Újra megnyitja kapuit a Hajógyári Sziget rózsaszín ékszere
Pink! The Club – party egy nemes célért
35 hozzászólás
Szabó Adrienn    2011.09.20

A kĂ­vĂĽl-belĂĽl csillogĂł szĂłrakozĂłhely most a Dokk Beach-hez hasonlĂłan egy jĂł cĂ©l Ă©rdekĂ©ben hirdet partyt. A Season Opening alkalmával egy jĂłtĂ©konysági rendezvĂ©nyt szerveznek a Heim Pál GyermekkĂłrház IntenzĂ­v osztályának támogatásáért, melyen minden egyes belĂ©pőjeggyel a kĂłrházat támogathatjuk. A szervezők közel 100 fellĂ©pővel kĂ©szĂĽlnek a kĂĽlönleges Ă©jszaka alkalmával; Ă©nekesek, táncosok, celebek, modellek Ă©s mĂ©g sokan mások fognak össze egy nemes cĂ©l Ă©rdekĂ©ben. Számunkra egy áttáncolt Ă©jszaka, pár ezer forint, kedvenc szĂłrakozĂłhelyĂĽnk megnyitĂłja, kinek mi; nekik viszont egy hatalmas segĂ­tsĂ©g egy lĂ©pĂ©ssel közelebb kerĂĽlni a gyĂłgyuláshoz. A fellĂ©pők közt láthatjuk VV BĂ©cit (Young-G), SzĂ©les Izabellát, VV AnikĂłt, DĂĽkit, a VVN modelleket, a New Dance World táncosait Ă©s a Budapesti Brazil Tánccsapatot. TermĂ©szetesen, mint minden pĂ©ntek este tökĂ©letes hangulatárĂłl, Ă­gy 23-án pĂ©nteken is DJ O’neal Ă©s Revolution gondoskodnak majd a kellemes muzsikákrĂłl. A belĂ©pő pedig csekĂ©ly 500 Ft a hölgyeknek, az uraknak pedig 1000 Ft.


Hogy hol kerĂĽl sor a rendezvĂ©nyre? - Pink! The Club, a HajĂłgyári Sziget Ă©kszere, az R’n’B tĂ©li birodalma. A sziporkázás, csillogás, fĂ©nyek Ă©s ragyogás mind tökĂ©letesen jellemzik a sziget tĂĽndöklő, kis rĂłzsaszĂ­n kincsĂ©t, a Pink!-et. Hello California! MegĂ©rkeztĂĽnk Los Angelesbe Ă©s annak egyik legpuccosabb szĂłrakozĂłhelyĂ©re, ugyanis a 2 Ă©ves Pink!-nek hála egy-egy Ă©jszakára a rhime and blues nagyjainak hazájába repĂĽlhetĂĽnk el. BeyoncĂ© Ă©s Jay Z bőrĂ©be bĂşjhatnak a szerelmes párok, Alicia Keys vagy Kelly Rowland lehet egy Ă©jszakára bármelyik dĂ­vajelölt, de a fiĂşk sem maradnak ki a jĂłbĂłl egy Ă©jszakára tietek lehet Chris Brown vagy a G Unit valamelyik sztár rapperĂ©nek szerepe.


Budapest egyik legizgalmasabb szĂłrakozĂłhelyĂ©ben valĂłsul meg ez a csodás álom, a Pink!-ben. Mondanom sem kell, hogy a legdominánsabb szĂ­n ebben a kis birodalomban a rĂłzsaszĂ­n. Hatalmas arany kĂ©pkeret Ă©s orchideákkal dĂ­szĂ­tett plazmafal vár ránk a kis Ă©kszer belsejĂ©ben. A bejáratot el sem tudnánk tĂ©veszteni, a hatalmas, világĂ­tĂł Pink! feliratnak hála. A party kĂ©t szinten zajlik, a földszinten a fő tánctĂ©r Ă©s a kristály állĂłlámpákkal dĂ­szĂ­tett DJ pult fogad.


Az emeleten a fĂ©nyzuhatag fĂĽggönyök gondoskodnak a hangulatvilágĂ­tásrĂłl Ă©s hatalmas kanapĂ©k egy pár perces, komfortos szusszanásrĂłl, mĂ­g fel nem csendĂĽl egy Ăşj, ismerős dallam. Nem csak a belső tĂ©r kialakĂ­tására szenteltek kĂĽlönös figyelmet, a legaprĂłbb kiegĂ©szĂ­tő elemek is gondosan lettek kialakĂ­tva. Ha csak a 700 Swarovski kristállyal dĂ­szĂ­tett mikrofont emlĂ­tem meg, mĂ©g nagyon az alapoknál tartok a luxuselemek felsorolásában.


