Kronográfos és normál modell is választható
Ráncfelvarrott Breitling Colt modellek
4 hozzászólás
Oroszvári Péter    2011.10.16

RĂĄncfellvarrĂĄson esett ĂĄt a Breitling Colt modellje: a modernizĂĄlt belső szerkezet ĂŠs a felfrissĂ­tett kĂźlső csak nĂśveli az eddig is komoly presztĂ­zst, minősĂŠget ĂŠs megbĂ­zhatĂłsĂĄgot.


Az Ăşj 44 mm-es, zafĂ­rkristĂĄlyos Colt modellekből egyarĂĄnt kĂŠszĂźl kronogrĂĄfos ĂŠs anĂŠlkĂźli modell is, mindkĂŠt nem szĂĄmĂĄra.

44 mm Quartz


A kronogrĂĄf nĂŠlkĂźli modell rozsdamentes acĂŠlbĂłl kĂŠszĂźl, ĂŠs 500 mĂŠterig hasznĂĄlhatjuk, ha bĂşvĂĄrkodunk vele. Az idő mĂŠrĂŠse mellett csak a napot tudja megmutatni, ezĂŠrt ezt a letisztultabb vĂĄltozatot ajĂĄnljĂĄk a nőknek is.


Ha pedig fel akarunk vele vĂĄgni, vĂĄlaszthatunk hozzĂĄ drĂĄgakővel kirakott lĂźnettĂĄt – a szĂ­nlap szĂ­ne pedig lehet Volcano fekete, Stratus ezĂźst, vagy Gun kĂŠk. TĂśbbfĂŠle szĂ­j kĂśzĂźl is vĂĄlogathatunk: elĂŠrhető bőr, Ocean racer kaucsuk (perforĂĄlva), Diver Pro kaucsuk (megemelt kĂśzĂŠpĂ­vvel), ĂŠs a professzionĂĄlis Breitling fĂŠmszĂ­j.


44 mm Chronograph

A stopperfunkciĂłval ellĂĄtott Ăłra szintĂŠn rozsdamentes acĂŠlbĂłl kĂŠszĂźl, ĂĄm ez "csak" 300 mĂŠterig jĂł a vĂ­z alatt. EnnĂŠl a modellnĂŠl is ugyanolyan szĂĄmlapok ĂŠs szĂ­jak kĂśzĂźl szemezgethetĂźnk, mint a Quartz verziĂłban, de ezt mĂĄr inkĂĄbb csak a fĂŠrfiak fogjĂĄk preferĂĄlni. A stoppert tizedmĂĄsodperces, 60 perces ĂŠs 12 ĂłrĂĄs ĂśsszesĂ­tőkkel egĂŠszĂ­tettĂŠk ki, ezek rendre 2-6 ĂŠs 10 ĂłrĂĄnĂĄl talĂĄlhatĂłak.

Cimkék: Breitling, Colt,
avatar
DrFly
-
2011.10.22. 17:35
4
Pedig fémmel jobb!
avatar
mandark
-
2011.10.21. 22:47
3
nekem a fekete bőrrel jobban bejön, érdekes, de valahogy a fémszíjas breitlingeket annyira nem bírom :)
avatar
Oliv3r
-
2011.10.21. 21:52
2
Bőrrel is jó :D
avatar
tywin
-
2011.10.21. 21:30
1
A chronos verzio fémszíjjal elég erős lett.
Halszálkamintás Thomas Pink ing
Van két olyan márka, mely szerintem a legjobb minőségben, a leginnovatívabb módon készít elegáns ingeket. Az egyik a Robert Graham, a másik pedig a Thomas Pink.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
MĂĄrcius 21-ĂŠn kerĂźlt megrendezĂŠsre a TrafĂłban az ÁthallĂĄsok cĂ­met viselő konferencia ĂŠs beszĂŠlgetĂŠs, melynek legfőbb cĂŠlja az volt, hogy bemutassa a KĂĄdĂĄr-rendszer utolsĂł ĂŠvtizedĂŠnek kultĂşrĂĄjĂĄt vagy ellenkultĂşrĂĄjĂĄt.