Kronográfos és normál modell is választható
Ráncfelvarrott Breitling Colt modellek
4 hozzászólás
Oroszvári Péter    2011.10.16

Ráncfellvarráson esett át a Breitling Colt modellje: a modernizált belső szerkezet és a felfrissített külső csak növeli az eddig is komoly presztízst, minőséget és megbízhatóságot.


Az új 44 mm-es, zafírkristályos Colt modellekből egyaránt készül kronográfos és anélküli modell is, mindkét nem számára.

44 mm Quartz


A kronográf nélküli modell rozsdamentes acélból készül, és 500 méterig használhatjuk, ha búvárkodunk vele. Az idő mérése mellett csak a napot tudja megmutatni, ezért ezt a letisztultabb változatot ajánlják a nőknek is.


Ha pedig fel akarunk vele vágni, választhatunk hozzá drágakővel kirakott lünettát – a színlap színe pedig lehet Volcano fekete, Stratus ezüst, vagy Gun kék. Többféle szíj közül is válogathatunk: elérhető bőr, Ocean racer kaucsuk (perforálva), Diver Pro kaucsuk (megemelt középívvel), és a professzionális Breitling fémszíj.


44 mm Chronograph

A stopperfunkcióval ellátott óra szintén rozsdamentes acélból készül, ám ez "csak" 300 méterig jó a víz alatt. Ennél a modellnél is ugyanolyan számlapok és szíjak közül szemezgethetünk, mint a Quartz verzióban, de ezt már inkább csak a férfiak fogják preferálni. A stoppert tizedmásodperces, 60 perces és 12 órás összesítőkkel egészítették ki, ezek rendre 2-6 és 10 óránál találhatóak.

Cimkék: Breitling, Colt,
avatar
DrFly
-
2011.10.22. 17:35
4
Pedig fémmel jobb!
avatar
mandark
-
2011.10.21. 22:47
3
nekem a fekete bőrrel jobban bejön, érdekes, de valahogy a fémszíjas breitlingeket annyira nem bírom :)
avatar
Oliv3r
-
2011.10.21. 21:52
2
Bőrrel is jó :D
avatar
tywin
-
2011.10.21. 21:30
1
A chronos verzio fémszíjjal elég erős lett.
Modern Bikkembergs öltöny
A Bikkembergs ezen terméke mindenképpen jó választás lehet ár/érték szempontból mindazoknak, akik egy jó minőségű, de mégsem hivalkodó megjelenéssel bíró öltönyt keresnek maguknak.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Ebben az évben jelent meg a nagy sikert aratott Ford Thunderbird, valamint ekkor dobták piacra Madonna első önálló lemezét is.