Trendmagazin

Jótékonysági megnyitó a Dokk Beachen

Shake It on the Beach – Jótékonysági megnyitó

2012.06.16 | Szabó Adrienn

Magazinunk a Dokk Beach csapatával karöltve nyereményjátékot hirdet a Shake It ont he Beach partisorozat nyitó bulijára. Lapunk egy szerencsés nyertesnek két főre szóló belépőt sorsol ki, a részleteket keresd a Starity-n!



Június 20-án indul a nyár legőrületesebb szerdai partisorozata, a Shake It on the Beach. Ez a megnyitó egy kicsit más lesz, mint a többi szerda éjszaka: a belépőkből befolyt összeg teljes egészét a Heim Pál Gyermekkórház Intenzív osztályának ajánlották fel a szervezők. A résztvevőkkel beszélgettünk e különlegesnek ígérkező estéről. Nézzük csak, kik állnak idén színpadra egy nemes cél érdekében!

Már tavaly is hasonló megnyitóval készültetek, miért döntöttetek újból a jótékonysági rendezvény mellett?

Kovács Bertalan és Kőhalmi Krisztián (szervezők): Valóban, a tavalyi kiemelkedően sikeres jótékonysági rendezvény miatt döntöttünk úgy, hogy idén is egy nemes céllal egybefonódó bulival kezdjük a féktelen szerda éjszakákat. Idén még több fellépő énekes, táncos, artista és modell jelezte szándékát, hogy hozzájáruljon a rendezvény sikeréhez. Minden megvan van ahhoz, hogy még a tavalyi megnyitót is fölülmúljuk.

Miért a Heim Pál Gyermekkórház támogatása mellett döntöttetek?

Kovács Bertalan és Kőhalmi Krisztián (szervezők): Mind a szervezők, mind a közreműködők többségének van élménye a kórházzal kapcsolatban. Ha mi annak idején nem kapjuk meg azt a bizonyos ellátást, közérzetet és gondoskodást a kórháztól, lehet, hogy ma nem erősítenénk a bulizó közönség sorait. Az ok csupán ennyi. Muszáj, hogy a jövőben a ma ellátásra szoruló gyerekek is mosolyogva szórakozhassanak, talán pont a Dokk Beachen.

Mit várhat a közönség ettől a rendezvénytől?

Somogyi Kinga (a Dokk Beach üzletvezetője): Hatalmas előkészület előzi meg az estét, több mint 100 fellépő és celeb garantálja a jó hangulatot. A nemes cél érdekében a Dokk Beach csapata egy olyan egyedülálló programot rakott össze, amely páratlan és megismételhetetlen. Már a tavalyi megnyitó is fantasztikusan sikerült, az idei még inkább felejthetetlennek ígérkezik. Aki velünk tart ezen az estén, biztos, hogy hatalmasat fog bulizni, exkluzív környezetben találkozhat kedvenceivel mindamellett, hogy gyerekek gyógyulását segítheti.

Hogyan érintette az Újbóli megkeresés?

Buncsik Ildikó (a Heim Pál Gyermekkórház PR vezetője): Természetesen nagyon örültünk az újbóli megkeresésnek. Nagyon jó érzés látni, hogy a hiedelmekkel ellentétben a mai fiataloknak mennyire helyén van szívük. Van még számos olyan területe a gyermekkórházi munkánknak, ahol jól jönne az ilyen segítség mind a környezet, mind az ellátás tekintetében. Ezért pedig minden közreműködőnek köszönetet mondunk.


Milyen konkrét célok megvalósításában tud segítséget nyújtani Dokk Beach jótékonysági partija?

Dr. Kis Gabriella (a kórház Intenzív részlegének osztályvezető főorvosa): Tavaly egy akkor nagyon fontos eszköz, egy hordozható ultrahangos készülék megvásárlásában való segítség volt az, amiben a támogatás megtestesült. A készülék természetesen azóta is remekül működik osztályunkon és rengeteg gyermeken segíthettünk általa. Idén a támogatás összegét elektromos gyógyszeradagoló pumpákra szeretnénk fordítani, mely szintén elengedhetetlen része a szakszerű ellátásnak, és amely még több gyermek megmentését szolgálhatná.

Milyen érzés részese lenni egy ilyen jótékonysági estnek, mivel fogsz hozzájárulni az est sikeréhez?

Majoros Péter (Majka, énekes): Amint megkaptam a felkérést, azonnal bevéstem a naptáramba a 20-i bulit. Örömteli dolog egy ilyen kezdeményezés részesének lenni. Amikor ilyen felkérést kapok, úgy érzem, nem csupán részese vagyok, hanem rajtam is múlik a rendezvény sikere – ez még inkább ösztönöz. A közönség nem fog csalódni, ezt most megígérhetem, a legjobb zenéimmel készülök és félelmetes show-t csinálok. Szeretettel várok mindenkit június 20-án, szerdán a Dokk Beachen.

A fiatalok körében te vagy az egyik legnépszerűbb R’n’B DJ, szerinted mi az oka ennek?

Revolution (a Dokk Beach egyik rezidens DJ-je): Talán az lehet, hogy az ő nyelvükön próbálok hozzájuk szólni, ami a zene nyelve is. Velük együtt rázom a "nemesebbik felem", illetve ugrálok a pultban, akárcsak ők. Nagyon fontos számomra, hogy megpróbáljam a szettem alatt mindenki igényét egyaránt kielégíteni, értem ezalatt azt, hogy a zenék, amiket játszok egyszerre tükrözzék a csajok és srácok ízlésvilágát és kívánságait.

Nekünk egy party, ami nekik a remény a felépülésre! A Trendmagazin ott lesz, és Ti?

A játékunk lezárult! A szerencsés nyertes:

Fanni Tárnyik

Gratulálunk!