A szombat Ă©jszakák hangulatárĂłl termĂ©szetesen a Peaches And Cream csapata gondoskodik, de pĂ©nteken is már javában zajlik az Ă©let a Pink!-ben – Ă­gy lesz ez most pĂ©nteken is. A Dancer’s Fridays party sorozat kĂ©sztet arra, hogy dobjunk egy laza jobbost a hĂ­res-neves H-hĂ­d után. Az R’n’B Ă©s hiphop mesterei állnak minden pĂ©ntek este a pörgős dallamok szolgálatába Ă©s szĂłrakoztatnak ĂĽtős track list-ekkel. Azt hiszem, eddig is sejtettĂ©tek, hogy a hazai R’n’B világ szuperduĂłjárĂłl beszĂ©lek, azaz, a DJ Revolution Ă©s O’Neal alkotta kettősről, akik pĂ©ntekenkĂ©nt szĂłrakoztatnak majd bennĂĽnket.


A hangulat a hazai sztár lemezlovasok mellett garantált, de miĂ©rt is ne fűszereznĂ©k meg egy kis show-val a budapesti esteket? A profi táncbemutatĂłk, ahogyan a Pink! nyári tesĂłjának (Dokk Beach) táncterĂ©ről, Ă­gy innen sem maradhatnak el. Persze a fĂ©lprofik, vagy amatőrök is megmutathatják tudásukat a nagy közönsĂ©gnek pĂ©ntekenkĂ©nt. ĂŤgy ismĂ©t Amerikában kötĂĽnk ki, mĂ©ghozzá egy pezsdĂ­tő „dance battle” kellős közepĂ©n.

Felkérném a Kedves Olvasóinkat, hogy aki csak teheti, támogassa a rendezvényt és látogasson el a Pink! jótékonysági megnyitójára, szeptember 23-án, most PÉNTEKEN, 22 órától. Mi ott leszünk, és Ti?

