Videós összefoglaló
Piacon a legjobb budapesti étkezdék
5 hozzászólás
Kocsis Katica / Molnár Gergely    2012.09.23

Legjobb hamburgeres, gyrosos, kĂ­nais, szendvicses, osztriga-kaviár-pezsgő, lángos, gofri, kĂ©zműves fagyi, bor, kĂ©zműves sör, kávĂ©, 15 blogger, sztársĂ©fek, vadonatĂşj Ă©ttermek, gyerekfőzőverseny – ezzel a szlogennel indult Ăştjára az első Street Food Show fesztivál a Hold utcai Vásárcsarnokban, ami a tavalyi Food Show egy emberközelibb Ă©s barátságosabb formája.


Hatalmas a tömeg Ă©s hihetetlen intenzĂ­v illatok terjengenek a levegőben, mikor megĂ©rkezĂĽnk vasárnap dĂ©lután a csarnok felső szintjĂ©re, ahol már javában folyik a fesztivál. A show Ă­gĂ©retĂ©hez hĂ­ven rendkĂ­vĂĽl szĂ©les palettával várja az Ă©rdeklődőket: van itt a hĂ©tköznapi lángostĂłl kezdve az egĂ©szen exkluzĂ­v kaviárig minden. És termĂ©szetesen mind elĂ©rhető áron. A rengeteg Ă©telkĂĽlönlegessĂ©g közĂĽl mi is alig tudunk választani, hogy mit is lenne Ă©rdemes megkĂłstolni. VĂ©gĂĽl a HĂşspatika specialitását, a mangalica lapockával Ă©s erdei gombakrĂ©mmel töltött molnárkás szendvicset szemeljĂĽk ki, ami maximálisan beváltja a hozzá fűzött remĂ©nyeinket. Wang mester szakácsai fafĂĽlegombával kĂ­nálnak minket, ami rendkĂ­vĂĽl Ă©rdekes állagával Ă©s Ă­zharmĂłniájával bizsergeti Ă©rzĂ©keinket. Lefi nĂ©ninek pedig hálásak vagyunk finom görög sĂĽtijĂ©Ă©rt, ami tökĂ©letes lezárása az Ă©teleknek.Így telt a mi Street Food Show-nk. Hogy mi is pontosan ez a rendezvény és milyen éttermek képviselték magukat szeptember 7 és 9 között a Hold utcai Vásárcsarnokban, azt rövid videoösszeállításunkból ti is megtudhatjátok.

avatar
Nora16
-
2012.09.25. 11:53
5
Lefi néni sütije mi volt? :)
avatar
vicany
-
2012.09.25. 09:36
4
fincsi lehetett :)
avatar
Szeki
-
2012.09.24. 11:26
3
Jó lett a video :D elég sokan voltak
avatar
littlebunny
-
2012.09.23. 21:12
2
a bloggerek közül kik voltak kint?
avatar
Shadow88
-
2012.09.23. 18:28
1
erre jó lett volna kijutni!
Dolce&Gabbana kék farmer
A sok koptatott, agyonszaggatott "trash style" nadrág mellett szerencsére találunk elegánsabb, visszafogott farmereket is a Dolce&Gabbana kollekciójában.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A nyolcvanas évek derekán a világ országai fokozatosan demokratizálódtak: Brunei elnyerte függetlenségét, és Uruguay-ban is demokráciát kiáltottak ki a diktatúra helyett.