Menekülnek az egykulcsos adótól
Putyin: 2013-ban bevezetjük a luxusadót
4 hozzászólás
Munkatársunktól    2012.12.22

2013 első felében megvalósítják a luxusadó tervét Oroszországban. Az adót sok más egyéb között a nagy értékű ingatlanokra és luxusautókra is kivetik majd - ezt Vladimir Putyin orosz elnök jelentette be idei évértékelő beszédében.


Putyin szerint erre szükség van, hogy eltörölhessék az egykulcsos jövedelemadót. „Nem tehetünk mást, mint adót vetünk ki az átlagon felüli fogyasztásokra”- mondta Putyin. Az orosz elnök még januárban vetette fel először a luxusadó kivetésének ötletét nagy értékű ingatlanokra és felső-kategóriás autókra.

Luxusautók Moszkvában
Luxusautók Moszkvában

Az orosz pénzügyminiszter, Anton Siluanov, röviddel a bejelentés után sajtótájékoztatót tartott, hogy elmagyarázza, hogyan fog ez az adó megvalósulni. Az autókra a lóerők alapján fogják megállapítani a luxusadót és azt a közlekedési adóval együtt kell majd fizetni. Az ingatlanok adója az aktuális piaci értékük alapján kerül meghatározásra. A luxusadó bevezetését segítő törvényjavaslatot már március elsején benyújtották a Oroszország törvényhozói.

avatar
greenclub
-
2012.12.23. 15:00
4
Fizethetnek az oligarchák :P
avatar
Bonanza
-
2012.12.22. 21:29
3
Saját magát is megadóztatja vajon?????
avatar
Attilaa
-
2012.12.22. 20:08
2
Putyinnak is lesz mit fizetni a kis játékszerei után:D
avatar
Chris
-
2012.12.22. 14:03
1
Eszerint ott se működött az egykulcdos adó.
A.P.C. kockás zakó
Az A.P.C. új kollekciójának egyik legmodernebb és legfiatalosabb zakója most megvásárolható a Saks Fifth Avenue segítségével.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Hazánkban kikiáltották a Magyar Köztársaságot, az USA 41. elnökeként beiktatták George H. W. Bush-t, Tim Burton Batmanje pedig letarolta a mozikat.