Kapcsolódó cikkek
A Dokk Beach, a HajĂłgyári Sziget egyik legnĂ©pszerűbb szĂłrakozĂłhelye. Kicsiny hazánkban itt dobog az R’n’B szĂ­ve egĂ©sz nyáron...
4,356,900 Huf / 14,100 Eur
Kristen Stewart megjelenĂ©sĂ©t igen erős kritikák szokták Ă©rni, lezser, könnyed, laza hĂ©tköznapi viseletei miatt. SzĂĽletĂ©snapja alkalmábĂłl egy rövid összeállĂ­tást olvashattok a legemlĂ©kezetesebb ruháirĂłl.
Mivel az utĂłbbi időkben egyre gyakrabban esik szĂł ilyen-olyan mĂłdon a bulvármĂ©diárĂłl, ezĂ©rt Ăşgy döntöttĂĽnk, hogy egy asztalhoz ĂĽltetjĂĽk a Starity Ă©s a Trendmagazin vezetőjĂ©t.
Oldalunkon hamarosan egy nagyobb összefoglalĂł Ă­rás jelenik meg az idĂ©n április 9-Ă©n 21. Ă©letĂ©vĂ©t betöltő Kristen StewartrĂłl. Ennek kapcsán a Trendmagazin a hazai rajongĂłi közössĂ©gekkel egyĂĽttműködve szĂĽletĂ©snapi ajándĂ©kcsomagot kĂĽld Kristennek!
avatar
Adrihanna
-
2012.02.02. 18:48
35
Kedveseim! Holnap brazil táncshow =) és havonta egyszer rendkívül színvonalas divatshow-val fogja szórakoztatni a közönséget a Hajógyári Sziget rendezvényszervező csoportja ;) hajshow, divatshow, a hétvégén az UP! The Clubban megismerkedhettünk egy új férfi márkával is =) profi fodrászok sminkmesterek gondoskodnak róla, hogy a modellek tökéletesek legyenek =) nagyon élveztem a szombati showt! nagyon feldobta a partyt! aki nem látta sem maradt le semmiről, mert a fotókat láthatjátok a clubinfo.hu-n =) február közepe-vége felé jelentem majd az új helyszínt ;) márciusban szinte biztos, hogy a nagy kedvencemben (Pink! The Club) találozunk. én minden alkalommal ott leszek és akár a magazinnal kapcsolatban is szívesen váltok pár szót veletek =) a holnapi rendezvényen nem biztos, hogy megtaláltok, de havi egyszer a bemutatókon végig ott leszek =) nyáron meg aztán olyan hangulatot varázsolnak a szervezők, hogy leesik az állatok! =) Bed Beach, Dokk Beach <3 hmmm... jövünk!!! elhozzuk a jó kis floridai californiai feelinget =)
avatar
Adrihanna
-
2011.09.24. 20:27
34
na kihevertem =) atomjó volt =)
fellépőkhöz mit szóltok?
nem neteztem... hát csajok leopárdos koktélruciba voltam, mondtam drágáim =)))) ;))))
pedig amúgy direkt leficcentem a VIPből csomószor meg ott mászkálunk =)
O\'neal és Revo már megint a szívembe lopta magát... de ők minden este.. =) elkezdődött pár retro r\'n\'b favoritom =) és nagyon happy voltam =)
én amúgy már fél10kor ébren voltam kipattant a szemem és utána délig döglődtünk az ágyban =) hehe.... nagyon jó hétvége volt eddig =)
és a tegnap estének hála jó sok szupi interjúnk lesz a jövőben =)))))
avatar
alawa
-
2011.09.24. 16:40
33
akik ott voltak még most is alszanak :)))))
avatar
gabesz21
-
2011.09.24. 13:53
32
milyen volt az este? ;)
avatar
miley16
-
2011.09.23. 22:59
31
one_girl nem hiszem h ott pont netezni fog:)
avatar
one_girl
-
2011.09.23. 22:31
30
Adri te merre vagy? mi a bejaratnal :))
avatar
gery
-
2011.09.23. 18:07
29
Indulás! :D
avatar
Adrihanna
-
2011.09.23. 12:50
28
embereeeeek!!!! =) már csak órákat számolunk =) ne feledjétek!!! 22:00, kinyitja kapuit újra a Hajógyári Sziget rózsaszín szépsége, a Pink! =)))) wohoooooo =) kedvcsinálónak kedvenc koleganőm Ne-yo és Pitbul számokat ajánl nektek.... én a csajoknak egy Beyoncé, Eve, Mary J Blige számot ajánlanék =) jó szórakozást.... ott találkozunk!!!!! ;)))))
avatar
Adrihanna
-
2011.09.22. 16:03
27
na emberkéim már csak egy nap és pár óra =)....
semmiről nem csúszott le senki! köszönöm azoknak akik megosztották fbon! de még gyűljünk gyűljünk TMesek!!!! =) remélem sokan leszünk =))))) tiszta izgis =)
avatar
Szeki
-
2011.09.22. 14:54
26
Shadow88: Ja csakis! :D
avatar
Adrihanna
-
2011.09.21. 23:16
25


