Tbb mint 12 ezer esemny kzl vlaszthatunk
Programajnl a londoni olimpia idejre
0 hozzszls
Munkatrsunktl    2012.06.27

Mit csináljon az, aki Londonba utazik az olimpia idején, s nem csak a versenyszámokra kíváncsi? Hova üljünk be és mit ne hagyjunk ki? Összegyjtöttünk néhány különleges programlehetséget.


A legfontosabb dátum, amit érdemes bevésni a naptárba annak, aki átruccan Londonba a nyáron: július 27. Ezen a napon zajlik az ötkarikás játékok nyitóceremóniája, innentl kezdve már valószínleg telt ház lesz a legtöbb szálláson, a pubokban és tömegjelentek várhatóan az utcákon, köztereken is, fleg Kelet-Londonban az Olimpiai Park környékén.

Az olimpia idszakában London egy pezsg fesztiválvárossá alakul át, több mint 12 ezer eseményt szerveznek mintegy 900 fellépvel. A programok június végétl szeptemberig tartanak, nyomon követhetek a fesztivál honlapján. A legígéretesebbnek Wayne McGregor, a Királyi Balett koreográfusa által összefogott gigaprogram ígérkezik a Trafalgar téren, ahol 2000 táncos indítja el a Big Dance nev rekordsorozatot, ami az összes szigetországit mozgásra hívja.


Aki bírja a jamaikai lazaságot, annak a Puma Yard a legjobb célállomás. A kelet-londoni Boiler House-t teljesen átalakították, a hátsó kertben autentikus jamaikai konyhával, strandbárral, hatalmas kivetítkkel és közösségi programokkal találkozhatnak a látogatók. Akár sebességüket is összemérhetik a világ leggyorsabb emberével, Usain Bolttal egy gyorsasági teszt segítségével, de lesz Groove Armada, Gyptian és Professor Green koncert is.


A divat szerelmeseinek kihagyhatatlan program a Viktoria and Albert Museumban a kiállítás brit alkotók és olyan divattervezk munkáiból, mint Hussein Chalayan és Jeremy Deller. Az olimpia nyitóceremóniáján lép fel az örökzöld Duran Duran, a wales-i rockbanda, a Stereophonic, de a tinibálvány Paolo Nutini, de rajtuk kívül sok más szupersztár ad koncertet Londonban.


A Potters Fields Olimpai Központtól egy köpésre, a Unicorn Színházban, ami tulajdonképpen nem is egy színház, hanem egy hatalmas közösségi központ, olimpiai pihenzónát alakítanak ki, ahol akár sötét szobákban, kényelmes fotelekben lehet megtekinteni az aktuális sporteseményeket. Akinek mégiscsak low-budget szurkolni támad kedve, megnézheti az olimpia kültéri eseményeit, ahová nem kell jegyet venni, mint például a maratoni futás a legfbb londoni nevezetességek környékén, vagy a triatlon a Hyde Parkban.sára.

Kapcsold cikkek
Az angol fvárosban így is nagyon magasak az ingatlanárak, de elemzk szerint ebben az évben további rohamos drágulás várható, így megn az alternatív megoldásokat keresk száma.
7,632,300 Huf / 24,700 Eur
11,587,500 Huf / 37,500 Eur
A Trendmagazin tavaly már bemutatta az Andrássy úton található Zegna szalont. A cikk nagyon nagy visszhangot váltott ki, éppen ezért úgy láttuk, van értelme egy újabb interjúnak is ebben a témakörben. Kolozsvári Zsuzsával, az Ermenegildo Zegna üzletvezetjével Hennel Ádám beszélgetett.
Megszerveztük. Azaz elintéztük, hogy a hazai rajongói közösségek a Trendmagazin segítségével üzenhessenek kedvencüknek. 
Az utóbbi idben számtalan kérdés merült fel a Trendmagazinnal kapcsolatban, amikre most megérkeztek a válaszok!
Cpagallros Just Cavalli ing
Árkategóriájának egyik legjobb terméke ez a Just Cavalli ing, ami azúrkék színével és cápagallérjával szinte minden módon viselhet.

Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Amikor mindenki két számmal nagyobb fels ruhát, de szk nadrágot hordott, amikor a férfiak nagy részének is nies frizurája volt, amikor egy mobiltelefon akkora volt, mint ma egy laptop, na akkor dúlt a huszadik század legnagyobb kulturális forradalma.