3200 dollárba kerül
Radiátor az Eiffel-torony mintájára
0 hozzászólás
Munkatársunktól    2012.12.11

Mi jut eszedbe először Párizsról, a fények városáról, a gasztronómia fellegváráról, a divat világ központjáról? Az Eiffel-torony lenyűgöző látványa? Ha szeretnéd a közeledben érezni Párizst anélkül, hogy el kellene utaznod, van egy nagyszerű megoldás a számodra.


Egy radiátor, ami az Eiffel-tornyot formázza és nagyon egyszerűen beépíthető a lakásodba. A minőségi rozsdamentes acélból készült radiátort kézzel hegesztették tapasztalt szakemberek. Csodás egyedi és egyben szokatlan dizájnjával különleges dísze lehet a nappalidnak amellett, hogy még a családi fészek melegét is szolgálja. A 2735 KJ-os teljesítménnyel nagyon jól oldja meg a fűtési feladatát. Meg is világíthatod hátulról, hogy még impozánsabb látványt nyújtson. Ez a romantikus és hasznos darab 3200 dollárért a tied lehet.


Ha Párizs romantikájára vágysz, ezentúl bármikor megkaphatod, ha beépíted az Eiffel-torony radiátort a lakásodba. Falazd be a kandallót, és tedd a helyére ezt a radiátort, ha van egy ilyened, a kandallódra már úgy sem lesz szükséged...

Cimkék: dizájn, lakás, luxus, otthon,
Paolo Pecora kabát bőrdíszítéssel
Az itt látható Paolo Pecora szövetkabát már első ránézésre is magával ragadó, hiszen a szürke színt barna bőrdíszítésekkel dobták fel a tervezők.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
Javában dĂşlt a salvadori polgárháborĂş, a továbbra is forrongĂł Közel-Keleten az izraeli lĂ©gierő meglepetĂ©s csapást mĂ©rt az iraki atomerőműre, megalakult a Music Television Ă©s az első Indiana Jones-film is mozikba kerĂĽlt.