Menekülnek az egykulcsos adótól
Putyin: 2013-ban bevezetjük a luxusadót
4 hozzászólás
Munkatársunktól    2012.12.22

2013 első felĂ©ben megvalĂłsĂ­tják a luxusadĂł tervĂ©t Oroszországban. Az adĂłt sok más egyĂ©b között a nagy Ă©rtĂ©kű ingatlanokra Ă©s luxusautĂłkra is kivetik majd - ezt Vladimir Putyin orosz elnök jelentette be idei Ă©vĂ©rtĂ©kelő beszĂ©dĂ©ben.


Putyin szerint erre szĂĽksĂ©g van, hogy eltörölhessĂ©k az egykulcsos jövedelemadĂłt. „Nem tehetĂĽnk mást, mint adĂłt vetĂĽnk ki az átlagon felĂĽli fogyasztásokra”- mondta Putyin. Az orosz elnök mĂ©g januárban vetette fel először a luxusadĂł kivetĂ©sĂ©nek ötletĂ©t nagy Ă©rtĂ©kű ingatlanokra Ă©s felső-kategĂłriás autĂłkra.

Luxusautók Moszkvában
Luxusautók Moszkvában

Az orosz pĂ©nzĂĽgyminiszter, Anton Siluanov, röviddel a bejelentĂ©s után sajtĂłtájĂ©koztatĂłt tartott, hogy elmagyarázza, hogyan fog ez az adĂł megvalĂłsulni. Az autĂłkra a lĂłerők alapján fogják megállapĂ­tani a luxusadĂłt Ă©s azt a közlekedĂ©si adĂłval egyĂĽtt kell majd fizetni. Az ingatlanok adĂłja az aktuális piaci Ă©rtĂ©kĂĽk alapján kerĂĽl meghatározásra. A luxusadĂł bevezetĂ©sĂ©t segĂ­tő törvĂ©nyjavaslatot már március elsejĂ©n benyĂşjtották a Oroszország törvĂ©nyhozĂłi.

avatar
greenclub
-
2012.12.23. 15:00
4
Fizethetnek az oligarchák :P
avatar
Bonanza
-
2012.12.22. 21:29
3
Saját magát is megadóztatja vajon?????
avatar
Attilaa
-
2012.12.22. 20:08
2
Putyinnak is lesz mit fizetni a kis játékszerei után:D
avatar
Chris
-
2012.12.22. 14:03
1
Eszerint ott se működött az egykulcdos adó.
Salvatore Ferragamo 'Boston' utazótáska
A Salvatore Ferragamo márka talán nem túlzottan ismert hazánkban, ám nyugodt szívvel ajánlom termékeiket.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A rendszerváltás előtti utolsĂł Ă©vtizedben járunk Magyarországon, már nem diktatĂşra, mĂ©g nem demokrácia. De ennek ellenĂ©re, vagy Ă©ppen ezĂ©rt, számos emlĂ©kezetes film kĂ©szĂĽlt ebben az időszakban.