Kronográfos és normál modell is választható
Ráncfelvarrott Breitling Colt modellek
4 hozzászólás
Oroszvári Péter    2011.10.16

Ráncfellvarráson esett át a Breitling Colt modellje: a modernizált belső szerkezet Ă©s a felfrissĂ­tett kĂĽlső csak növeli az eddig is komoly presztĂ­zst, minősĂ©get Ă©s megbĂ­zhatĂłságot.


Az Ăşj 44 mm-es, zafĂ­rkristályos Colt modellekből egyaránt kĂ©szĂĽl kronográfos Ă©s anĂ©lkĂĽli modell is, mindkĂ©t nem számára.

44 mm Quartz


A kronográf nĂ©lkĂĽli modell rozsdamentes acĂ©lbĂłl kĂ©szĂĽl, Ă©s 500 mĂ©terig használhatjuk, ha bĂşvárkodunk vele. Az idő mĂ©rĂ©se mellett csak a napot tudja megmutatni, ezĂ©rt ezt a letisztultabb változatot ajánlják a nőknek is.


Ha pedig fel akarunk vele vágni, választhatunk hozzá drágakővel kirakott lĂĽnettát – a szĂ­nlap szĂ­ne pedig lehet Volcano fekete, Stratus ezĂĽst, vagy Gun kĂ©k. TöbbfĂ©le szĂ­j közĂĽl is válogathatunk: elĂ©rhető bőr, Ocean racer kaucsuk (perforálva), Diver Pro kaucsuk (megemelt közĂ©pĂ­vvel), Ă©s a professzionális Breitling fĂ©mszĂ­j.


44 mm Chronograph

A stopperfunkciĂłval ellátott Ăłra szintĂ©n rozsdamentes acĂ©lbĂłl kĂ©szĂĽl, ám ez "csak" 300 mĂ©terig jĂł a vĂ­z alatt. EnnĂ©l a modellnĂ©l is ugyanolyan számlapok Ă©s szĂ­jak közĂĽl szemezgethetĂĽnk, mint a Quartz verziĂłban, de ezt már inkább csak a fĂ©rfiak fogják preferálni. A stoppert tizedmásodperces, 60 perces Ă©s 12 Ăłrás összesĂ­tőkkel egĂ©szĂ­tettĂ©k ki, ezek rendre 2-6 Ă©s 10 Ăłránál találhatĂłak.

Cimkék: Breitling, Colt,
avatar
DrFly
-
2011.10.22. 17:35
4
Pedig fémmel jobb!
avatar
mandark
-
2011.10.21. 22:47
3
nekem a fekete bőrrel jobban bejön, érdekes, de valahogy a fémszíjas breitlingeket annyira nem bírom :)
avatar
Oliv3r
-
2011.10.21. 21:52
2
Bőrrel is jó :D
avatar
tywin
-
2011.10.21. 21:30
1
A chronos verzio fémszíjjal elég erős lett.
Kék Mishumo kardigán
A Mishumo egy feltörekvő márka, mely elsősorban a sportosan elegáns fiatalokat kívánja megcélozni. Kiváló anyagválasztás és a színek megfelelő variálása a márka fő ismertetőjele - na és persze a több helyen is elhelyezett logó.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
Javában dĂşlt a salvadori polgárháborĂş, a továbbra is forrongĂł Közel-Keleten az izraeli lĂ©gierő meglepetĂ©s csapást mĂ©rt az iraki atomerőműre, megalakult a Music Television Ă©s az első Indiana Jones-film is mozikba kerĂĽlt.