Királycsinálók
Összeállt Romney és Adelson
Munkatársunktól    2015.06.20    0 hozzászólás

Ha Mitt Romney neheztel is Sheldon Adelson­ra, amiĂ©rt finanszĂ­rozta több riválisát a 2012-­es republikánus kampányban, akkor sem mutatja ki. Az egykori kormányzĂł Ă©s Las Vegas legbefolyásosabb, 28 milliárd dollár vagyonnal rendelkező mágnása összeállt annak Ă©rdekĂ©ben, hogy megmutassák, a 2016­-os republikánus elnökválasztási verseny nem hozza majd csődök sorozatát.

Sheldon Adelson még nem
tudja, kinek ad pénzt
Sheldon Adelson még nem tudja, kinek ad pénzt

A Politico szerint Romney Ă©s Adelson egyesĂ­tettĂ©k erőiket, hogy meggyőzzĂ©k az adományozĂłkat, sorakozzanak fel a párt konzervatĂ­v versenyzői mögött. ĂŤgy megakadályozhatják a bizonytalanságokbĂłl kialakulĂł botránysorozatot, ami szörnyű pusztĂ­tást vĂ©gzett 2012­-ben. A Politico elmondása szerint ez akár egy korai záradĂ©kolást is jelenthet a volt massachusettsi kormányzĂł számára. „Fennáll annak is a lehetősĂ©ge, hogy jön valaki, aki erős, akivel egyetĂ©rtek számos ĂĽgyben, majd jön egy másik szemĂ©ly, akit már nem találok olyan vonzĂłnak politikai vagy más egyĂ©b szempontbĂłl sem”­ - mondta Romney az ĂşjságĂ­rĂłknak, majd folytatta: „És ebben a fázisban talán beugrok Ă©n is, Ă©s azon dolgozok, hogy segĂ­tsek annak, akivel inkább összhangban vagyunk, Ă©s ugyanazokban a dolgokban hiszĂĽnk.”

Romney a háttérben
szervezkedik
Romney a háttérben szervezkedik

A jelölteknek a kampány ezen korai fázisában egy dologra van leginkább szĂĽksĂ©gĂĽk: pĂ©nzre. EzĂ©rt valĂłságos versenyfutás zajlik Romney Ă©s a milliárdos Adelson kegyeiĂ©rt. A hat legesĂ©lyesebb republikánus jelölt nem vĂ©letlenĂĽl zarándokolt el az Utah államban lĂ©vő Park City-be (ebben a városban van egyĂ©bkĂ©nt Romney főhadiszállása is) egy csĂşcstalálkozĂłra, ahol Romney kőgazdag politikai adományozĂłit vettĂ©k cĂ©lba. Marco Rubio szenátor, Lindsey Graham szenátor, Chris Christie, New Jersey kormányzĂłja, Scott Walker, Wisconsin kormányzĂłja, John Kasich, Ohio kormányzĂłja, Ă©s Carly Fiorina, a HP korábbi vezĂ©rigazgatĂłja, mind összegyűltek, hogy minĂ©l több pĂ©nzt gyűjtsenek az augusztusban hivatalosan indulĂł kampányhoz.

Ide zarándokoltak a
republikánus jelöltek: Stein Eriksen Lodge Deer Valley -
Park City, Utah
Ide zarándokoltak a republikánus jelöltek: Stein Eriksen Lodge Deer Valley - Park City, Utah

Romney stábja elmondta a Politico­-nak, hogy a háttĂ©rből mindenkĂ©pp rĂ©szt kĂ­ván venni a 2016-­os választáson, abban a remĂ©nyben, hogy megakadályozhatják a párton belĂĽli káoszt, ami szerinte tönkretette a 2012-­es választásokat. Annak idejĂ©n Romneynak sokáig komoly esĂ©lye volt legyőzni Obamát, ám a republikánusok belső megosztottsága miatt az adományok szĂ©tszĂłrĂłdtak olyan tiszavirág-Ă©letű jelöltekre, mint Michele Bachmann, Herman Cain, vagy Rick Santorum.

Fekete Tommy Hilfiger sneaker
A fiatalabb korosztály tagjai nincsenek könnyű helyzetben, amikor minőségi utcai cipőt keresnek maguknak.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A rendszerváltás előtti utolsĂł Ă©vtizedben járunk Magyarországon, már nem diktatĂşra, mĂ©g nem demokrácia. De ennek ellenĂ©re, vagy Ă©ppen ezĂ©rt, számos emlĂ©kezetes film kĂ©szĂĽlt ebben az időszakban.