Shake It on the Beach – Jtkonysgi megnyit
Jtkonysgi megnyit a Dokk Beachen
12 hozzszls
Szab Adrienn    2012.06.16

Magazinunk a Dokk Beach csapatával karöltve nyereményjátékot hirdet a Shake It ont he Beach partisorozat nyitó bulijára. Lapunk egy szerencsés nyertesnek két fre szóló belépt sorsol ki, a részleteket keresd a Starity-n!Június 20-án indul a nyár legrületesebb szerdai partisorozata, a Shake It on the Beach. Ez a megnyitó egy kicsit más lesz, mint a többi szerda éjszaka: a belépkbl befolyt összeg teljes egészét a Heim Pál Gyermekkórház Intenzív osztályának ajánlották fel a szervezk. A résztvevkkel beszélgettünk e különlegesnek ígérkez estérl. Nézzük csak, kik állnak idén színpadra egy nemes cél érdekében!

Már tavaly is hasonló megnyitóval készültetek, miért döntöttetek újból a jótékonysági rendezvény mellett?

Kovács Bertalan és Khalmi Krisztián (szervezk): Valóban, a tavalyi kiemelkeden sikeres jótékonysági rendezvény miatt döntöttünk úgy, hogy idén is egy nemes céllal egybefonódó bulival kezdjük a féktelen szerda éjszakákat. Idén még több fellép énekes, táncos, artista és modell jelezte szándékát, hogy hozzájáruljon a rendezvény sikeréhez. Minden megvan van ahhoz, hogy még a tavalyi megnyitót is fölülmúljuk.

Miért a Heim Pál Gyermekkórház támogatása mellett döntöttetek?

Kovács Bertalan és Khalmi Krisztián (szervezk): Mind a szervezk, mind a közremködk többségének van élménye a kórházzal kapcsolatban. Ha mi annak idején nem kapjuk meg azt a bizonyos ellátást, közérzetet és gondoskodást a kórháztól, lehet, hogy ma nem ersítenénk a bulizó közönség sorait. Az ok csupán ennyi. Muszáj, hogy a jövben a ma ellátásra szoruló gyerekek is mosolyogva szórakozhassanak, talán pont a Dokk Beachen.

Mit várhat a közönség ettl a rendezvénytl?

Somogyi Kinga (a Dokk Beach üzletvezetje): Hatalmas elkészület elzi meg az estét, több mint 100 fellép és celeb garantálja a jó hangulatot. A nemes cél érdekében a Dokk Beach csapata egy olyan egyedülálló programot rakott össze, amely páratlan és megismételhetetlen. Már a tavalyi megnyitó is fantasztikusan sikerült, az idei még inkább felejthetetlennek ígérkezik. Aki velünk tart ezen az estén, biztos, hogy hatalmasat fog bulizni, exkluzív környezetben találkozhat kedvenceivel mindamellett, hogy gyerekek gyógyulását segítheti.

Hogyan érintette az Újbóli megkeresés?

Buncsik Ildikó (a Heim Pál Gyermekkórház PR vezetje): Természetesen nagyon örültünk az újbóli megkeresésnek. Nagyon jó érzés látni, hogy a hiedelmekkel ellentétben a mai fiataloknak mennyire helyén van szívük. Van még számos olyan területe a gyermekkórházi munkánknak, ahol jól jönne az ilyen segítség mind a környezet, mind az ellátás tekintetében. Ezért pedig minden közremködnek köszönetet mondunk.


Milyen konkrét célok megvalósításában tud segítséget nyújtani Dokk Beach jótékonysági partija?

Dr. Kis Gabriella (a kórház Intenzív részlegének osztályvezet forvosa): Tavaly egy akkor nagyon fontos eszköz, egy hordozható ultrahangos készülék megvásárlásában való segítség volt az, amiben a támogatás megtestesült. A készülék természetesen azóta is remekül mködik osztályunkon és rengeteg gyermeken segíthettünk általa. Idén a támogatás összegét elektromos gyógyszeradagoló pumpákra szeretnénk fordítani, mely szintén elengedhetetlen része a szakszer ellátásnak, és amely még több gyermek megmentését szolgálhatná.

Milyen érzés részese lenni egy ilyen jótékonysági estnek, mivel fogsz hozzájárulni az est sikeréhez?

