Mostantól kedvenc ékszerünk is segít a tájékozódásban
Porsche Design Compass Watch
3 hozzászólás
Oroszvári Péter    2011.08.04

A Professor Ferdinand Alexander Porsche által 1978-ban tervezett világelső iránytűs karĂłrája inspirálta a Porsche Design-t arra, hogy elkĂ©szĂ­tsĂ©k a modell 21. századi, modern változatát.


A P’65420 Compass Watch tokja feketĂ©re festett titániumbĂłl kĂ©szĂĽlt, a számlap jelzĂ©sei Ă©s az Ăłra- illetve percmutatĂł pedig fehĂ©rek, Ă­gy a piros másodpercmutatóé a szerep, hogy egy kis szĂ­nt vigyen a praktikus eszközbe. A számlapot felhajtva pillanthatjuk meg az iránytűt. Ez kivehető a tokjábĂłl, Ă­gy a kezĂĽnkben tartva folyamatosan figyelhetjĂĽk, ha viszont csuklĂłnkon hagyjuk, a számlap hátulján találhatĂł tĂĽkör segĂ­ti a leolvasását.


A limitált, 911 darabos karĂłrában 42 Ăłra időtartalĂ©kkal rendelkező svájci mechanika ketyeg, Ă©s 50 mĂ©terig vĂ­zállĂł. Az ára egyelőre ismeretlen, de valĂłszĂ­nűleg nem a hĂ©tvĂ©gi turisták fogják Ăştmutatásra használni.

avatar
Sonic
-
2011.08.06. 23:02
3
Ötletes kis óra!
avatar
mandark
-
2011.08.06. 22:14
2
jaja, bár én a titánium miatt nem lennék benne ennyire biztos!
avatar
Chello
-
2011.08.06. 21:49
1
A képet nézve a súlya is alacsony lehet a többi svájcihoz képest.
Fiatalos D&G zakó
A sok fényes, feltűnő dizájnerzakó között szükségünk lehet visszafogottabb darabokra is, amiket sokféle ruhával párosíthatunk. Ilyen ez a sötétkék D&G sportzakó is.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A folyamatosan kiĂşjulĂł izraeli-arab konfliktus 1982-ben egy Ăşjabb fordulĂłponthoz Ă©rkezett, közben Michael Jackson Thriller cĂ­mű albuma világsikert Ă©rt el, Steven Spielberg E.T.-je pedig Golden Globe-ot nyert.