wohooooo!!! =) ennyi hozzáfűznivalóm van =)
avatar
Adrihanna
-
2011.09.21. 22:25
24
hehe =) ennyire ijesztő vagyok, hogy csak messziről lehet nézni?? =) hát jóóóó =P
avatar
Adrihanna
-
2011.09.21. 22:25
23
hehe =) ennyire ijesztő vagyok, hogy csak messziről lehet nézni?? =) hát jóóóó =P
avatar
Shadow88
-
2011.09.21. 17:07
22
Adrit távcsővel fogjá figyelni a lányok :DD
avatar
Adrihanna
-
2011.09.21. 16:43
21
ohhho Canga! tudod hányan jönnek hatalmas táskákkal? rengetegen...
Andy: neeeem-nem =) csak egyszerűen szeretem =) meg jó lesz összefutni pár olvasóval =) amúgy egy jótékonysági rendezvény bevételében az a lényeg, hogy adományként eljuttatják annak, aki a megajándékozott fél szóval hogyan részesedhetnék? =P (de tom csak vicc volt csak adtál lehetőséget, hogy újra kiemeljem, hogy ez egy jótékonysági megnyitó =))) )
avatar
andy
-
2011.09.21. 15:18
20
Adri mennyire rámozdultál erre :) részededést fizet a club hehe?? :D
avatar
Canga
-
2011.09.21. 13:24
19
Nem jó a nagy motyó ez tuti!De minek? Nem túrázni készül az ember:)
avatar
Adrihanna
-
2011.09.21. 11:25
18
már csak 2 nap =) remélem készültök...
csajok!!! meg van már a haj-smink-ruci terv? =) nekem kész van! persze van A és B verzióm azaz jó és rossz idős verzióm... nem mintha bent nem lenne tök mindegy =)
fuuuh viszont egyet nem ajánlok több okból sem!!!!
NE GYERTEK NAGY TÁSKÁVAL!!!
1. alapból ugye ellenőrzés van biztonsági okokból... na nekem a múltkor újságíróként (!) a hatalmas LVm jól megnézték =P (aminek bevallom örültem mert tudtam, hogy ügyelnek a biztonságra...)
2. lehetetlenség egy nagy táskával 2 percnél tovább idegbajmentesen táncolni.... mert minden irányból lökdösik és stb...
3. ha leteszed valahova a földre, minden babonás azonnal a nyakadba lihegi hogy kimászik a pénzed bár én még nem láttam pénzt mászkálni... és óvhatatlanul rálépnek a tömegbe a földön ha magad mellé ledobod...
4. nem tudod ott hagyni senkire... ilyen tömegbe pedig épp elme nem hagyja ott felügyelet nélkül sehol a táskáját
5. ha fiúkkal jössz... garanciát vállalok, hogy iPhone-telefon-pénztárca-lakáskulcs-kocsikulcs-személyi és egyéb megőrzőhellyé váltok.... =) tapasztalat =P
......bár az 5ös pont még jól jöhet =P
a lényeg, hogy egy clatch vagy bármilyen mini party táska az amit én támogatnék....
avatar
Adrihanna
-
2011.09.20. 21:52
17
na cmooon mi várunk Titeket =)))) sokan lesznek az biztos... gyertek nyitásra és akkor bizti be fogtok jutni simán =) de tudjátok itt nagyon figyelnek arra, hogy csak annyi főt engednek be amennyi szabályos meg okés =)
avatar
miley16
-
2011.09.20. 21:38
16
lets gooooooo :))
avatar
horvath_tamas
-
2011.09.20. 21:22
15
Biztos sokan lesznek. :) Jó a tudat hogy aki vált egy jegyet az egyben támogatja a beteg gyermekeket!
avatar
bigyo92
-
2011.09.20. 19:15
14
nagy tömegre lehet számítani a megnyitón!
avatar
sweetie
-
2011.09.20. 18:13
13
én nem tudok ott lenni de szóltam páraknak! jó hogy a kórháznak megy a bevétel..
avatar
Adrihanna
-
2011.09.20. 17:18
12
az sajnos alap ha én lemegyek valahova =) én a VIPbe leszek és bárki hozzám szólhat, nem harapok... aki túlordítja a zenét a fülembe azzal elkiabálok 2-3 percet =) vagy egy leopárdos koktélruhában vagy egy feketében leszek =) még nem döntöttem el.... =) aztán lehet mire odaérek 3szor átöltözök mert rám ez igen jellemző =P
avatar
Karessz
-
2011.09.20. 17:10
11
Úgyse fognak merni odamenni hozzád, de a tömeget figyeld mert biztos lesz pár tekintet feléd :D
avatar
Adrihanna
-
2011.09.20. 16:46
10
szupi!!!! =) de jó lesz találkozni Veletek =)
avatar
Tissy
-
2011.09.20. 16:42
9
megyek! kosz az infókat!
avatar
Adrihanna
-
2011.09.20. 16:25
8
csodaszép =) én azért is támogatom ennyire mert igényes zene szól =) hozzám az r\'n\'b világa áll a legközelebb... feka zene feka stíl feka életérzés stb =))))) úgyhogy gyerteeeeeeeeeeeek!!!
avatar
zZz
-
2011.09.20. 16:24
7
Adri :)) jol hangzik.... nagyon szep stilusos ez a Pink
avatar
Adrihanna
-
2011.09.20. 15:46
6
szupi szupi =) aki jön és lát okvetlen integessen legalább oda, hogy olvasónk =)
csúcs este lesz amúgy =) Revo és O\'neal valami fergeteges hangulatot csinálnak alapból és ha még rádobnak a fellépők .... áh nagyon jó lesz =) garantálom =)
Kék Just Cavalli pénztárca
Fiatalos pénztárca a Just Cavallitól. A kék szövetet jól látható JC logókkal látták el, belül pedig kártyáknak, fémpénznek és papírpénznek is van helye.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
1987-ben Jasszer Arafat vezetĂ©sĂ©vel megindult az első palesztin intifáda, a Föld elĂ©rte az ötmilliárdos nĂ©pessĂ©get, a mozikat pedig meghĂłdĂ­totta Gordon Gekko.