Majoros Péter (Majka, énekes): Amint megkaptam a felkérést, azonnal bevéstem a naptáramba a 20-i bulit. Örömteli dolog egy ilyen kezdeményezés részesének lenni. Amikor ilyen felkérést kapok, úgy érzem, nem csupán részese vagyok, hanem rajtam is múlik a rendezvény sikere – ez még inkább ösztönöz. A közönség nem fog csalódni, ezt most megígérhetem, a legjobb zenéimmel készülök és félelmetes show-t csinálok. Szeretettel várok mindenkit június 20-án, szerdán a Dokk Beachen.

A fiatalok körében te vagy az egyik legnépszerbb R’n’B DJ, szerinted mi az oka ennek?

Revolution (a Dokk Beach egyik rezidens DJ-je): Talán az lehet, hogy az nyelvükön próbálok hozzájuk szólni, ami a zene nyelve is. Velük együtt rázom a "nemesebbik felem", illetve ugrálok a pultban, akárcsak k. Nagyon fontos számomra, hogy megpróbáljam a szettem alatt mindenki igényét egyaránt kielégíteni, értem ezalatt azt, hogy a zenék, amiket játszok egyszerre tükrözzék a csajok és srácok ízlésvilágát és kívánságait.

Nekünk egy party, ami nekik a remény a felépülésre! A Trendmagazin ott lesz, és Ti?

A játékunk lezárult! A szerencsés nyertes:

Fanni Tárnyik

Gratulálunk!

4,356,900 Huf / 14,100 Eur
Mivel az utóbbi idkben egyre gyakrabban esik szó ilyen-olyan módon a bulvármédiáról, ezért úgy döntöttünk, hogy egy asztalhoz ültetjük a Starity és a Trendmagazin vezetjét.
Hennel Ádám is részt vett azon a rendezvényen, ahol az ország legtehetségesebb fodrászai mutatták be munkáikat.
Hennel Ádám a Fix HD magazin msorában beszélt a Trendmagazinról, valamint a jövbeli tervekrl.
avatar
Adrihanna
-
2012.06.19. 18:31
12
ijahj Tiffany =P hahaha ez mks volt =)
bizony bizony sok fellpnk lesz =)
avatar
DrFly
-
2012.06.19. 18:21
11
Ennyi fellp egy ralson? Nem semmi :O
avatar
tiffany
-
2012.06.19. 18:13
10
hahaha persze ossza meg.. n nem osztottam meg, akkor tizedre cskkenne az eslyem :P
avatar
Adrihanna
-
2012.06.19. 10:44
9
lets try =) igazsg szerint n olyan hlye vagyok a szmtgphez, hogy elkldm a mailt s a fik csinlnak onnantl mindent =P hahaha =) szval.... =) passz =) de oszd meg rosszat nem teszel vele senkinek =)
avatar
costa
-
2012.06.19. 03:29
8
n mr bekldtem.. azzal ha kzzteszem n az eslyem? :))
avatar
Adrihanna
-
2012.06.19. 02:24
7
na csak ennyien akartok nyerni???? =O senki nem jn velem bulizni? =(
avatar
sly
-
2012.06.17. 23:31
6
Melyik krhznak ajnlottk fel a rendezvnybl befolyt belpk sszegt a szervezk? (A vlaszt s a bvebb programlistt megtallod, ide kattintva a Trendmagazin cikkben!)

A helyes megfejtst a szerkesztoseg@trendmagazin.hu cmre kldjtek!

Eredmnyhirdets: 2012. jnius 19. (kedd) 19:00


avatar
Huszti
-
2012.06.17. 23:18
5
Hogy lehet jelentkezni a jtkra??
avatar
Adrihanna
-
2012.06.17. 22:51
4
jaja kicsit j lesz =) n mr nagyon vrom =) szerdn dokk beach pntek bed beach szombat le bistro =) aztn kiheverem a melt =P
avatar
crazychic
-
2012.06.17. 22:04
3
omg 100 fellp? :OO
avatar
Adrihanna
-
2012.06.17. 21:20
2
helyes helyes =) jelentkezzetek =) aztn ott tallkozunk =) n tuti ott leszek =) nekem ktelez a jelens =)
avatar
lolly17
-
2012.06.17. 18:47
1
nevezteeeem :)
Nike 'FC Barcelona' gallros pl
A Nike megjelentette az FC Barcelona pólóját, ami megvásárolható szürke, bordó és citromsárga színben is.

Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1987-ben Jasszer Arafat vezetésével megindult az els palesztin intifáda, a Föld elérte az ötmilliárdos népességet, a mozikat pedig meghódította Gordon Gekko.