Trendmagazin

Polanski filmet rendezett a Pradának

A Cannes-i fesztiválon mutatták be a kisfilmet

2012.05.24 | Nagy Anna

A Prada tovább erősíi brandjét a médiában – az egyre színvonalasabb kampányfotók és a megújult weboldala után most egy rövidfilmmel kedveskedett a divatrajongóknak.

A három perces filmet Roman Polanski rendezte, aki olyan produkciókkal tette le névjegyét Hollywoodban, mint A zongorista, vagy A kilencedik kapu. A Pradának szánt filmben mindössze két brit színész játszik, Helena Bonham Carter és Ben Kingsley. A rövid alkotásban egy gazdag hölgy szokásosnak tekinthetően felkeresi pszichiáterét, akivel minden gondját-baját megosztja. Ezúttal egy rossz álmot kezd el mesélni a nő, ám az elegáns doktor figyelmét elvonja a tárgytól a nő méregdrága kabátja, ami annyira megtetszik az orvosnak, hogy még férfi létére is felpróbálja magán a lila bundát. Ezután már talán sejthető, hogy a Prada jól ismert szlogenjével zárul a film.



A Therapy című kisfilmet az idei Cannes-i fesztiválon mutatták be és a hírek szerint a közönségnek elnyerte a tetszését, így elképzelhető, hogy a későbbiekben újabb alkotások jelennek meg a Prada háza tájáról.