. A fiatal bajnok rendkívül sokat tett azért, hogy a női vásárlók is felfedezhessék a Rolex órákat."> . A fiatal bajnok rendkívül sokat tett azért, hogy a női vásárlók is felfedezhessék a Rolex órákat."> . A fiatal bajnok rendkívül sokat tett azért, hogy a női vásárlók is felfedezhessék a Rolex órákat."> . A fiatal bajnok rendkívül sokat tett azért, hogy a női vásárlók is felfedezhessék a Rolex órákat.">

Trendmagazin

Női teniszcsillag a Rolex órákért

Ana Ivanovic 2008 óta Rolex nagykövet

2011.10.30 | Nagy Anna

Ana Ivanovic, a 23 éves szerb teniszcsillag immáron 3 éve a Rolex nagykövete. A nagy múltú svájci márka mindig is nagy figyelmet fordított a teniszjátékokra és a legtehetségesebb sportolókkal való együttműködésre, gondoljunk csak Roger Federerre, akinek neve mára már összeforrott a Rolex órákkal.


Ana Ivanovic még 2008 májusában írt alá egy megállapodást a Rolex-szel, majd néhány napra rá ő nyerte meg a párizsi Roland Garrost. "Nagyon örülök hogy a Rolex és én partnerek lehetünk! Ez a világ egyik legnagyobb presztízzsel rendelkező cége és hálás vagyok hogy bíznak bennem és felajánlottak számomra egy szerződést" - mondta annó Ana, aki egyébként is nagy Rolex rajongó volt.


A partnerkapcsolat azóta is tart és a Rolex szerint a fiatal teniszezőnő rendkívül sokat tett azért, hogy a női vásárlók is felfedezhessék a Rolex órákat. A svájci óragyártó ezért újabb és újabb reklámfotókat jelentet meg idén is annak érdekében, hogy a márka legújabb, nőknek szánt modelljeit is sikeressé tehesse világszerte.