Pawel Czyzewski Bugatti Gangloff koncepciója
Ilyen Bugattit még nem láttál!
Munkatársunktól    2013.02.28    1 hozzászólás

A lengyel tervező egy lenyűgöző kĂ©tĂĽlĂ©ses Bugattit álmodott meg. Egy 1938-as Type 57 SC Atalante CoupĂ©bĂłl merĂ­tette az ötletet, amelyet egy mai Bugatti Veyron-ba prĂłbált átĂĽltetni. ĂŤgy alakult ki a Bugatti Gangloff koncepciĂłja. Egy olyan autĂł megalkotása volt a cĂ©l, amely sugallja a kĂ©zzel kĂ©szĂĽlt, extrĂ©m luxusautĂłk exkluzivitását.


Formailag sokat örökölt az Atalante CoupĂ©tĂłl, de egyes elemeit a Bugatti jelenlegi csĂşcsmodelljĂ©től kapta: az utastĂ©r, a szĂ©les első sárvĂ©dők Ă©s hátsĂł vállak a Veyront idĂ©zik. A hagyományos, penge alakĂş lĂ©gbeömlő nyĂ­lások, az osztott hátsĂłablaktĂłl a hűtőrácsig vĂ©gigfutĂł nagyon látványos gerincvonal az Type 57 SC-től származnak. Pawel Czyzewski sokfĂ©le szĂ­nt kiprĂłbált mind a kĂĽlső, mind a belső kialakĂ­táshoz, Ă©s mint mondja: „A sok olcsĂł szemĂ©t Ă©s műanyagok korában ritkán látni olyan valamit, aminek lelke van Ă©s szĂ­vbe markol.”

A Bugatti egyĂĽlĂ©ses TypeZero tanulmánya után, amelyhez a francia tervező az 1935-ös modellhez nyĂşlt vissza, most a lengyel tervező is megmutatta, hogy hogyan lehet rĂ©gi vonalak Ă©s stĂ­lusok alkalmazásával alkotni valami szemet gyönyörködtetőt, mely egyben modern hatást is kelt.

avatar
DrFly
-
2013.03.05. 19:24
1
A hátsó részével még kezdhettek volna valamit, de oldalról király!
Fekete D&G sneaker
A Dolce&Gabbanával ellentétben a D&G 2012-es új kollekciójában túl sok használható utcai/hétköznapi cipőt nem találunk, kivétel ezt itt.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
1986-ot egy negatĂ­v szimbĂłlummá vált katasztrĂłfa, a Csernobil-i atomreaktor robbanása árnyĂ©kolta be, az Ă©v egyik legnagyobb slágere a 'Rock me Amadeus' volt, Tom Cruise főszereplĂ©sĂ©vel pedig a Top Gun hĂłdĂ­totta a mozikat.