű!
avatar
tywin
-
2011.10.31. 22:09
5
gery: Nekem vannak még 1970-80ból is, azok se kutyák! :)
avatar
gery
-
2011.10.31. 19:51
4
nekem minden Rolex plakát tetszett, szerintem tök jók!
avatar
Xnorbi
-
2011.10.31. 16:02
3
like!
avatar
flashy2
-
2011.10.31. 00:33
2
tök szép a képeken :))
avatar
lacko
-
2011.10.30. 23:25
1
gyönyörű lány és tehetséges!
Szürke Calvin Klein pulóver
A Calvin Klein ismét egy remek pulóverrel jelentkezett, amit a Dress for Lessnek hála most mi is megvásárolhatunk.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
Hazánkban kikiáltották a Magyar Köztársaságot, az USA 41. elnökeként beiktatták George H. W. Bush-t, Tim Burton Batmanje pedig letarolta a mozikat.