Hol lazítsunk a legforróbb hónapokban?
Nyári programok Európa-szerte
6 hozzászólás
Boskovics Bianka    2013.06.22

Dilemma, hogy a szĂĄmtalan kikapcsolĂłdĂĄsi lehetősĂŠg kĂśzĂźl melyiket vĂĄlasszuk. Ki ilyet, ki olyat kedvel. TĂśretlenĂźl nĂŠpszerű a nemzetkĂśzileg is elismert, hazai Sziget FesztivĂĄl, ĂĄm az utazĂĄs szerelmeseinek kedvĂŠĂŠrt hagyjuk hĂĄtra a megszokottat, ĂŠs barangoljuk be a kontinenst!

SĂłnar FesztivĂĄl, SpanyolorszĂĄg


TĂśbb tĂ­zezres tĂśmeget mozgat meg minden ĂŠvben, hĂĄrom nappalon ĂŠs ĂŠjjelen ĂĄthĂşzĂłdik. Zenei fesztivĂĄlrĂłl beszĂŠlhetĂźnk, tehĂĄt minden fogĂŠkony fĂźlűnek kellemes kikapcsolĂłdĂĄst nyĂşjt. A modern művĂŠszetek rabjai kivĂĄltkĂŠpp ĂŠlvezhetik, hisz a SĂłnar nagy hangsĂşlyt fektet az elektronikus dallamokra, mint pĂŠldĂĄul a techno vagy a house.

Kingston FesztivĂĄl, EgyesĂźlt KirĂĄlysĂĄg


Akik hősĂŠgben is szĂ­vesen tĂśmik a pocakjukat, nem kell aggĂłdniuk, a legkĂźlĂśnfĂŠlĂŠbb Ă­nyencsĂŠgek vĂĄrjĂĄk őket. Ezen a rendezvĂŠnyen elmaradhatatlan a kifinomult borkĂłstolĂĄs ĂŠs a csokolĂĄdĂŠĂ­zlelĂŠs. TovĂĄbbĂĄ megismerkedhetĂźnk a marokkĂłi konyha remekeivel, a sushi kĂŠszĂ­tĂŠs rejtelmeivel, profivĂĄ pedig hivatĂĄsos sĂŠfek varĂĄzsoljĂĄk az itt tĂśltĂśtt napokat.

Avignon FesztivĂĄl, FranciaorszĂĄg


A Nyugat-EurĂłpĂĄban elterĂźlő orszĂĄg lĂŠtezĂŠse Ăłta centruma volt mindannak, ami magĂĄban foglalja a kultĂşrĂĄt, a művĂŠszeteket. Épp ezĂŠrt az ilyen ĂŠrdeklődĂŠsűeknek ajĂĄnljuk a dĂŠl-franciaorszĂĄgi esemĂŠnyt. MegismerhetjĂźk a „PĂĄpĂĄk vĂĄrosĂĄnak” nevezetessĂŠgeit, amelyek kĂśzĂśtt egy-egy szĂ­nhĂĄzi előadĂĄs kapcsolja ki a művelődni vĂĄgyĂł elmĂŠket.

L'Ardia di San Costantino, OlaszorszĂĄg


Sportosabb OlvasĂłink figyelmĂŠt hĂ­vnĂĄnk fel! Illetve mindenkiĂŠt, aki szereti a lovakat, a versenyeket, a gyorsasĂĄgot, akĂĄr kĂźlĂśn-kĂźlĂśn, akĂĄr vegyĂ­tve. Innen nem nehĂŠz kitalĂĄlni: lĂłversenyről van szĂł, mĂŠghozzĂĄ tradicionĂĄlisrĂłl. A tempĂłs lĂĄtvĂĄnyossĂĄgra SzardĂ­nia szigetĂŠn kerĂźl sor.

Ghent FesztivĂĄl, Belgium


Itt bizony tĂśbb milliĂłs tĂśmegről beszĂŠlĂźnk, ez azt jelenti, hogy Belgium EurĂłpa egyik legnagyobb parĂĄdĂŠjĂĄval bĂźszkĂŠlkedhet. GyĂśkerei a 19. szĂĄzadra nyĂşlnak vissza, ma rock, jazz, hiphop koncertek szĂ­nhelye. TermĂŠszetesen a vendĂŠgek komfortĂŠrzetĂŠĂŠrt egyĂŠb programok is kĂ­nĂĄlkoznak, mint pĂŠldĂĄul hajĂłkĂĄzĂĄs, kĂłstolgatĂĄs vagy kiĂĄllĂ­tĂĄs-lĂĄtogatĂĄs.

12,823,500 Huf / 41,500 Eur
10,382,400 Huf / 33,600 Eur
Az utĂłbbi időben szĂĄmtalan kĂŠrdĂŠs merĂźlt fel a Trendmagazinnal kapcsolatban, amikre most megĂŠrkeztek a vĂĄlaszok!
Megszerveztßk. Azaz elintÊztßk, hogy a hazai rajongói kÜzÜssÊgek a Trendmagazin segítsÊgÊvel ßzenhessenek kedvencßknek. 
Hennel Ádåm is rÊszt vett azon a rendezvÊnyen, ahol az orszåg legtehetsÊgesebb fodråszai mutattåk be munkåikat.
avatar
sly
-
2013.06.24. 12:09
6
semmi bajom a szigettel, de a balaton sound a kedvencem :) de ezekre is szívesen ellátogatnék egyszer, főleg Belgiumba!
avatar
notimpressed
-
2013.06.23. 17:33
5
Mi bajotok a szigettel?
avatar
xetron
-
2013.06.22. 18:45
4
A Szigeten az utóbbi 2 évben nagy visszaesést tapasztaltam, de honban tudni ezek mennyivel jobbak.
avatar
piroslabda
-
2013.06.22. 17:56
3
andris: ezekhez sose fog elérni színvonalban.
avatar
mandark
-
2013.06.22. 17:47
2
a Sónart kivéve azért nem kell összehasonlítani ezeket a Szigettel, amire amúgy igenis büszkék lehetünk, óriási program amire a világ minden feléről jönnek fiatalok!
avatar
andris
-
2013.06.22. 15:34
1
nívósabbak mint a sziget :D
Lila Versace pulóver
Egy elegáns úriember gardróbjából sem hiányozhat a lila szín, ami ugyan legtöbbször kiegészítőkön jelenik meg (leggyakrabban nyakkendőkön), ám a bátrabbak akár ruhadarabokat is vásárolhatnak ilyen színben.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
Amikor mindenki kĂŠt szĂĄmmal nagyobb felső ruhĂĄt, de szűk nadrĂĄgot hordott, amikor a fĂŠrfiak nagy rĂŠszĂŠnek is nőies frizurĂĄja volt, amikor egy mobiltelefon akkora volt, mint ma egy laptop, na akkor dĂşlt a huszadik szĂĄzad legnagyobb kulturĂĄlis forradalma.