Minden idők legjobb évét zárták idén januárban
Rakétaként emelkedik a Prada profitja
1 hozzászólás
Váradi Zoltán    2012.03.31

NĂŠhĂĄny ĂŠve mĂŠg sokan temettĂŠk a tĂśbb tekintetben is lejtőre kerĂźlt PradĂĄt, most viszont minden idők legjobb ĂŠvĂŠt zĂĄrta januĂĄrban a vĂĄllalat – derĂźlt ki a most nyilvĂĄnossĂĄgra hozott adatokbĂłl.

Látványos Prada üzlet
Tokióban
Látványos Prada üzlet Tokióban

Az olasz luxusmĂĄrka 72.2%-kal haladta meg az előző ĂŠvi eredmĂŠnyĂŠt, ami egyĂŠrtelműen mutatja, hogy a cĂŠg terjeszkedĂŠsi stratĂŠgiĂĄja nagyon sikeresnek mondhatĂł. A nettĂł profit 431.9 milliĂł eurĂł lett a 2010-es ĂŠv 250.8 milliĂłs ĂŠrtĂŠkĂŠhez kĂŠpest, mĂ­g a kiskereskedelmi ĂŠrtĂŠkesĂ­tĂŠseik megkĂśzelĂ­tettĂŠk a kĂŠtmilliĂĄrd eurĂłt, ami 37.6%-os nĂśvekedĂŠst jelent az előző ĂŠvhez kĂŠpest. A cĂŠg a hongkongi tőzsdĂŠn is sikeresen veszi az akadĂĄlyokat, ugyanis tavaly kĂśzel 2.5 milliĂĄrd dollĂĄr forgott papĂ­rjaikban.

Férfidivat a legújabb Prada
kollekcióból
Férfidivat a legújabb Prada kollekcióból

A Prada vezetősĂŠge szerint a vĂĄllalatuk sikerĂŠnek az Ăşj Ăźzletek nyitĂĄsĂĄban keresendő, amiket OroszorszĂĄgban, az EgyesĂźlt Arab EmirĂĄtusokban ĂŠs KĂ­nĂĄban nyitnak. KĂ­na kĂźlĂśnĂśsen fontos pont a divatmĂĄrkĂĄnak, hiszen a PricewaterCoopoers kutatĂłintĂŠzet szerint ott fejlődik a legrohamosabb tempĂłban a luxuskategĂłriĂĄs termĂŠkekre valĂł igĂŠny, ezĂŠrt szerintĂźk 2015-re KĂ­na lesz a legnagyobb felvevőpiaca a mĂĄrkĂĄs kozmetikai, ruhĂĄzati ĂŠs karĂłrapiacnak.

A Prada táskákat egyre többen
vásárolják, pedig áruk meghaladja az ezer eurót
A Prada táskákat egyre többen vásárolják, pedig áruk meghaladja az ezer eurót

Ha kĂ­vĂĄncsi vagy a Prada tĂśrtĂŠnetĂŠre, olvasd el a mĂĄrkĂĄt bemutatĂł ĂśsszeĂĄllĂ­tĂĄsunkat!

avatar
Buttonfly
-
2012.04.01. 16:03
1
mert ez egy nagyon jó márka :) nekem a kampányaik is tetszenek mindig, a ruhákról már nem is beszélve :)
Prémium Dolce&Gabbana blézer
A YOOX új kollekcióinak a legütősebb és legegyedibb zakóját ezúttal is a Dolce & Gabbana hozza.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
MĂĄrcius 21-ĂŠn kerĂźlt megrendezĂŠsre a TrafĂłban az ÁthallĂĄsok cĂ­met viselő konferencia ĂŠs beszĂŠlgetĂŠs, melynek legfőbb cĂŠlja az volt, hogy bemutassa a KĂĄdĂĄr-rendszer utolsĂł ĂŠvtizedĂŠnek kultĂşrĂĄjĂĄt vagy ellenkultĂşrĂĄjĂĄt.